kızlar ya ben artık bu pc nini basına oturduğumda eşim başlıyor söylenmeye nedenmi bıkmış artık kadınlar kulübüne ayırdığım vakıy-tı ona ayırmıyormuşum aslında onunlada ilgileniyorum ama yinede 5 dakıka görmesin pc nın başında fena taktı anlıcanız sizinkılerle de yaşıyormusunuz bu sorunu aslında cok gırmıyorum ben ama benım eşim gibi olan varmı aralarında merak ettim...klava:
bence sen fazla ilgisiz olmamalısın o da sana cok karışmamalı karıstırtmamalısın:mymeka:
kızlar ya ben artık bu pc nini basına oturduğumda eşim başlıyor söylenmeye nedenmi bıkmış artık kadınlar kulübüne ayırdığım vakıy-tı ona ayırmıyormuşum aslında onunlada ilgileniyorum ama yinede 5 dakıka görmesin pc nın başında fena taktı anlıcanız sizinkılerle de yaşıyormusunuz bu sorunu aslında cok gırmıyorum ben ama benım eşim gibi olan varmı aralarında merak ettim...klava:
bende de aynisi var :kızgın artik esim yokken pc basindayim ya da o uyuyorken ,isteyken ariyor ne yapiyorsun askim diyor internetteyim geziyorum diyorum yapicak baska isin yok mu diyor hasta ediyor beniiivar canım tıpkısının aynısı bende de var.eşim pc den anlamıyor anlatıyorum ama genede nafile.:mymeka:kimle yazıştımı görmesine ve tanımasına rağmen pc başında beni görsün o kim ne yazıyon başlar.yani şekerim yalnız olduğunu düşünme bunların hepsi odun oyüzdende ne sölesen anlamazlar.klava:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?