- 26 Şubat 2022
- 652
- 3.029
- Konu Sahibi misscakmak
Ya erkek kuzenle aşna fişne olduysa hadi bakalım
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Açıkçası ben biraz ensest olarak görüyorum ya. Şimdi eltimin oğlu var. Kızım olsa gönül rahatlığıyla tek bırakamam onlara. Çünkü onlarda normal yani kendileri evlendiğine göre.Ensest diyemiyorum ama iğrenç bence de. Dünyada kadın erkek kıtlığı mı var, insan niye kuzenine hallenir
Bidaha yaptirtmayin diye oyle yapmislardir . Saka bi yana en azından siz ustunden yapsanizda daha kolay ve cabuk olacaktir simdi. Gule gule oturunKızlar bilenler bilir ben taşındım sonunda dediğiniz gibi kocamın işe yaraması gerekiyordu evi komple kuzeniyle birlikte temizlediler kuzeni erkek merak etmeyin aşna fişne olmadı der şeyden bir anlam çıkartanlara söyleyeyim, neyse evi bitirmişler yerleştirme sırası bende ama temizleyememişler ben şimdi tekrardan kendim temizliyorum en azından kabasını almışlar diye teselli ediyorum kendimi çıldırıcam yerler hep su deterjan lekesi galiba tek bi vileda ile bütün evi sildiler dolaplar deseniz keza öyle allahım çıldırıcam ya dükkan temizliyor sankş
Herkes kuzenleriyle kardeş gibi büyümüyor. Ayrı şehirlerde ya da ülkelerde olup senede bir defa bile görüşmeyen kardeşler ve çocukları var. Ensest diyememe sebebim bu tarz aileler. Yoksa iç içe olan ailelerde kuzene göz koyma net sapıklıktır benim gözümde de.Açıkçası ben biraz ensest olarak görüyorum ya. Şimdi eltimin oğlu var. Kızım olsa gönül rahatlığıyla tek bırakamam onlara. Çünkü onlarda normal yani kendileri evlendiğine göre.
Kayseri değil miydi oTrabzon abladan yine kaçamamış ya djjfjfjvkvkvkvk
Kayseri'yi nasıl unutur hayret.Kayseri değil miydi o
Üst mertebe olmakla ne alakası var, kuzen evliliği asla olmaması gereken bir şey. Niye bu kadar normalleştirelim bunu?Ayy sanki Türkiyede yaşamıyorcasına yorumlar yorumlar herkes Cihangir de yasıyo haspamm
Kuzeniyle evli olan 10 milyon insan vardır herhalde veya akrabasıyla. Olay tasvip edip etmemek değil de üstten üstten toplumdan kopuk bomboşş yorumlar. Hepiniz üst mertebedensiniz anlamazsınız aynen konu sahibi de ayrı saçmalamıs
Öncekileri bilmem ama son evliliği zaten hayal ürünü. Sürekli örnek verdiği insanlar falan tamamen uydurma.Yok madem yamuk yumuk yuzleri var ne demeye koşa koşa 2 tanesiyle evlendi villalari var diye demezler mi?
Herkes kuzenleriyle kardeş gibi büyümüyor. Ayrı şehirlerde ya da ülkelerde olup senede bir defa bile görüşmeyen kardeşler ve çocukları var. Ensest diyememe sebebim bu tarz aileler. Yoksa iç içe olan ailelerde kuzene göz koyma net sapıklıktır benim gözümde de.
Saçmalamayın,bizde de akraba evliliği yoktur,kardeş gibi görülür kuzen ama değildir.Evliliğin şeklini beğenmeyebilirsin fakat ensest değildir o.Esim kadin kuzeniyle ev temizlese 40 bin sene aklima aşna fişna gelmez. Ensest mi bu adam kuzenine hallensin
Valla akraba evliligi ensesttir. Kardes gibi gordugun adamla evlenmekte ensesttir bana gore. Zaten artik yasaklanmasi da gundemde.Saçmalamayın,bizde de akraba evliliği yoktur,kardeş gibi görülür kuzen ama değildir.Evliliğin şeklini beğenmeyebilirsin fakat ensest değildir o.
Görüşmediğim kuzenim hiç olmadı valla, ben o psikolojiyi hiç bilmiyorum. Hatta anne babamın kuzenleriyle de samimiyiz, onların çocukları da kuzenimiz gibi. Ben onların yalancısıyım. Belki gerçekten benimseyemiyorlar kuzenlerini, bilemiyorum. Her türlü benlik değil.Ya şü görüşmeme olayini öne sürmeyi de anlamiyorum yani. Bir nedenden insan kardeşini görmeden büyüse yillar sonra bir araya gelse o gözle mi bakar?
Tuttturulmuş biz görüşmeden büyüdük yani bizde de herkes herkesle görüşmüyor devamli akrabalar çok daginik bir kac farkli ülkelerde ama karsima getirip şu bizim şuradan akraba denince akrabadir o yani kuzen olmasina bile gerek yok.
Boyle bir şey görmedim bizim sulalemizde. Kuzen dediyse bitmiştir yani yok görmemiştim yok iki kere gormustum filan oyle bir sey yok.
Kuzeniyle evlenmeyenler kuzenle ayni evde buyumuyor ki.
Türkiye olmasa Balkan diye bir milletin yarısı yoktu, savaştan kaçan balkan dolu Türkiye. Varlığımıza şükretceğine bir de hakaret ediyor ya. Yurtdışında Balkanlarla bir projede çalıştım.O balkanlar da siz araba üretiyorsunuz, uçak yapıyosunuz herşeyi sizden alıyoruz, en büyük hayalim Türkiyeyi gezmek, işte Osmanlıdan gelen bir ortak bağımız var vs diye konuşa konuşa bitiremediler. Benden çok konuştular, buda gelmiş burda üstün ırk gibi bizi kötülüyor. Finlandiya'da suratına bakmazlar ama gelmiş hava atıyor. Balkan olarak Avrupa'da sizde 2. sınıfsınız gelmiş yurtdışı diyip duruyor. Değişik bir kafa çözemedim.Sonra sma neden bitmiyor?! Sizin gibi ilkel zihniyetler yüzünden sma ve bilimum genetik hastalıklı çocuklar dünyaya geldi ve geliyor ama ne önemi var ! çocukluktan beri halaoğlu teyzeoğlu amcaoğlu ile aynı odada kapalı kutu kaldığınız ninelerinizin evlerinde birbirinize şehvet dolu yaklaştınız diye ne diye vergilerimizden kesiliyor ? Zaten ancak kardeş kuzenlerinizden seks sinyallerinize karşılık bulursunuz.
Utanacağıza şu platformada kuzen kardeş evliliğini güzelliyorsunuz ya pes ! ana babaları çocukların yanında yer yatağında sesli sesli cima edenler kalkmış halkına tepeden bakmakla itham ediyor !
Sonra çıkıp diyorlar ki Anadolu Türklerinin tipi niye ağzı yüzü şeyedilmiş gibi :) Balkan göçmenleri ve Çerkeslerde asla böyle sapkınlıklar yoktur esamesi okunmaz afaroz edilirsiniz zaten.
Ha madem ki Allah'ın uygun gördüğü bir mevzu kuzen evliliği , hastalanınca, ya da doğumsal / genetik problemler çıktığında hastaneye gitmek yok sma kampanyaları başlatmak yok ama? sonuçta Yaradan izin verdi ya derdi veren dermanını da verir bacılar !
Her sene yamuk, yumuk tipi kayık, şekilsiz bedenlerin yanında zeka özürlü insan bireyleri çıkartıp '' uyyy daaa dövlet ha bu uşaklarla ilgilenmeyiii dövlet bakmiyir dövlöt yartdim etmiyik '' deyin. Sanki Türkiye sadece Trabzon'dan Muş'tan Ardahan'dan ibaretmişçesine genelleme yapılıyor komedi.
Ayrıca Türk kültüründe olmayan bir evlilik çeşididir. Bu sapkınlığı bunu yayan muşlu mardinli urfalı arabik kabilelerdir gözlemleyin okuyun araştırın sorgulayın. Hiç unutmuyorum Uludağ üniv.de değişim programıyla gelen Kazakistanlı bir arkadaşım vardı, Aynure demişti ki biz Türklerde 4. dedene kadar aynı soysa asla evlenemezsin diye.
Yine banlayacağınızı biliyorum Mune Hanım ama Güneş balçıkla sıvanmaz. Sapıklıktır, hastalıktır. Normal olarak gören de hastadır. Sapığa sapık demek tepeden bakmak değildir.
Ya erkek kuzenle aşna fişne olduysa hadi bakalım
Görüşmediğim kuzenim hiç olmadı valla, ben o psikolojiyi hiç bilmiyorum. Hatta anne babamın kuzenleriyle de samimiyiz, onların çocukları da kuzenimiz gibi. Ben onların yalancısıyım. Belki gerçekten benimseyemiyorlar kuzenlerini, bilemiyorum. Her türlü benlik değil.
Sen ben bakmayız, böyle tipler kardeşten gayrısına nasılsa helal gözüyle bakıyor işte.Işte bizim ailede fazla gorusmeyen kuzenler var diyorum baska ulkelerde yasyorlar. Kimsede gidip birbiriyle evlenmiyor.
Benimseyip benimsememekle alakali bir şey degil. Kuzenle evlenilmez mantigi olan insanlar hayatinda ilk defa da görse o gözle bakmaz.
Anadolu Türklerine kurban ol sen. Ağzımız gözümüz şey edilmiş gibi değil, maymundan hallice misin sürekli Türk düşmanlığı yapıyorsun.Sonra sma neden bitmiyor?! Sizin gibi ilkel zihniyetler yüzünden sma ve bilimum genetik hastalıklı çocuklar dünyaya geldi ve geliyor ama ne önemi var ! çocukluktan beri halaoğlu teyzeoğlu amcaoğlu ile aynı odada kapalı kutu kaldığınız ninelerinizin evlerinde birbirinize şehvet dolu yaklaştınız diye ne diye vergilerimizden kesiliyor ? Zaten ancak kardeş kuzenlerinizden seks sinyallerinize karşılık bulursunuz.
Utanacağıza şu platformada kuzen kardeş evliliğini güzelliyorsunuz ya pes ! ana babaları çocukların yanında yer yatağında sesli sesli cima edenler kalkmış halkına tepeden bakmakla itham ediyor !
Sonra çıkıp diyorlar ki Anadolu Türklerinin tipi niye ağzı yüzü şeyedilmiş gibi :) Balkan göçmenleri ve Çerkeslerde asla böyle sapkınlıklar yoktur esamesi okunmaz afaroz edilirsiniz zaten.
Ha madem ki Allah'ın uygun gördüğü bir mevzu kuzen evliliği , hastalanınca, ya da doğumsal / genetik problemler çıktığında hastaneye gitmek yok sma kampanyaları başlatmak yok ama? sonuçta Yaradan izin verdi ya derdi veren dermanını da verir bacılar !
Her sene yamuk, yumuk tipi kayık, şekilsiz bedenlerin yanında zeka özürlü insan bireyleri çıkartıp '' uyyy daaa dövlet ha bu uşaklarla ilgilenmeyiii dövlet bakmiyir dövlöt yartdim etmiyik '' deyin. Sanki Türkiye sadece Trabzon'dan Muş'tan Ardahan'dan ibaretmişçesine genelleme yapılıyor komedi.
Ayrıca Türk kültüründe olmayan bir evlilik çeşididir. Bu sapkınlığı bunu yayan muşlu mardinli urfalı arabik kabilelerdir gözlemleyin okuyun araştırın sorgulayın. Hiç unutmuyorum Uludağ üniv.de değişim programıyla gelen Kazakistanlı bir arkadaşım vardı, Aynure demişti ki biz Türklerde 4. dedene kadar aynı soysa asla evlenemezsin diye.
Yine banlayacağınızı biliyorum Mune Hanım ama Güneş balçıkla sıvanmaz. Sapıklıktır, hastalıktır. Normal olarak gören de hastadır. Sapığa sapık demek tepeden bakmak değildir.