Sizin yapmaya çalıştığınız şeyi(!) Biz yapmamaya çalışıyoruz..

tüp bebek sürecinde hyır abartmıyorsunuz.hassasiyet göstermeli, göstermiyorsa eğer dosttunuzsa alıp karşınıza konuşmalısınız,mesafeli duurn sebebi nedir diye sorsalar açıklarsınız.daha önce bbeğini kaybetmiş tedavi gören insanların etrafında olmaması gereken insan özellği patavatszlık duyarsızlık...iyi insansa cennete gitsin o ayrı

İnsanlar biraz acımasız biz de biraz normalden hassas oluyoruz bu dönemlerde.. en doğrusu sanırım şu etkileyecek süreçte bu tarz kişilerden uzak durup.. sonrasında da olmamış gibi davranmak.. Allah yardımcın olsun senin de

cok da kötü birşey dememişler. alınganlık etmiş gibisin... cocuk evde kısıtlayıcı bir unsur. sigara içiyorlarsa kendi evleerinde rahjat rahat her odada içerler ama cocuk olunca balkon mutfak veya bırakma söz konusıu. yeni evli oldukları içinde cocuk yapmayalım böyle iyiyiz demişlerdir.
sana da tüp bebek tedavisinde kolay gelsin.

Artık olan oldu diyelim yakın gördüm hassasiyet göstereceklerini düşünerek söyledim ama o tavırlar gerçekten hoş değildi.. İnsan böyle bi durumda olmasa bile pek fazla dile getirilecek mevzular değil bence..

İşte zaten beni de o ima biraz kötü hissettirdi.. Hoş değildi..

terbiyesizlik , zaten zor bir süreçtesiniz ablamdan biliyorum en yakınları olarak biz bile etkilenirken anne baba olmayı bu kadar isteyen ve daha önce basarısız tup bebek deneyimi olan birine çok ama çok hassas olunmalı.yanlış anlamayın ama sizin evinizde bu tarz muhabbeti yapabilen birinin, sizin bahsettiğiniz derecede dost olamayacagını düşündüm. her hafta görüştüğünüz birlikte zaman geçirdiğiniz bir çift sadece benim gözümdeki dost bundan çok fazlası çünkü

Bizde normalde misafire içirtiriz ama o gün çocuk vardı evde bu kadar sorun olacağını bilsem hiç davet bile etmezdim..

Ben biraz kafalarının gidik unutkan olduklarına vermeye çalışıyorum.. Zaten gereken cevabı verdim sonunda baya anlamıyomusunuz kaç kere daha söylememiz lazım arkadaşlar bize böyle tekliflerle gelmeyin bi süre dedim..

allah sağ sağlim kucağınıza almayı nasip etsin size de inşallah.. Gerçekten çok pişmanım bazı kişilerle paylaştığıma bu konuları.. ama artık olan oldu değiştiremem geçmişi en güzeli bu süreçte mesafeli olmak sanırım :)

Amin canım teşekkür ederim Ya inşallah isteseler hemen olur da böyle de denmezki işte biz bunu yaşıyoruz yani biraz hassas olunabilirdi ona üzülüyorum

bence sizde yapmaya çalışın, bakalım Allah size isteyince hemen verecek mi, nereden biliyorsunuz deseydiniz.

çok fazl açocuk istemiyoruz diyenlerin olmuyo bazen. dua niyetine mi geçiyo ne..

Ali tabiki hep böyle biriydi her konuda bana da yapar başkalarına da yapar kendisi böyle bi arkadaş zaten.. Benden de diğerlerinden de cevabını alır her zaman onda sıkıntı yok.. Ama dediğin gibi bu konu her konudan biraz daha farklı.. Söylemeseydim iyi olurmuş ama malesef olan oldu artık :)

Haklısın bundan sonra kimseyle paylaşmayı düşünmüyorum.. İnşallah şu süreçten sağ sağlim çıkabilirsem :)

Ne var ki, sizin istediginiz bir seyi biz istemeyebiliriz. Buyutuyorsunuz. Sizin icin cocuk, bebek konusu cok onemli olabilir ama herkes icin o kadar onemli degil ve bazi kisilerin umrunda bile degil. Mesela ben de 4 yildir evliyim ama goze alamiyorum. Komsunun cocuguyla oynasam, eve gelince ay aman biz boyke iyiyiz diyorum kasti bir sey goremedim. Herkes anne baba olmak icin yanip tutusmuyor yani onlara gore simdiki hayatlari rahat...

3 kere gebeliğim sonlandırıldı sonuncusu tedaviyleydi.. Ona rağmen 2 ay sonra eltimin bebek cinsiyeti partisini organize edebilecek kadar da alınganlıktan hassasiyetten uzak bi insanım herkesin düşündüğünün aksine.. ama başlıkta yazdığım o laf gerçekten çok fazla içime dokundu.. İlk defa böyle bi hisse kapıldım.. eksiklik hissi..

Amin Allah razı olsun.inşallah.
Aynen öyle. Kendinizi daha üzmemeye çalışın dicem ama zor biliyorum. Ne gelirse Allah tan. Hayırlısıyla olucak inşllah.

Siz bence konuyu yanlış anlamışsınız.. İstemeyebilirler biz böyle iyiyiz de diyebilirler.. Ama sizin yapmaya uğraştığınız şeyi biz yapmamaya uğraşıyoruz lafı pek hoş değil konu tam olarak bu.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…