Sizin yapmaya çalıştığınız şeyi(!) Biz yapmamaya çalışıyoruz..

Aslında adam doğru birşey söylemiş, yapmaya çalıştığınız derken. Çocuk olsun diye uğraşıyorsunuz ve bu nedenle tedavi görüyorsunuz, yanlış mı? Yani gerçekten de çocuk yapmaya çalışıyorsunuz. Sizin hamileliğiniz aniden olmayacak, plansız olmayacak, "aaa, hamileymişim, e ne olacak şimdi..." gibi bir tepki vermeyeceksiniz çünkü çocuk sahibi olmak için çaba sarfediyorsunuz. Öte yandan arkadaşlarınız da çocuk istemedikleri için hamile kalmamaya çalışıyor. Onlar da bu yönde çaba harcıyorlar, belki hap kullanıyorlar belki kondom vs sonuçta, aman kaza olmasın, aman dikkat edelim, bu ay geciktim acaba hamile miyim? stresi yaşamamak için uğraşıyorlar. Yani ortada iki tarafın da bir çabası var kendi isteği doğrultusunda. Siz çocuk olsun istiyorsunuz onlar da olmasın istiyorlar. Kötü niyet olduğunu düşünmüyorum, espri yapmış, fazla alınganlık etmişsiniz. Ha bu insan tekrar benzer şeyi yaparsa işte o zaman kötü niyet var denebilir.

Çok teşeşekkür ederim Allah size de kısa zamanda sağlıklı hayırlı evlatlar versin inşallah Ne kadar güzel arkadaşlarınız varmış.. Benim de etrafımda bir sürü hamile insan var Allah tamamına erdirsin inşallah hepsini ama ne yalan söyleyim hiçbirisi sizin arkadaşlarınız kadar düşünceli ve kibar değiller kuzenimin eşi hariç.. Ben belki de hassasiyetimi hiç belli etmediğim için tüm bunlar başıma geldi bilemiyorum kabahati kendimde arıyorum bazen..Ben de 2015 yılından beri bebeklerimi kaybediyorum aynı dönemde üzücü şeyler yaşamışız inşlahh Allah bi daha yaşatmasın Bu dönemi atlattıktan sonra bi şekilde onlarla da konuşucam.. Tekrar desteğinize teşekkürler

allah size de sağlıklı evlatlar nasip etsin en kısa zamanda inşallah tüm yaşadıklarınızı unutturacak şekilde sağlıkla mutlulukla kucağınıza alırsınız Ne kadar kötü kalpli insanlar Allah'ım bü dünyada inanamıyorum bazen gerçekten.. Benim de eltim benim tüp bebek yaptığım gün evlendi.. benim bebeklerim tutundu hamile oldum sonra 10 haftalıkken kaybettim.. Bu elti olacak şahıs kayınvalidem ağlarken demiş ki anne ağlama üzülme ben sana yapıcam inşallah bi torun çalışmalara başladık.. Bunu duyduğumda şok oldum.. gerçekten inanmadım eşime bile söyleyemedim.. Sonra kürtajımdan 2 ay sonra hamile kaldı Allah tamamına erdirsin.. Sosyal medyaya ultrason fotoları atmalar mı dersin.. Daha 6 haftalıkken beni arayıp cinsiyet partisini senin düzenlemeni istiyorumlar mı dersin.. Her gün arayıp şunu aşeriyorum bunu aşeriyorum canım şunu istedi bunu istediler.. İnandım işte o zaman k.v deye söylediği şeye.. Hala bu elti aynı hareketlere devam ediyo.. Ama çıtımı çıkarmadım.. Diğer k.braderlerim eltilerim eşim k.validem herkes çok tepkili.. Ben onları çok hevesli daha yaşıo küçük boşverin diye yatıştırmaya çalışıyorum..Benim yerime onlar kızıyolar inanki herkes kimin ne olduğunu ne yapmaya çalıştığını görüyor , Allah da görüyo sen de hiç canını sıkma ona havale ediyorum ben gerçekten artk.. Tepki vermeyişimizin de sebebi aslında yine insanlığımız canım.. Kimseyi kırmak üzmek istemediğimizden kendimiz üzülmeyi göze alıyoruz işte.. Ben şu aşamalarda çok konuşmak istemiyorum daha sonrasında bana yaşattığını arkadaşımla en uygun şekilde paylaşıcam.. Bu da bana ders oldu kendini lafını bilmez insanlarla bi daha da hiç bir özelimi paylaşmıycam.. Hakkımızda hayırlısı olsun

İnsan bazı şeyleri istemeden aramadan yaşamadan anlamıyor bence bununla ilgili sizin nasıl hissettiğinizi bu özlemi çekmeden anlamaları mümkün değil kişisel algılamayın mümkünse de takmayın benim eşim bile çocuğunun yüzünü görene kadar pek birşey anlamadı hissetmedi

Allah bağışlasın evladınızı Galiba ben biraz fazla beklenti içine girmişim.. Hiç söylemeseydim keşke diyorum.. Anlayış çoğu insandan uzak bi kavram sanırım.. Yine de Allah kimseye yaşatmasın

Tabiki istemek zorunda değiller ben ondan rahatsız olmadım ki zaten kurduğu cümleye kırıldım sadece " Sizin yapmaya çalıştığınız şeyi biz yapmamaya çalışıyoruz" cümlesine..
Sen haklısın...
Sizin yapmaya çalıştığınz şeyi biz yapmamaya çalışıyorz ne demek..
Umarım büyük sözünlerini yemezler...

Canim belkide sandigin gibi degil dir benimde cevremde bana cok laf söylüyorlar sen böylesin girdigin halin iyi olmus daha esin kuma almayacak mi üstüne gibi bide ben 2.5 yilik evliyim 2 tup bebek yaptim olmadi sonra dedim ki eger elinizden geliyorsa siz verin bu gun sizin cocuklarinizin ilerde vefali olcaginami eminsiniz gercekten cok zor bi durum allah yardimcin olsun tüp bebekte moral cok onemli stres yapmayin

Doğru ama bu isteğe kolayca kavuşmuş yada istememiş insanların bizi anlaması mümkün değil bu maalesef bazen annen için bile böyle hayırlısıyla sizde alın inşallah kucağınıza bunların hepsini unutacaksınız çünkü insana başka birşey düşünmeye vakit bırakmıyorlar

Herkesin çevresinde böyle patavatsizlar var insanlar hiç düşünmeden konuşuyorlar ya deli oluyorum lafinizin biraz önünü arkasını düşünün be kardeşim böyle insanlar zaman zaman insanın moralini bozar inşaallah Rabbim emeklerinizi boşa çıkarmaz dünya meyvesini tattirir cnm mesafe koy arkadaşlarınla bugün bunu diyen yarın yine başka birşey deyip canını sıkar tecrübelerime dayanıp söylüyorum senin zaten sorunun var niye bide bunları sorun edesinki

Inşallah çok teşekkür ederim canim

Allah insallah size se en kısa zamanda sağlıklı evlatlar versinçok tesekkurler

Bu lafın gittiği yeri fark etmemek.. Bilmiyorum çok hödükçe diyim bari.. Siz yapmaya çalışırken, biz bi bıraksak hemen olur der gibi.. Kırılmakta haklısınız ve eğer gerçekten dostunuzsa kırıldığınızı da rahatça söyleyebilmelisiniz.. Bi sarsılıp kendine gelsin...

Amin canim cok tesekkur ederim destegine.. malesef paylasarak ben de biraz hata ettim.. bu ara mesafeli kalmayi tercik edicem

Oyle gibi geliyo degil mi kulaga.. Ben de zaten öyle gibi anladigim icin bozuluyorum galiba.. hislerime tercüman oldunuz resmen.. bu ara hiç bi araya gelmek içinden gelmiyo ama bu süreçler geçince kırgınlığını mutlaka söylemeyi planlıyorum.. çok teşekkürler desteğinize

Iste kotu niyet budur. Bu saka amaciyla bile yapilsa olur sana kaka. Boyle saka da olmaz zaten. Kuma filan diye bile bile ignelemisler, inanmiyorum. Igrenc insanlar. Iste ben bu tur bariz seylere art niyet diyorum, geri kalan cogu sey alinganlik kategorisine daha cok giriyor bence. Neyse, umarim gonlunuzce olur her sey. O pislik insanlara da bence biraz daha sert cevaplar verin, siz verin gibi seyler degil de ne bileyim, hadlerini bilsinler terbiyesizler.

Aptal ya
Güya onlar isteyince hemen çocuğu olur da istemiyorlar
Siz tedaviyle bile yapamıyorsunuz
Ben bunu anladım
Büyük konuşmuş bence
Dengesiz senin üzüldüğünü kırıldığını anlasın bence yoksa bu densizliklere devam eder
Bi destur çek derim

Sizi uzen insanlari cikarin hayatinizdan görüşmeyin.ben olsam beni neden kirdigini anlatirdim ona, densiz!yapmamaya calisiyorlarmis bakalim oluyor mu?

Ayy hele bi de sen mi düzenleyecekmişsin partisini... Öyle ben yaparım denilince oluyo muymuş yaa?? Ohh milletteki cahil cühela özgüvenin 10'da 1'i yok anam bizde. Allah istemezse hiçbir şey olmaz.. Hukukçu dayım eşi de hukukçu. İkisinde de hiççbir şey yoktu ve 19 sene olmadı çocukları... En son herşeyden vazgeçtiler kendiliğinden oldu. İnan gitmedikleri ülke olmadıkları tedavi kalmadı belki... Ama Rabbim izin vermedi.. Bana gelince canım ben senin kayınvaliden ve kayınpederin gibi iyi insanlara denk gelmedim. Ki bir de annemi de babamı da kaybetmişim.. Ana baba olacakları yerde... Şimdi çok mutlular. Çünki biz boşandık. 7 ay olacak eşimde bende hala ağlarız birbirimizin sesini duymak zorunda kaldığımızda.. Şimdi yüklenirler neden görüşüyosun diye. Bilirler avukattı kendisi ve bi kaç miras davamız doğal olarak eşimin takibindeydi. Bazı durumlarda mecbur kalınıyo ve görüşmek zorunda kalıyoruz. Ağlayarak birbirimize içimiz giderek bakıyoruz. Benim 7 senem havada buhar oldu. Közü içimde kaldı. Ahirette göz göze hesaplaşıcam iki çift lafım olacak elbet... Bundan sonra da olur mu bi çocuğum Allah bilir. Ben bu duyguyu yaşayamadan ölcem biliyorum. Çünki çokk istedim hala daha çokk istiyorum kii en büyük sınavım Rabb'im bunu verdi bana. O yüzden çokk iyi bilirim o psikolojiyi.. İsteyen herkesin kucağını doldırsun Rabbim.. Kimsenim kucağına bakıp aratmasın ağlatmasın..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…