- 20 Ağustos 2019
- 1.334
- 1.874
- 133
- 44
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
2 gündür ya muid okuyoruz eşimleHerkesin ona iyi gelen okudukça okuyası gelen yada bir dileği olunca Rabbime o ismiyle el açtığı bir esması vardır diye düşünüyorum..Paylaşıp ilham almak istedim..Benim esmam Ya Bediu Bana çok iyi gelir
Benim ya vedud bana çok iyi geliyor evime , eşime karşı okurum huzurum içinHerkesin ona iyi gelen okudukça okuyası gelen yada bir dileği olunca Rabbime o ismiyle el açtığı bir esması vardır diye düşünüyorum..Paylaşıp ilham almak istedim..Benim esmam Ya Bediu Bana çok iyi gelir
Benim de adımın ebced değerine göre Ya Rafiu çıktı..Siz nasıl güzellıklerini yaşadınız acaba..Bir zamandır esmaları araştırıyorum.Ve hepsi ayrı bir anahtar..Ama bazıları bana iyi gelmedi.Mesela Ya Muheymin ne zaman okusam kabus görüyorum ..Bilmediğiniz birşey hakkında bilgi edinebilmek için yatmadan önce 145 defa okunuyor ..Hatta merak ettiğim şeyi öğrenince korkunç şeylermi olacak diye düşündüm ve okumaktan vazgeçtimHerhangi bir konuda Allah'ın yardımını isteyeceksem Ya Allah Ya Kerim/Ya Vekil/Ya Veli okurum. Araya / işareti koymamın sebebi, Ya Allah esmasının yanında bu 3 esmadan birini okuyorum. Ya Rafii esmasının inanılmaz etkisini gördüm. Anlamı da "derece yükselten" demek.
Bu esmaları okumaya nasıl karar verdiniz. Yani bir yerden mi duydunuz yoksa tecrübe ederek mi buldunuz acaba?ben yatmadan ya vedud, ya settar, ya latif, ya fettah okurum.. 33'er kere. cok bereketini gordum cok sukur.
Biri onermisti yillar once. Duzenli ve sabirla okumak esas bence. Iki gunde etki beklenmemeli.Bu esmaları okumaya nasıl karar verdiniz. Yani bir yerden mi duydunuz yoksa tecrübe ederek mi buldunuz acaba?
Benim de adımın ebced değerine göre Ya Rafiu çıktı..Siz nasıl güzellıklerini yaşadınız acaba..Bir zamandır esmaları araştırıyorum.Ve hepsi ayrı bir anahtar..Ama bazıları bana iyi gelmedi.Mesela Ya Muheymin ne zaman okusam kabus görüyorum ..Bilmediğiniz birşey hakkında bilgi edinebilmek için yatmadan önce 145 defa okunuyor ..Hatta merak ettiğim şeyi öğrenince korkunç şeylermi olacak diye düşündüm ve okumaktan vazgeçtim