sizin kocalarınız nasıl sevindi lütfen cevap yazın çok kötüyüm...

atala

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
3 Ağustos 2009
754
133
arkadaşlar merhaba benimde hastalanmama tam bir hafta var ve iki gündür lekelenmem oldu dün bi test aldım baktım ve silik pembe çıktı normalde hiç çizgi belirmezdi silik çıktığı için ben hamile olduğumu düşünüyorum fakat karnım ağrıyor malesef çalışan bir bayanım ve dinlenemiyorum üstelik dün stresli bir gece geçirdim eşim çok stres yaptı silik çıkınca ne olduğunu anlayamadı belkide kesin değil diye ümitlenmek istemedi ve çok havalara uçmadı diye bende çok üzüldüm ağladım ve hala karnım ağrıyor

eğer çok sevinseydi ve hamile olmadığın ortaya çıkınca (ki inşllh hamilesindir) sen daha çok üzülecen hayal kırıklığına uğrattığını düşüncektin daha çok üzülürsün
bence bekle ve kesinleşince tepkisini ölç
:teytey:

kan testi yaptır.belki değilsindir canım ondan öyle davranmıştır eşin.inşallah hamilesindir.kan testi yaptır rahat edersin.

bu kadar üzülücek bişey yok eşin emin olmadan sevinmek istememiş kan testi yaptır kesinleşsin bakalım o zaman gör sevinmeyi inş hamilesindir allah hayırlısını versin

kesin belli olmadan ikinizde sevinmeyin. bizde havalara uçmuştuk hatta dr yeni gebelik olabilir demişti. ama bebişim tutunamadı. erken sevinmek hiç iyi olmuyor insanın psikolojisini çok etkiliyor

canım eğer hamile değilsen eşinde çok sevinim tepki verseydi sen üzülürdün diye çekinmiştir eminim.şimdiden kendine bu kadar stres yapma.inşallah hamilesindir.kan testi yaptır kesin belli olsun.rabbim hayırlısını versin.

hepiniz haklısınız belkide ben abartıyorum ama insan hamile olduğunu düşününce sanki tek doğurganlık kendisine verilmiş bişey sanıyor ve herkezden özel muamele bekliyor eşime haksızlık ediyorum belki ama hani o filmlerdeki erkekler gibi davranır sanmıştım havalara uçar beni kucağına alır çevirir falan ne bilim.ama hepiniz haklısınız erken sevinmek için de iyi değil. üstelik pazar gecesinden beri lekelenmem devam ediyor işallah tutunur hayırlısıyla hepinize teşekkürler ne güzel paylaşımlar oluyor saolun.

canım inşallah hamilesindir insanın bu durumlarda psikolojisi çok bozuluyor.ama idrar testi herzaman kesin sonuç vermiyor onun için kan testi yaptır ama bize haber vermeyide unutma tamam hadi kendine ii bak...

zemuszemusişallah bundan sonra burdayım mutlaka haber ederim lakin siteyi kullanmayı hala beceremedim kocaman insan oldum anne adayıda olsum daha neler oldum ama bi siteyi kullanmayı beceremedim

kızlar bugün kocam bana hediye almış.hemde bebek künyesi çiçeğin içine saklamış.eve geldim yatakta çiçek var aldım eline anladım bir yerinde bişey saklı.yatağı açtım baktım yok.sonra çiçeğin paketinin içine baktım ne göreyim.altın kutusu ve içindende bebek künyesi çıktı.o kadar mutlu oldumki.hamilemiyim bilmiyorum ama bu mutlulukta yetti bana.işallah yarın işten çıkabilirsem doktora gidicem.en azından hamileysem ve düşük tehlikem varsa ilaç alırım bide folik asit falan.ha bu arada hamile kalmadan 3 ay önce başlanmalıymış folik asite ben başlamadım ama aklınızda bulunsun hepinizi öptüm.hepiniz eşleriniz ve bebişlerinizi Allah(c.c.)emanet ediyorum hepimizin sahibi olduğu gibi koruyup gözetende Rabbimizdir (cc).

kızlar bugün kocam bana hediye almış.hemde bebek künyesi çiçeğin içine saklamış.eve geldim yatakta çiçek var aldım eline anladım bir yerinde bişey saklı.yatağı açtım baktım yok.sonra çiçeğin paketinin içine baktım ne göreyim.altın kutusu ve içindende bebek künyesi çıktı.o kadar mutlu oldumki.hamilemiyim bilmiyorum ama bu mutlulukta yetti bana.işallah yarın işten çıkabilirsem doktora gidicem.en azından hamileysem ve düşük tehlikem varsa ilaç alırım bide folik asit falan.ha bu arada hamile kalmadan 3 ay önce başlanmalıymış folik asite ben başlamadım ama aklınızda bulunsun hepinizi öptüm.hepiniz eşleriniz ve bebişlerinizi Allah(c.c.)emanet ediyorum hepimizin sahibi olduğu gibi koruyup gözetende Rabbimizdir (cc).

ya bak görüdnmü bide üzülüyordun.dert etmiştin kendine.bak ne güzel sürpriz yapmış eşin.hadi canım inşallah iyi haberlerini bekliyoruz.yüce rabbim herşeyin en hayırlısını versin.

kaydirigubbakcemileya her erkeğin kendine göre iyi huyları ve kötü huyları mutlaka oluyor işte ne bilim.ama bende üzüldüm ağladım bide ben biraz isteklerimi dile getiriyorum o düşünemesede ben hatırlatırım yani oda napsın biraz pahalıya patladı ama olsun.olacak o kadar napalım bugün doktora gitmeyi düşünüyorum ama kan aldırmaktan hoşalanmıyorum strese girerim diye korkuyorum bu arada memleketten annem geldi ona bile söyleyemedim daha ortada bişey yok hani daha adetim bile gecikmedi diye bakalım hayırlısı öpüyorum hepinizi

bu arada hepinizin Berat kandili mubarek olsun bugün çok dua edelimki Allah(c.c.)bizim önümüzdeki bir yılımızı hayırlı etsin bebeklerimize hayırlı ömürler versin işallah hayırlı doğumlar hamilelikler nasip etsin hepimize

opuyorumnanaktanopuyorumnanaktan
canım ya ne guzel ben hamıleyken esım hıc bole suprızler yapmadı banamafoldumben

canım kusura bakma ben sevinirken sen üzüldün hakkını helal et.ama ben 3 yıllık evlilik hayatımda şunu öğrendim erkekler bizim gibi asla düşünmezler onlara ne istiyorsan söylüceksin.söylemeden yapan çok yok.ben her şeyi söylerim mesela 1 ay sonra doğum günüm lafı açılınca yada ben açarım ne istiyorsam söylerim kendiside biraz süpriz ilave eder yanına sonra bende memnun olurum.biz gibi değiller.değer yargılarımız bir değil.bizim isteklerimiz onlara bazen saçma ve çocuksu gelebiliyor malesef.üzülmene üzüldüm ama dediğimi yap sende üzülme.opuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

inşallah hamilesindir canım. bizide haberdar etmeyi unutma sakın ha. ben hamile kaldığımda haberim yoktu. grip olmuştum evde yatıyordum 2 gün falan lekelenme oldu. bende hastayım ya ndan kısa sürdü reglim sanmıştım. o yüzden hiç aldırış etmemiştim. ama 1 ay sonra ortaya çıktı ki hamişmişim. inşalah sende de öyle olur. kocanın süprizine de sevindim bu arada ne güzel mutlu etmiş seni. opuyorumnanaktan

X