- 12 Eylül 2024
- 280
- 282
- 31
-
- Konu Sahibi misscakmak
Yafta falan yok kime ne ironisi yapıyorsam hata bende vallaKuzen evliliklerin var oldugunu hepimiz biliyoruz. Ama esinin ailesindeki her kadini potansiyel seks Partneri olarak yaftalamak sapikliktir. Baska da birsey degil.
Nişanlının eve gelmesinin nesi saçma 1700lerin hakkarisinde mi yaşıyorsunuz ben anlamadım kiBen sizin konuların saçmalık seviyesini hiç anlamadım. Annesinin evine nisanlinizi getiren üye de sizmişsiniz. Çok tuhaf, ben muneye bi sikayet edeyim.
Gayet ensest teyzenin dayının amcanın halanın çocuğu ebeveynlerin dnasını taşıyor doğan çocuklar engelli oluyor bu yüzden ha kardeşinle olmuşsun ha kuzeninle aynı şeyEnsest demek ağır olmuş tasvip etmemek doğru ama enseste girmez.
DurYa erkek kuzenle aşna fişne olduysa hadi bakalım
İlgi ver banaÜye bugün de değişik bir başlık açarak ilgiyi üzerine çekti. Rahat uyur umarım, yazık kimse ilgilenmiyorsa
Belki daha büyük bir meselemiz vardır.Neyse, çok şükür ki kuzen erkekmiş. Meselemiz halloldu
Aferin sanaKızlar bilenler bilir ben taşındım sonunda dediğiniz gibi kocamın işe yaraması gerekiyordu evi komple kuzeniyle birlikte temizlediler kuzeni erkek merak etmeyin aşna fişne olmadı der şeyden bir anlam çıkartanlara söyleyeyim, neyse evi bitirmişler yerleştirme sırası bende ama temizleyememişler ben şimdi tekrardan kendim temizliyorum en azından kabasını almışlar diye teselli ediyorum kendimi çıldırıcam yerler hep su deterjan lekesi galiba tek bi vileda ile bütün evi sildiler dolaplar deseniz keza öyle allahım çıldırıcam ya dükkan temizliyor sankş
Cimrilikten kira ödemesin diye nişanlıyı ruh hastası dediğiniz annenizle aynı eve sokmuşsunuz. Ben bunu yazınca da salağa yatıp konuyu mu degistiriyorsunuz?Nişanlının eve gelmesinin nesi saçma 1700lerin hakkarisinde mi yaşıyorsunuz ben anlamadım ki
Aa o olay neeCimrilikten kira ödemesin diye nişanlıyı ruh hastası dediğiniz annenizle aynı eve sokmuşsunuz. Ben bunu yazınca da salağa yatıp konuyu mu degistiriyorsunuz?
Geçmiş olsun öncelikle ama biraz yanlış anlamışsınız cekinik gen meselesini. Çekinik gen yanında baskın gen var ise özelliğini göstermeyen gen demek. Sma gibi hastalıkların sebebi ise mutasyonlar.(Bozuk genler) Biz bir aileden kök alınca atalarımızın mutasyonlarını da alıyoruz. İşte sorun şurada çıkıyor, ne kadar yakın akraba ise o kadar çok aynı mutasyonlara sahipsin.iki cekinik gen birleşince hastalık açığa çıkıyor. Bu da demek oluyor ki çocuğunun akraba evliliğinde hasta olması riski büyük. Sizde ise kaderiniz hiç akraba olmadığınız halde 2 çekinik hasta gen buluşmuş, bu akraba olmayınca çok düşük bir olasılık ama akrabalarda ise gerçekten yüksek. Tekrar geçmiş olsun.Hanım efendi sapıklık ilkel düşünce fikrimiz okey. Ama sma konusunu bir daha araştırın. Sma çekik gen hastalığı ve akraba evlilikleri ile alakası yok:) Sizin gibi düşündüğüm için bir zamanlar hiç gidip test yaptırmamıştım ikinci çocuğumda sma çıktı… Eşimle uzaktan yakından da bir yakınlığım yok. Ben karslıyım eşim Kastamonu… Ayrıca tanıdığım bir ailede eşi Trakyalı kendi Erzurumlu yalnış bilginizi düzeltmiş olayım
Cimrilikle ne alaka evleniyorduk para lazımdı en fazla 1 ay kaldık zaten düğün tarihi alınınca geldi üstelik annemin öyle davranacağını tahmin etmemiştim çünkü gelip kalmasını teklif eden annemdi ben emrivaki yapmadım yani madem bu kadar takip ediyorsun konularımı keşke gözünle okusaydın bacımCimrilikten kira ödemesin diye nişanlıyı ruh hastası dediğiniz annenizle aynı eve sokmuşsunuz. Ben bunu yazınca da salağa yatıp konuyu mu degistiriyorsunuz?
Yok beni aşna fişne demesi en çok rahatlattı. Malum erkek erkeğede olabilirdi, kuzen çünkü bu."Erkek" demesi daha bir rahatlattı içimizi..
Cok iyi anliyorum bizim temizlik anlayisimizla onlarinki çok farkli insan gercekten cildiriyor ama zamanla alisacaktir tepki verirseniz hic yapmaz bir dahaYa bugün 100 kere banyoya terliksiz girilmicek dedim girdi üstüne o çoraplarla evde gezdi çıldırdım bir de niye bağırıyorsun diyor
Bi de bayıl istersen FerihaSonra sma neden bitmiyor?! Sizin gibi ilkel zihniyetler yüzünden sma ve bilimum genetik hastalıklı çocuklar dünyaya geldi ve geliyor ama ne önemi var ! çocukluktan beri halaoğlu teyzeoğlu amcaoğlu ile aynı odada kapalı kutu kaldığınız ninelerinizin evlerinde birbirinize şehvet dolu yaklaştınız diye ne diye vergilerimizden kesiliyor ? Zaten ancak kardeş kuzenlerinizden seks sinyallerinize karşılık bulursunuz.
Utanacağıza şu platformada kuzen kardeş evliliğini güzelliyorsunuz ya pes ! ana babaları çocukların yanında yer yatağında sesli sesli cima edenler kalkmış halkına tepeden bakmakla itham ediyor !
Sonra çıkıp diyorlar ki Anadolu Türklerinin tipi niye ağzı yüzü şeyedilmiş gibi :) Balkan göçmenleri ve Çerkeslerde asla böyle sapkınlıklar yoktur esamesi okunmaz afaroz edilirsiniz zaten.
Ha madem ki Allah'ın uygun gördüğü bir mevzu kuzen evliliği , hastalanınca, ya da doğumsal / genetik problemler çıktığında hastaneye gitmek yok sma kampanyaları başlatmak yok ama? sonuçta Yaradan izin verdi ya derdi veren dermanını da verir bacılar !
Her sene yamuk, yumuk tipi kayık, şekilsiz bedenlerin yanında zeka özürlü insan bireyleri çıkartıp '' uyyy daaa dövlet ha bu uşaklarla ilgilenmeyiii dövlet bakmiyir dövlöt yartdim etmiyik '' deyin. Sanki Türkiye sadece Trabzon'dan Muş'tan Ardahan'dan ibaretmişçesine genelleme yapılıyor komedi.
Ayrıca Türk kültüründe olmayan bir evlilik çeşididir. Bu sapkınlığı bunu yayan muşlu mardinli urfalı arabik kabilelerdir gözlemleyin okuyun araştırın sorgulayın. Hiç unutmuyorum Uludağ üniv.de değişim programıyla gelen Kazakistanlı bir arkadaşım vardı, Aynure demişti ki biz Türklerde 4. dedene kadar aynı soysa asla evlenemezsin diye.
Yine banlayacağınızı biliyorum Mune Hanım ama Güneş balçıkla sıvanmaz. Sapıklıktır, hastalıktır. Normal olarak gören de hastadır. Sapığa sapık demek tepeden bakmak değildir.