• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sizin eşlerinizde boylemi bir kasik suda bogmak istiyorum

Eşinize ekmek yoğurt alması için bile fazla para verme ne kadar tutuyorsa kuruş kuruş verin bence. Çocukken ekmek parasından artanla petito alan çocuklar bile 8 9 yaşından sonra bayram harçlığı biriktiriyor eşiniz o kadar bile anlamıyor sanırım para pul işlerinden anlattığınıza göre. Hesapların şifresi sadece sizde olsun kendi adınıza hesap açın kredi kartı maaş kartı oyun jetonu bile vermeyin kocanıza benim bile sinirimi bozdu. Akıllanmaması kazıklanıp durması tembelliği cebindeki paranın batması falan dayaklık tam.

Bir şey alınacaksa sizin onayınız olmadan bir hafta en az internetten araştırmadan bilen birine sormadan kesinlikle almayın. Evi de siz gidin emlakçıya verin onu beklerseniz balkondan atarsınız bu gidişle.

Az kaldi yakinda ćikariz 3. Sayfaya ;))
3 gundur git su emlakcilara diyorum is cikisi yarim saatini almaz diyorum tm diyor sadece diyor.
Sabah cikarken soyluyorym.
Gün icinde arayip solemiyorum.
3 gundur auni sey unuttum biraz oturayim gideyim.
L
Ama gitmiyor yarin ben gidicem artik.
Minik bebekle dolasip durucam artik.
Ommm ommm sakin sakin

Oyle yapiyorum vallhi paraya ciddi mada el koydum.

Kizlar ar direk konuya giriyorum.
3 sene önce ev aldık.
Aynı para ile havuzlu güvenlikli lüks bir apartmandan daireler alabiliyorkenşu an ki evinizden çok çok daha iyi ever alabiliyorlarken.
Eşim gece kondu mahallesinde apartman yıkık dökük sokaklar yıkık dökük çevre yıkık dökük bir daire aldi.neymis merkezmis
Baktığımız diğer evler merkeze uzaktı bu çok merkezi diye (Ama otobüs minibüs geciyordu o dediğim yerlerde)
Bu arada simdi oralarda baya gelisti.

Neyse üstüne birde kazıklandi.
Adam fazla fiyata satmış.
Sonradan bize çokk masraf çıkardı ev

Neyse vardır bunda da bir hayır malkero sağlık olsun deyip teskin ettim kendimi.
Para biriktirip krediyi kapatıp daha iyisine gideriz diye .

Sonra tutturdu araba alicam
Yalvaldim dil döktüm alma yani en azindan krediyle alma biraz sık dısini bak ne guzel para biriktiyoruz pesin alirsin desim.
1 sene daha arabasiz geciremem dedi.Ve gitti krediyle araba aldı.
Araba kredisinden önce gül gibi geçiniyor üstune iyi bir miktar parada arkamiza atabiliyorken kenara.

Neyse sonuç beni dinlemedi kredi çekti araba aldı.
Mesela 60 bin çekti 45 binlik araba aldı.aradaki parayi da eve masraf yaptı.
Tabi biz
Bu ikinci krediden sonra arkaya para atamaz olduk.

Sonra bir sene sonra arabanın sigortası kaskosu ıvır zifiri var dedi yapma etme deneme ragmen 3. Krediyide çekti ..

Bu arada biz ne geriye para atabiliyoruz.
Ne doğru duzgun gecinebiliyoru resmen yari ac yari tok.

Bu arada hamile kaldim canim yavrum doğdu çoçugum ihtiyacmari bile yarim yamalak.
Çildirdim sonunda satti arabayi.
Amaaaa baya zararina çünkü onda da kaziklanmis.
Bilen bilir.
Hasar kaydi bin lira filan demisler.
Aslinda sorgullattiğimizda da oyleydi fakat sattiğimiz adam almadan sorgulatinca hatri sayilir hasar kaydi cikinca ya almam yada fiyat degisir dedi hakli olarak.
Zararina sattik.

Bu arada dikkat edin .hasr kayitlarinda boyle hileler çok yapiyoarmis uyanik saticilar.

Artik 2 üc aydir dizginleri elime aldim maaş gunu el koyuyorum.
3 ay gibi bir surede iyi para biriktirdik.
Ama adama para batiyor.
Ne olur r ne olmaz bulunsun elinin altinda diye 5 bin yatirmistik hesaba .
O para yi carcur etmis.
Kafayi yicem ya.
Ne yaptigini bilmior resmen para dayanmiyor cebinde.

Sorunum suki cocugumu bu mahallede buyutmek yerine luks sitede buyutebilirdim.
Daha iyi bir cevre sağlayabilirdim ama yokk cunki babasi offf offf.
Evi satiliga cikardik satilmiyotda 2 senedir.
Bu seferde biz vazgectik.
Çunki evi satsak istedigimz bir muhitte ev almak icin çok ciddi borclanmamiz lazim.
Çunku faiz oranlari uçtu.
Ev fiyatlari uçtu.

Isin kotu tarafi.
Evim de satilmiyor 1bucuk 2 senedir.
Yan komsum satti.
Karsi komsum satti. Ben satamadim 2 senedir.
Bakiyorum millet satilik yazisi asmis kisa bir sure sonra satilmis ama benimki satilmiyo neden esim yuzunden çunku sadece net uzerinde ilan veriyor.
Etramizda hic yoksa 10 tane emlakci var.
Git diyorum tamm tamam diyor gitmiyor

O kadar da üsengecki afedersiniz s.çmaya gitmeye usenir yesin icsin yatsin..
Bende tam tersi hemen olsun bitsin .
Ugrasirim didinirim.
Bu adam beni sinir hastasi ediyor .

Disari ciktigimda eve gelmek istemiyorum daraliyorim afakanlar basiyor ruhum daraliyor resmen bu evde.

Küçük birde kutu gibi nefes alamiyorum.
Oysa ayni parayla kocaman ev alabiliyorduk.Ahhh ahhh
Bunlari dusundukce esimden soguyorum nefretke bakiyorum .
Sizce abartiyormuyum.
Ayrica bu anllattiklarim bir kismi bizi zarara ugrattigi okadar cok konu varki hayatim bole mi gecicek diyorum.

Akillanmazda hic elli kere ayni hata yi yapabilir.

Iş isten gecmis bana haklisin diyor her konuda pehhhh.

Neyse kizlar ben ne yapayim simdi.
Emlakcilara gidip benmi ilan versem.
Yada herseyin zamlandigi donemde kirio dizimi evimde otursammi.
Cunku ateş pahasi hersey.
Sizin fikirleriniz.
Nedir bu konuda.

Birde utanmadan biriktirdigin paralarla bi araba mi alsak diyor oldureceğim bu adami elimde kalcak bir gun.

Uzun oldu kusura bakmayin kizlar
Bende bu araba sevdasını anlamıyorum tanıdık biri var eşinin maaşı 2 bin ya eder ya etmez 60-70 binlik arabaya biniyor desen ki birikim yaptı aldı yok gerçekten anlamıyorum bu insanları

Bende bu araba sevdasını anlamıyorum tanıdık biri var eşinin maaşı 2 bin ya eder ya etmez 60-70 binlik arabaya biniyor desen ki birikim yaptı aldı yok gerçekten anlamıyorum bu insanları

Benim esimde oyle ona kalsa evi satip butun parayi arabaya yatiracak .

Back
X