Sonra sma neden bitmiyor?! Sizin gibi ilkel zihniyetler yüzünden sma ve bilimum genetik hastalıklı çocuklar dünyaya geldi ve geliyor ama ne önemi var ! çocukluktan beri halaoğlu teyzeoğlu amcaoğlu ile aynı odada kapalı kutu kaldığınız
ninelerinizin evlerinde birbirinize şehvet dolu yaklaştınız diye ne diye vergilerimizden kesiliyor ? Zaten ancak kardeş kuzenlerinizden seks sinyallerinize karşılık bulursunuz.
Utanacağıza şu platformada kuzen kardeş evliliğini güzelliyorsunuz ya pes ! ana babaları çocukların yanında yer yatağında sesli sesli cima edenler kalkmış halkına tepeden bakmakla itham ediyor !
Sonra çıkıp diyorlar ki Anadolu Türklerinin tipi niye ağzı yüzü şeyedilmiş gibi :) Balkan göçmenleri ve Çerkeslerde asla böyle sapkınlıklar yoktur esamesi okunmaz afaroz edilirsiniz zaten.
Ha madem ki Allah'ın uygun gördüğü bir mevzu kuzen evliliği , hastalanınca, ya da doğumsal / genetik problemler çıktığında hastaneye gitmek yok sma kampanyaları başlatmak yok ama? sonuçta Yaradan izin verdi ya derdi veren dermanını da verir bacılar !
Her sene yamuk, yumuk tipi kayık, şekilsiz bedenlerin yanında zeka özürlü insan bireyleri çıkartıp '' uyyy daaa dövlet ha bu uşaklarla ilgilenmeyiii dövlet bakmiyir dövlöt yartdim etmiyik '' deyin. Sanki Türkiye sadece Trabzon'dan Muş'tan Ardahan'dan ibaretmişçesine genelleme yapılıyor komedi.
Ayrıca Türk kültüründe olmayan bir evlilik çeşididir. Bu sapkınlığı bunu yayan muşlu mardinli urfalı arabik kabilelerdir gözlemleyin okuyun araştırın sorgulayın. Hiç unutmuyorum Uludağ üniv.de değişim programıyla gelen Kazakistanlı bir arkadaşım vardı, Aynure demişti ki biz Türklerde 4. dedene kadar aynı soysa asla evlenemezsin diye.
Yine banlayacağınızı biliyorum Mune Hanım ama Güneş balçıkla sıvanmaz. Sapıklıktır, hastalıktır. Normal olarak gören de hastadır. Sapığa sapık demek tepeden bakmak değildir.