Sizin tavsiyeleriniz ile evi eşime temizlettirdim

Aferin sana

Geçmiş olsun öncelikle ama biraz yanlış anlamışsınız cekinik gen meselesini. Çekinik gen yanında baskın gen var ise özelliğini göstermeyen gen demek. Sma gibi hastalıkların sebebi ise mutasyonlar.(Bozuk genler) Biz bir aileden kök alınca atalarımızın mutasyonlarını da alıyoruz. İşte sorun şurada çıkıyor, ne kadar yakın akraba ise o kadar çok aynı mutasyonlara sahipsin.iki cekinik gen birleşince hastalık açığa çıkıyor. Bu da demek oluyor ki çocuğunun akraba evliliğinde hasta olması riski büyük. Sizde ise kaderiniz hiç akraba olmadığınız halde 2 çekinik hasta gen buluşmuş, bu akraba olmayınca çok düşük bir olasılık ama akrabalarda ise gerçekten yüksek. Tekrar geçmiş olsun.

Cimrilikten kira ödemesin diye nişanlıyı ruh hastası dediğiniz annenizle aynı eve sokmuşsunuz. Ben bunu yazınca da salağa yatıp konuyu mu degistiriyorsunuz?
Cimrilikle ne alaka evleniyorduk para lazımdı en fazla 1 ay kaldık zaten düğün tarihi alınınca geldi üstelik annemin öyle davranacağını tahmin etmemiştim çünkü gelip kalmasını teklif eden annemdi ben emrivaki yapmadım yani madem bu kadar takip ediyorsun konularımı keşke gözünle okusaydın bacım

Bi de bayıl istersen Feriha
Ya kuzen evliliğine ben de karşıyım da. İnsanların tipleriyle aksanlariyla dalga geçmen hoş olmuş mu şimdi. Kendi kendini gaza getire getire yazmışsın da yazmışsın.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…