- 28 Haziran 2024
- 388
- 140
- 18
- 26
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Evi eşinizle ortak birikimle mi almıştınız? Kimin adınaydı daha önce peki? Resmen size evi kaptırmamak için abisine devretmiş.İyi akşamlar boşanma surecinde esimin bize ait olan evi abisinin üzerine devir ettiğini öğrendim evliyken yani bundan 3 yıl önce o surede kavga etmiştik ben ailemin evine gelmiştim 15 gün o sırada yapmış sizin tepkiniz ne olurdu?(1 yıldır bosanma surecindeyim)
Boşanma sebebim çok uzun sayfama girip göz atabilirsiniz kısacası lohusa iken kavga ettik babamin evine gönderdi 50 gunluk bebek ve 8 yasindaki oğlum ile evlililik birliği içinde iken aldikEvi eşinizle ortak birikimle mi almıştınız? Kimin adınaydı daha önce peki? Rssmen size evi kaptırmamak için abisine devretmiş.
Böyle bir durumda önce şaşırır sonra öfkelenirdim. Umarım kolay bir boşanma olur. Boşanma sebebiniz nedir?
Boşanma sebebim çok uzun sayfama girip göz atabilirsiniz kısacası lohusa iken kavga ettik babamin evine gönderdi 50 gunluk bebek ve 8 yasindaki oğlum ile evlililik birliği içinde iken aldikEvi eşinizle ortak birikimle mi almıştınız? Kimin adınaydı daha önce peki? Rssmen size evi kaptırmamak için abisine devretmiş.
Böyle bir durumda önce şaşırır sonra öfkelenirdim. Umarım kolay bir boşanma olur. Boşanma sebebiniz nedir?
Mal rejimi davasi açtık yarısını borç olarak ödemek zorunda dedi çünkü benim haberim yokkAvukata sormanız lazım, mal kaçırma durumlarında ne yapılması gerekiyor diye. Bu erkekler neden bu kadar kötü yaa.
Evi evlendikten sonra mı almıştınızİyi akşamlar boşanma surecinde esimin bize ait olan evi abisinin üzerine devir ettiğini öğrendim evliyken yani bundan 3 yıl önce o surede kavga etmiştik ben ailemin evine gelmiştim 15 gün o sırada yapmış sizin tepkiniz ne olurdu?(1 yıldır bosanma surecindeyim)
Bilmiyorum dava uzun sürer dedi avukat ama sürsün hakkım olanı almak istiyorumYuh! Adamdaki işgüzarlığa bak.. Bir avukata sorarsanız daha doğru cevaplar alırsınız. Ama bence bundan dönüş olmaz, o ev gitmiş gibi sizden.
Evet borç olarak öder kanitlarsan dediMal kaçirma durumu ama kanıtlanır birşey bu avukatla görüşün
Peki hesap sordunuz mu kendisine?Boşanma sebebim çok uzun sayfama girip göz atabilirsiniz kısacası lohusa iken kavga ettik babamin evine gönderdi 50 gunluk bebek ve 8 yasindaki oğlum ile evlililik birliği içinde iken aldik
Mal rejimi davasi açtık yarısını borç olarak ödemek zorunda dedi çünkü benim haberim yokk
Ama imza fln atmadım bilgim dışında olmuş üstelik devir ettiği abisiAbovv tepkin olsa ne olacak. Yargıtay kararlarına göre sadece boşanma davası açılmadan önceki 1 yıllık devirler mal kacirmaya girer. Hiçbir şey yapamazsınız geçmiş olsun. İste bu yüzden ara ara kocalarin e devletlerine girip tapu bilgilerine bakmak lazım
Avukat alırsın diyor ama içimde yine de sıkıntı var arayıp hesap bile sormadım içim içimi yediMerhaba, öncelikle bu dolandırıcı adamdan boşandığım için kurban keserim. Evlilik birliği içerisinde alınan mallar ortak olur diye biliyorum. Sağlam bir avukat hakkınızı alabilir diye düşünüyorum
İşte mal kaçırma amacini kanitkamak zor. Ama şöyle bir şey de var. Yine aynı Yargıtay diyor ki anne baba eş kardeş çocuk a yapılan devirler muvazaalidir yani mal kacirma amaciyladir. Cok ugrastirir bu mesele sizi. İyi bir avukatla çalışınEvet borç olarak öder kanitlarsan dedi
Sormadım işte içime attımPeki hesap sordunuz mu kendisine?
İnşallah bayağı uzun zaman girdi araya o korkutuyor beni isteBir de boşanma sürecinden önce devretmiş evi. Bu davalar uzun sürüyor ama umarım hakkını alırsın bacım. Kadınların en büyük hatası evlendikten sonra edinilen mallara aile şerhi koydurmamak. Oysa çok basit bir işlem. Tapuya gidip ile şerhi koydurmak istiyorum diyorsun.