Sizin tepkiniz ne olurdu?

Pinky41

Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
28 Haziran 2024
388
140
18
26
İyi akşamlar boşanma surecinde esimin bize ait olan evi abisinin üzerine devir ettiğini öğrendim evliyken yani bundan 3 yıl önce o surede kavga etmiştik ben ailemin evine gelmiştim 15 gün o sırada yapmış sizin tepkiniz ne olurdu?(1 yıldır bosanma surecindeyim)

İyi akşamlar boşanma surecinde esimin bize ait olan evi abisinin üzerine devir ettiğini öğrendim evliyken yani bundan 3 yıl önce o surede kavga etmiştik ben ailemin evine gelmiştim 15 gün o sırada yapmış sizin tepkiniz ne olurdu?(1 yıldır bosanma surecindeyim)
Evi eşinizle ortak birikimle mi almıştınız? Kimin adınaydı daha önce peki? Resmen size evi kaptırmamak için abisine devretmiş.
Böyle bir durumda önce şaşırır sonra öfkelenirdim. Umarım kolay bir boşanma olur. Boşanma sebebiniz nedir?

Abovv tepkin olsa ne olacak. Yargıtay kararlarına göre sadece boşanma davası açılmadan önceki 1 yıllık devirler mal kacirmaya girer. Hiçbir şey yapamazsınız geçmiş olsun. İste bu yüzden ara ara kocalarin e devletlerine girip tapu bilgilerine bakmak lazım

Evi eşinizle ortak birikimle mi almıştınız? Kimin adınaydı daha önce peki? Rssmen size evi kaptırmamak için abisine devretmiş.
Böyle bir durumda önce şaşırır sonra öfkelenirdim. Umarım kolay bir boşanma olur. Boşanma sebebiniz nedir?
Boşanma sebebim çok uzun sayfama girip göz atabilirsiniz kısacası lohusa iken kavga ettik babamin evine gönderdi 50 gunluk bebek ve 8 yasindaki oğlum ile evlililik birliği içinde iken aldik

Yuh! Adamdaki işgüzarlığa bak.. Bir avukata sorarsanız daha doğru cevaplar alırsınız. Ama bence bundan dönüş olmaz, o ev gitmiş gibi sizden.
Böyle bir adamdan kurtulduğunuz için birini sevindirin, verilmiş sadakanız varmış.

Evi eşinizle ortak birikimle mi almıştınız? Kimin adınaydı daha önce peki? Rssmen size evi kaptırmamak için abisine devretmiş.
Boşanma sebebim çok uzun sayfama girip göz atabilirsiniz kısacası lohusa iken kavga ettik babamin evine gönderdi 50 gunluk bebek ve 8 yasindaki oğlum ile evlililik birliği içinde iken aldik
Avukata sormanız lazım, mal kaçırma durumlarında ne yapılması gerekiyor diye. Bu erkekler neden bu kadar kötü yaa.
Mal rejimi davasi açtık yarısını borç olarak ödemek zorunda dedi çünkü benim haberim yokk

Evi evlendikten sonra mı almıştınız

Mal rejimi davasi açtık yarısını borç olarak ödemek zorunda dedi çünkü benim haberim yokk
Peki hesap sordunuz mu kendisine?

Abovv tepkin olsa ne olacak. Yargıtay kararlarına göre sadece boşanma davası açılmadan önceki 1 yıllık devirler mal kacirmaya girer. Hiçbir şey yapamazsınız geçmiş olsun. İste bu yüzden ara ara kocalarin e devletlerine girip tapu bilgilerine bakmak lazım
Ama imza fln atmadım bilgim dışında olmuş üstelik devir ettiği abisi

Merhaba, öncelikle bu dolandırıcı adamdan boşandığım için kurban keserim. Evlilik birliği içerisinde alınan mallar ortak olur diye biliyorum. Sağlam bir avukat hakkınızı alabilir diye düşünüyorum
Avukat alırsın diyor ama içimde yine de sıkıntı var arayıp hesap bile sormadım içim içimi yedi

Bir de boşanma sürecinden önce devretmiş evi. Bu davalar uzun sürüyor ama umarım hakkını alırsın bacım. Kadınların en büyük hatası evlendikten sonra edinilen mallara aile şerhi koydurmamak. Oysa çok basit bir işlem. Tapuya gidip aile şerhi koydurmak istiyorum diyorsun.

Bir de boşanma sürecinden önce devretmiş evi. Bu davalar uzun sürüyor ama umarım hakkını alırsın bacım. Kadınların en büyük hatası evlendikten sonra edinilen mallara aile şerhi koydurmamak. Oysa çok basit bir işlem. Tapuya gidip ile şerhi koydurmak istiyorum diyorsun.
İnşallah bayağı uzun zaman girdi araya o korkutuyor beni iste

Back
X