Sizin öneriniz nedir kızlar :)

kbr89

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
12 Aralık 2011
308
5
68
İstanbul
Karaca
esse
schafer
jumbo
aryıldız
bernardo
porland
tantitoni
biev
kütahya-güral porselen
emsan
paşabahçe
hisar

haydi kızlar kesin cevap bekliyorum :)

Bence de hepsi iyi.. Jumbo, aryıldız, porland hariç hepsinden bişeyler aldım ben. Eğer bu üç markada da beğendiğim bişey olursa alırım. Bence kalitelerinde pek fark yok :)

Ben günlük yemek takımımıda bievden aldım misafir yemek takımımıda bievden aldım.. Tencerelerimde emsandan.. Çok hoşlarr.. Gayet beğenerek aldım.. Tavsiye ederim..

piyasada en meşhur bilindik markaları bir araya getirdim zaten,genede olur da şu markanın şu ürünü çok kaliteli diyen çıkar belki :) mesela bi kaç kişi krc nın yemek takımlarının kötü oldugunu aryıldız jumbo dan falan da çatal kaşık kesinlikle olmalı diyolar (özellikle anne teyze gibi )

Karaca
esse
schafer
jumbo
aryıldız
bernardo
porland
tantitoni
biev
kütahya-güral porselen
emsan
paşabahçe
hisar

schafer, her türlü kötü bence.
jumbo, kaşık çataldas on numara beş yıldız.
bernardo ve porland, porselenin şu senelerde 1 numarası.
biev, kaliteli ve en çok kalitesizi bir arada bulundurup, en pahalıya sunan...
kütahya-güral porselen, modanın gersinde kalan...
paşabahçe, cam'ın modası.
hisar, çelikte ortalama iyidir. hatta biraz üstünde. onun üstü korkmaz.

Karaca
esse
schafer
jumbo
aryıldız
bernardo
porland
tantitoni
biev
kütahya-güral porselen
emsan
paşabahçe
hisar

schafer, her türlü kötü bence.
jumbo, kaşık çataldas on numara beş yıldız.
bernardo ve porland, porselenin şu senelerde 1 numarası.
biev, kaliteli ve en çok kalitesizi bir arada bulundurup, en pahalıya sunan...
kütahya-güral porselen, modanın gersinde kalan...
paşabahçe, cam'ın modası.
hisar, çelikte ortalama iyidir. hatta biraz üstünde. onun üstü korkmaz.

karaca, Esse, schafer asla dusunulmemeli
Porland, kütahya-gural, paşabahçe ve en tartışmasız hisar kesinlikle gozu kapalı alınmalı (korkmaz da buna dahil)
Tantitoni ve kiev anlamsız sekilde pahalı
Jumbo ve akyıldız senelerin firmaları
Emsan kaliteli-ydi ancak krc almış onu da sanırım
Bernardo ortalama, hem kalite hem fiyat olarak
Tabi bunlar şahsi fikirlerim

Bir Kütahyalı olarak ve ekmeğini yediğim bir şirket olduğundan Güral Porselen diyorum :1::72:

Karaca
esse
schafer
jumbo
aryıldız
bernardo
porland
tantitoni
biev
kütahya-güral porselen
emsan
paşabahçe
hisar

Esse ve Schafer'ı ben aynı görüyorum çünkü Esse'de hep Schafer'ın ürünleri satılıyor.Bana sorarsan ben tercih etmem çünkü kaliteli bulmuyorum.Ama ufak tefek şeyler alınabilir.
Jumbo'nun kalitesi tartışılmaz tabi ama benim için fiyatları çok uçuk.Onun yerine Hisar'ı tercih ederim fazla bir fark görmüyorum aralarında ikisi de çok sağlam ürünler üretiyor.
Aryıldız da oldukça kaliteli ve sağlam annemin çeyizinde bile bazı ürünleri vardı halen de daha kullanıyor.
Bernardo'dan henüz bişey alamadım ama çok beğeniyorum modellerini Biev neyse Bernardo da o izlenimi var benim gözümde.
Porland'ı çok beğeniyorum hem modellerini hem kalitesini fakat biraz pahalı.İndirim beklenirse baya bir parça alınır.
Tantitoni ve Biev'den ben çok ürün aldım hep indirimleri takip ettim.Kaliteli olduğunu düşünüyorum çok da modern zevkli eğlenceli tasarımları var.
Kütahya,Güral ve Emsan'ı beğenmiyorum değişik modelleri yok çok antika geliyor bana parama kıyıp da onlardan bişey almam.
Paşabahçe camda bir numara kadeh sürahi bardak gözüm kapalı alırım,aldım da..

Yardımcı olabildiysem ne mutlu bana :)

başlayacağım deyip birtürlü başlayamadığım çeyiz topikleri ahh ahh bunuda takibime aldım :6:
inşallah başlarsam firik alırım bursan artık....

bende schafer ve eesse yi elemiştim burada çok olumsuz şeyler duydum en önemliside makineye konmaması :53:

Karaca
esse
schafer
jumbo
aryıldız
bernardo
porland
tantitoni
biev
kütahya-güral porselen
emsan
paşabahçe
hisar

hepsi iyi marka cnm. (ama schafer bu markaların arasında biraz kötü kalıyor). çelik tencerem aryıldız, teflon tencerelerim ve misafir çkb takımım hisar, günlük çkb takımım schafer (ama miisafir olanını önermiyorlar paslanma yapıyormuş) ben günlük olduğu için çok önemsemeyip aldım. su bardaklarımın çoğu paşabahçe yani sende bu markalar arasında beğendiğin modelleri alabilirsin ve güvenle kullanabilirsin cnm:16:

Son düzenleme:
Çatal-bıçakta en iyisi jumbo ben tercihimi jumbodan yaptım.
Çelik tencere-jumbo Teflonda-Tefal
Yemek takımı jumbodan aldım canım ama bernardonunkilerde çok kaliteli kütahyada iyi daha uygun düşünülebilir bence.
Karacadan çok şikayet duydum tercih edilmemeli :20:
Paşabahçe arkadaşında dediği gibi camda tek
Hisardadanda küçük eşyalar alınabilir çelik olarakda iyi bana göre korkmazla beraber
Güzel bir süreç Allah yardımcınız olsun mutlulukla tamamlayın içinize sinmesi önemli olan :16:

Karaca
esse
schafer
jumbo
aryıldız
bernardo
porland
tantitoni
biev
kütahya-güral porselen
emsan
paşabahçe
hisar

hisardan günlük tencere takımı,sahan seti,cezve seti ve çaydanlık aldkm çokta beğenerek aldım çeyizime.
emsandan da tencere takımı
biev, bernardo dan bir kaç mutfak eşyası aldım.
bence yazdığın markaların hepsi iyi sen zevkine göre hangisinden uygun bulabilirsen al

Karaca
esse
schafer
jumbo
aryıldız
bernardo
porland
tantitoni
biev
kütahya-güral porselen
emsan
paşabahçe
hisar

şehir fısatında çek veriyorlarda, çekim ve yılbaşı indirimini yakaladığım için kahvaltı takımı bernandodan aldım
annem korkmaz çelik tencere almış parça parça ucuz bir yerden. bu yüzden çelik tencerelerim korkmaz
istemiş oldugum modeldeki yemek takımı karacada vardı. fiyatıda uygun olunca karaca aldım
firsat sitesinde hisar düdüklü tencere vardı indirimde. bu yüzden düdklü tencerem hisar

hepsini tek tek yazmim.. bence indirimleri be hediye çekleri takip et..

Ben bu markaların bir çoğu hakkında sıkı bir araştırma yaptım, bende bu konularda son derece araştırmacıyımdır.
Karaca ve emsanı evime sokmam çinde üretim yapılıyor şuan ikiside aynı firma, ayrıca karacanın tencerelerinden çok şikayet okudum ve yakın çevremde gördüm özellikle kulpları çok çabuk yanıyor.

Paran varsa jumbo alabilirsin ama hisarda aynı kalitede hiç o kadar para vermene gerek yok hisarın son derece güzel çeyiz setleri var mesala yarın eminönünden bir arkadaşıma hisarın çeyiz setini almaya gideceğiz hemde liste fiyatının altına. hisar ve jumbo türkiyede üretiliyor yalnız hisarın optima serisi çinde üretiliyor. Eğer çok daha uygun birşeyler arıyorsan korkmaz hem son derece şık güzel ürünleri var hem fiyatları çok uygun. Aryıldızda iyidir, son zamanlardaki modelleri çok iyi.

Paşabahçenin kalitesi kesinlikle tartışılmaz camda bir numara kendi mağazalarında ürünleri daha pahalıdır, butik ürünleri hariç onlarıda eminönü cıvarında çok uygun fiyatlara bulabilirsin.

Kütahya güral ve porland bazı arkadaşların dediği gibi modelleri çok eskide kaldı tarzlarını beğenmiyorm. Porland tarz olarak biraz daha iyi oda biraz fiyatlıdır. Ama kütahya ve güral sana hitap ediyorsa yılların firması alabilirsin.

Schaferda ürünleri bana pek hitap etmediği için pek yorum yapamıyorum, emin olmamakla birlikte çin üretimi diye biliyorum.

tantitoninin bir çok kek kalıbını severek kullanıyorum onlarda çin ama almadan duramadım. güzel ürünleri var.

Biev ve bernardo ikisindende zaman zaman alışveriş yaptım güzel ürünleri var.

Bu arada burda okuduğum kadarıyla internet sitelerinden çok alışveriş yapan arkadaşlar var, ben nedense hiç ucuz bulmuyorum, indirimde dedikleri ürünleri bile ben çok daha uygun fiyata alabiliyorum.

başlayacağım deyip birtürlü başlayamadığım çeyiz topikleri ahh ahh bunuda takibime aldım :6:
inşallah başlarsam firik alırım bursan artık....

bende schafer ve eesse yi elemiştim burada çok olumsuz şeyler duydum en önemliside makineye konmaması :53:

benim artık başlamama şart :D

Ben bu markaların bir çoğu hakkında sıkı bir araştırma yaptım, bende bu konularda son derece araştırmacıyımdır.
Karaca ve emsanı evime sokmam çinde üretim yapılıyor şuan ikiside aynı firma, ayrıca karacanın tencerelerinden çok şikayet okudum ve yakın çevremde gördüm özellikle kulpları çok çabuk yanıyor.

Paran varsa jumbo alabilirsin ama hisarda aynı kalitede hiç o kadar para vermene gerek yok hisarın son derece güzel çeyiz setleri var mesala yarın eminönünden bir arkadaşıma hisarın çeyiz setini almaya gideceğiz hemde liste fiyatının altına. hisar ve jumbo türkiyede üretiliyor yalnız hisarın optima serisi çinde üretiliyor. Eğer çok daha uygun birşeyler arıyorsan korkmaz hem son derece şık güzel ürünleri var hem fiyatları çok uygun. Aryıldızda iyidir, son zamanlardaki modelleri çok iyi.

Paşabahçenin kalitesi kesinlikle tartışılmaz camda bir numara kendi mağazalarında ürünleri daha pahalıdır, butik ürünleri hariç onlarıda eminönü cıvarında çok uygun fiyatlara bulabilirsin.

Kütahya güral ve porland bazı arkadaşların dediği gibi modelleri çok eskide kaldı tarzlarını beğenmiyorm. Porland tarz olarak biraz daha iyi oda biraz fiyatlıdır. Ama kütahya ve güral sana hitap ediyorsa yılların firması alabilirsin.

Schaferda ürünleri bana pek hitap etmediği için pek yorum yapamıyorum, emin olmamakla birlikte çin üretimi diye biliyorum.

tantitoninin bir çok kek kalıbını severek kullanıyorum onlarda çin ama almadan duramadım. güzel ürünleri var.

Biev ve bernardo ikisindende zaman zaman alışveriş yaptım güzel ürünleri var.

Bu arada burda okuduğum kadarıyla internet sitelerinden çok alışveriş yapan arkadaşlar var, ben nedense hiç ucuz bulmuyorum, indirimde dedikleri ürünleri bile ben çok daha uygun fiyata alabiliyorum.

öncelikle üşenmeyip uzun uzun yazdığın için teşekkürler,tahmin ettiğim sonuç çıktı,schafer tercih edilmemeli :) bernardo ve tantitoniden kesinlikle bişeyler almayı düşünüyorum onun dışında korkmaz aryıldız gibi senelerin markasından tencere setlerimi alıcagım kesin ve tabiki paşabahçe camda tek :) madem çok araştırmışsın bide şunu sorıyım sana homend markası hakkında bilgin var mı?

Ben homend markasını hiç kullanmadım ama kullananlar genel olarak memnun Alman markası diye biliyorum şık ürünleri var.

Ben homend markasını hiç kullanmadım ama kullananlar genel olarak memnun Alman markası diye biliyorum şık ürünleri var.

Back
X