Sizin Için Hayattaki En Güzel Şey Ne?

çok şükürler olsun allahıma, sevdiklerimin saglıklarının olması benim için çok önemli bu hayatta...önce en güzel aileye sahip olmam, sonrada beni seven ,saygı duyan bir eşimin olması...daha ne istenirki bu hayattan...a.s.

hayatımdaki en güzel şey; sağlığım ve huzurum
hayattaki en özel kişi; Annem:asigim:

Her insanın hayatında en güzeli bu dediği birşey mutlaka vardır. Benim hayatımdaki en güzel şey dünyadaki en mükkemmel insan olarak gördüğüm eşime sahip olmam vede ailelerin en mükkemmeline sahip olmam :)). Peki sizin için hayattaki en güzel şey ne?
............
canım daimi olsun mutluluğun ...
bende katılıyorum sana su dünyada ki en güzel hediye olan eşim ..ve
kıymetli bir ailelerimiz var .......huzurumuz mutluluğumuz ve sağlığımız daimi olsun
herkezin

Dünyanın en güzel şeyi dediğim şey aklıma geldi.. Hani böyle yatağa girerken eşiniz sarılır ya o yorgunluğa çok iyi geliyor ve ben gerçekten o anda sesli bir şekilde " dünyanın en güzel şeyi bu yaa" diyorum...

Dünyanın en güzel şeyi sevgi ve sağlıklı bir şekilde sevdiklerinizle birlikte olmaktır bana göre.

valla küçücük şeler
önce aşkım o büük....o apayrı..
ama sora bi pırasa yemeği sarma..
sora hediyeler..
çikolatalar..şekerler..
iftarı paylaşmak bunların hepsi benim için çok güzel..
herşey güzel ..

selam arkadaşım, benim için hayatta en güzel şey; sayesinde tebessüm edebildiğim, sahip olduklarımın farkına vardığım ''''akıl..''''

hayatımdaki en güzel şey kızım ve ailem...kızım olmasaydı hayatımdaki çoğu zorluğu bu kadar kolay aşamazdım

X