Sizin tavsiyeleriniz ile evi eşime temizlettirdim

Yok kardeş biz Yozgat'ın köyünde yaşayıp cima için eşek kovalamıyoruz bu yüzden böyle konuları yadırgıyoruz haliyle. Senin için normaldir tabi, bulunduğun çevre itibariyle olabilir.

18 eylulde bursada ikamet ediyormus. 12 ekimde 1 ay + 1 haftadir finlandiyada. Sizofren gibi bisey muhtemelen ilaclarini birakti.
Canım ben doğma büyüme Bursalıyım ve Bursa'da ikamet ediyorum.

Bugünle birlikte tam 1 ay 1 hafta oldu buraya geleli. Şimdilik Vantaa'dayız ama Kotka'ya gideceğiz diyor eşim.

Hanım efendi sapıklık ilkel düşünce fikrimiz okey. Ama sma konusunu bir daha araştırın. Sma çekik gen hastalığı ve akraba evlilikleri ile alakası yok:) Sizin gibi düşündüğüm için bir zamanlar hiç gidip test yaptırmamıştım ikinci çocuğumda sma çıktı… Eşimle uzaktan yakından da bir yakınlığım yok. Ben karslıyım eşim Kastamonu… Ayrıca tanıdığım bir ailede eşi Trakyalı kendi Erzurumlu yalnış bilginizi düzeltmiş olayım

18 eylulde bursada ikamet ediyormus. 12 ekimde 1 ay + 1 haftadir finlandiyada. Sizofren gibi bisey muhtemelen ilaclarini birakti.
Evet 1 ay 1 haftadır finlandiyadayim yazınca açıp konularına bakıp kronolojisini çıkarmıştım evlendiği ay hamile kalmis olması lazım. Ayrıca finlandiyaya taşınmadan birkaç gün önce de gayet turkiyede olan bir iş için sınavlara hazırlanıyor. 3 ay kalmak için villa tutulmuş demek ki sesten şikayet ediyor. Ay o kadar komik ki keşke not alsaymisim

Dunyanin her yerinde bir akrabasi tum onemli devlet kurumunlarinda bir tanidigi var. Yalanciyi opmuyorlar ya bu yuzden

Siz iğrenç düşüncelere sahip birisiniz ne yani kuzeni kadın olsa eşiniz onunla olabilecek kadar mı sapık gerçek anlamda iğrençsiniz

Dunyanin her yerinde bir akrabasi tum onemli devlet kurumunlarinda bir tanidigi var. Yalanciyi opmuyorlar ya bu yuzden
Bak alinti da yapmışım hatta ama sorduğum soruya cevap vermediği için buraları soramamisim.
Ağustos sonu henüz hamile değil, evlat sahibi olmaya çalışıyor.
Finlandiyaya taşınacak olan çift nedense yeni ev bakıyor sesten dolayı.
Nasıl gitmiyor ya geçen hafta minibüse bindim ya yapmayın
Finlandiyada olduğunu söylediği sürede aslında bursada minibuse biniyor.
Burada zaten tarih tutmuyor hamileliginde. Hadi diyelim geç anladı ama zaten evlenelim birkaç hafta olmuş bi de 3.5aydan 1 hafta fazla diye bahseden hamile mi var yaherkes hafta usulü konuşur bu işi.

Zamani mekani büküyor masallah suphanallah

Bu da 6 nisan hic manita fln yok. Ama (kabaca) 15 temmuzda cerrah kocayla evleniyor. Şu kismetin hizina bakar misiniz sayin seyirciler

O düşük performanslı temızlıgın bı acıklamasi olmalıııı....

Temizlenecek Boş eve kız atıp paslaşarak sevıstilerse ya

Anaaa olay var
Geldim geldım

Uzun süredir bursada adliye mensubu olan ablam bu yorumu begendı UYANNNNN bence

Zamani mekani büküyor masallah suphanallah

Bu da 6 nisan hic manita fln yok. Ama (kabaca) 15 temmuzda cerrah kocayla evleniyor. Şu kismetin hizina bakar misiniz sayin seyirciler
Herkes bu noktaya degindikten sonra yeni yazdığı yorumlarda bu konuyla ilgili de bi hikaye yazdı. Bu adam aslında boşanma aşamasında hayatindaymis ama sonradan açılmış. Bu da her açılanla evlenmek zorunda olduğu için malumunuz, hemencecik evlenmişler. Şimdi biz bi açık bulduk, oraları da güzel şekilde doldurarak dönecektir mutlaka.

10 sey soyluyor 9u yalan 1i supheli. İstedigi gibi uydursun akilli olan yemiyor zaten.

Temizlik şirketi öneriyorum...

Harıkasınnnnn

3. cerrah kocayı bulabilmiş ama

Merak etmeyin aşna fişne olmadı derken..... Kusura bakmayın buradan sonrasını okumadım.
Gündelikçi ablalardan çağırsanız dhaa faydalı olur gibi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…