Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Karaca
esse
schafer
jumbo
aryıldız
bernardo
porland
tantitoni
biev
kütahya-güral porselen
emsan
paşabahçe
hisar
haydi kızlar kesin cevap bekliyorum :)
Karaca
esse
schafer
jumbo
aryıldız
bernardo
porland
tantitoni
biev
kütahya-güral porselen
emsan
paşabahçe
hisar
Karaca
esse
schafer
jumbo
aryıldız
bernardo
porland
tantitoni
biev
kütahya-güral porselen
emsan
paşabahçe
hisar
schafer, her türlü kötü bence.
jumbo, kaşık çataldas on numara beş yıldız.
bernardo ve porland, porselenin şu senelerde 1 numarası.
biev, kaliteli ve en çok kalitesizi bir arada bulundurup, en pahalıya sunan...
kütahya-güral porselen, modanın gersinde kalan...
paşabahçe, cam'ın modası.
hisar, çelikte ortalama iyidir. hatta biraz üstünde. onun üstü korkmaz.
Esse ve Schafer'ı ben aynı görüyorum çünkü Esse'de hep Schafer'ın ürünleri satılıyor.Bana sorarsan ben tercih etmem çünkü kaliteli bulmuyorum.Ama ufak tefek şeyler alınabilir.Karaca
esse
schafer
jumbo
aryıldız
bernardo
porland
tantitoni
biev
kütahya-güral porselen
emsan
paşabahçe
hisar
Karaca
esse
schafer
jumbo
aryıldız
bernardo
porland
tantitoni
biev
kütahya-güral porselen
emsan
paşabahçe
hisar
Karaca
esse
schafer
jumbo
aryıldız
bernardo
porland
tantitoni
biev
kütahya-güral porselen
emsan
paşabahçe
hisar
Karaca
esse
schafer
jumbo
aryıldız
bernardo
porland
tantitoni
biev
kütahya-güral porselen
emsan
paşabahçe
hisar
başlayacağım deyip birtürlü başlayamadığım çeyiz topikleri ahh ahh bunuda takibime aldım
inşallah başlarsam firik alırım bursan artık....
bende schafer ve eesse yi elemiştim burada çok olumsuz şeyler duydum en önemliside makineye konmaması![]()
Ben bu markaların bir çoğu hakkında sıkı bir araştırma yaptım, bende bu konularda son derece araştırmacıyımdır.
Karaca ve emsanı evime sokmam çinde üretim yapılıyor şuan ikiside aynı firma, ayrıca karacanın tencerelerinden çok şikayet okudum ve yakın çevremde gördüm özellikle kulpları çok çabuk yanıyor.
Paran varsa jumbo alabilirsin ama hisarda aynı kalitede hiç o kadar para vermene gerek yok hisarın son derece güzel çeyiz setleri var mesala yarın eminönünden bir arkadaşıma hisarın çeyiz setini almaya gideceğiz hemde liste fiyatının altına. hisar ve jumbo türkiyede üretiliyor yalnız hisarın optima serisi çinde üretiliyor. Eğer çok daha uygun birşeyler arıyorsan korkmaz hem son derece şık güzel ürünleri var hem fiyatları çok uygun. Aryıldızda iyidir, son zamanlardaki modelleri çok iyi.
Paşabahçenin kalitesi kesinlikle tartışılmaz camda bir numara kendi mağazalarında ürünleri daha pahalıdır, butik ürünleri hariç onlarıda eminönü cıvarında çok uygun fiyatlara bulabilirsin.
Kütahya güral ve porland bazı arkadaşların dediği gibi modelleri çok eskide kaldı tarzlarını beğenmiyorm. Porland tarz olarak biraz daha iyi oda biraz fiyatlıdır. Ama kütahya ve güral sana hitap ediyorsa yılların firması alabilirsin.
Schaferda ürünleri bana pek hitap etmediği için pek yorum yapamıyorum, emin olmamakla birlikte çin üretimi diye biliyorum.
tantitoninin bir çok kek kalıbını severek kullanıyorum onlarda çin ama almadan duramadım. güzel ürünleri var.
Biev ve bernardo ikisindende zaman zaman alışveriş yaptım güzel ürünleri var.
Bu arada burda okuduğum kadarıyla internet sitelerinden çok alışveriş yapan arkadaşlar var, ben nedense hiç ucuz bulmuyorum, indirimde dedikleri ürünleri bile ben çok daha uygun fiyata alabiliyorum.