sizin bebeklerinizde böyle mi güzel anneler yorumlarınızı bekliyorum

family

Biriciğim Buğrahan'ım:):)
Kayıtlı Üye
17 Kasım 2009
888
0
oğlum gün geçtikce değişiyor... yani çok nazlı, mız mız, anneye çok düşkün bi bebek oldu.. durduk yere ağlıyo, sürekli benim kucağımda olmak istiyo ve en önemlisi ek gıdalar yerine sürekli emmek istiyo ve öylede oluyo... sizlerinkiler nasıl?????????

ayyyyyyyyyyyyyyynı bukadar olur bende problem benimkinde sanıyordum hatta bugün balık yağı aldım ama kararsızım verip vermemekte ya bide benimki çok zayıf 7900kilosu heralde aynı dönemden geçiyorlar

hehh işte tek değilmişim aynısından bir tanede bende var mafoldumben hele bu gece normalde hiç yapmaz 10 gibi uyandı bir ağlama ama gözyaşı yok yani naz yapıyor boynuma sarıldı az önce yatırdım daha yeni ayrıldı benden iştah desen normalde süperdi 1 haftadır ağlayarak yiyor herşeye reddediyor birde sinirlenip döküp saçıyor ..ne diyim bu dönemi nasıl atlatıcaz hiç bilmiyorum sadece sabırlı olmamız gerekiyor ki bebişlerde bizlerden etkilenmesinler...

benimki daha şimdi uyudu delircem ne uyku ne yemek paçama yapışıyor ne iş ne güç anneme bırakıyorum bazen meme meme diye bağırıyor koşarak dönüyorum eve yoruluyorum bazen

benim kızım da çok nazlı bu araalr. arka arkaya 2 diş çıkardı bi de burnu tıkalı akşama kadar perişan oluyoruz sabaha kadar uyanıyor sürekli. emmesiği için sorun yok ama hiçbişey yemiyor bu aralar dün zorla yedireyim dedim yediği herşeyi kustu. bakalım nolcak böyle ama benim pilim bitmek üzere

aynenn kızlar yaa bnm bebişin önden sekiz dişi çıktı hiç problem yaşamadık şimdi sol üstten ve alttan iki azı dişi çıkıyor amaaan bir naz bir naz hiç alışkın diilim her şeye ağlıyor ya delircem yemiyor beğendiği bişi olursa ehhh bir kaç kaşık ama mama vereyim biberonla yutuyor hepsini e süreklide mama nereye kadar dimi ek gıda yemesi gerek sinir oluyorum gece sık sık uyanıyor haa birde yatağını istemiyor ben odayı ayırayım derken o geldi bizim yatağa yerleşti kesinlikle uyumuyor iyice dalıyor tam yatağına yatırıyorum hemen uyanıyor yanıma alıyorum iyice dibime yanaşıp uyuyor kıyamıyorumda ama böölemi gidecek yaa huy değiştirdi naapcasss...... :sm_confused:

demek ki geçiş dönemi bu arkadaşlar yaa... gerçekten bazen kafayı yiyorum heralde diyorum... bide ben çalışmayı düşünüyorum, ben zor susturuyorum bakıcı nasıl başa çıkar bununla??? meme delisi oldu resmen hiçbişey yemese sadece emse, emerek uyusa... emmeden uyumuyo aslasenağlamasenağlamasenağlama

ayrılık korkusu yaşıyorlar,bağlanma dönemindeler.bağlılıklarını desteklersek daha kolay bağımsızlaşırlarmış.ben ve bir-iki kişi haricinde kesinlikle kucağa gitmiyor,ağlamaya başlıyor.Hiçbir yere bensiz gitmek istemiyor,sürekli paçamda aynen,birşey istediği zamanda hemen yanıma geliyor(bez değişimi,yemek ya da uyku istediğinde)verdiği mesajları algılamaya çalışıyorum.bu da bir süreç ve sağlıklı bir şekilde duygusal gelişmelerini desteklemeliyiz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…