mune onun yazdıklarına bak ve benimkilere..hakaretler onun yazdıklarında sebeb ne biliyormusun..Atatürkçü düşüncemi daha fazla ön plana serdim..ve kendisi beni tehtid olarak algıladı..hakaret etmek serbestse etsin herkez ozaman..
aarkadaşlar bence sorununuzu özelden halledin.
lütfen
o da onun işi.herkes iş saatinden namazını kılamıyor,şartları gereği..sanki adam sırf zevk olsun diye program yapıyor,ve özellikle cuma namazı saatine denk getiriyor...Showda program yapıcam diye Cumaya gitmiyordu
Ehli sünnet dışı ve Adnan oktarın bir türevi :))
Türkiye; Atatürk'ü Allah'a, geri kalan her şeyi Atatürk'e borçlusun.
yaptıklarına saygı duyarak eleştiri herkesin hakkı,lakin sevmiyorum,zorunda da değilim diyerek kesitirlip atılacak bir konu değil.aynen katılıyorum.Atatürk'e bir şey demeye gör,yahu o da insan .Hataları da var.Herkes sevmek zorunda da değil.
En nihayetinde Allah'ın kulu o da.
kontes,din başka bir konu,Atatürk baömbaşka..din Allahla kul arasında manevi bir duygudur..kimse kimseyi bu yüzden eleştirme ya da senin deyiminle yontma hakkına sahip değildir.okypete ;
hadi o zaman aynı şeyi ALLAH'ın bizlere bahşettigi din ve onun akabinde bizim imanın ve islamın şartı diye inandıgımız degerlere inanmayanlara karşı yontalım..
Atatürk'ü sevmeyenleri ''cahil'' olarak adlandırmak seni ileri görüşlü muaassır medeniyetin nirvanasına oturturken
Aynı şeyi senin ALLAH'a inanıp onun dısındaki hiçbir şeye iman etmeyişinden yola çıkarak ''ALLAH'ı bilip islam ve imanın şartları geregi olan bütün öğretilerine kim inanmıyorsa bana göre cahildir'' desem 'yobazlık' tahtına oturtulurdum degil mi ?
Çifte standartın gözünü seveyim
Hayır Hanım AblA ben anlayışla karşıladıkça özel hayatıma kadar girildi ve şuan çileden çıkmış durumdayım genelde böyle değilim ben ama kimsede saygı falan görmuyorum
İş işten geçti ama çok özür diliyorum herkesten
Konu Yaşar Nuri Öztürk'ün söyledikleri.
Evet konuyla ilgili düşünceler?
Konu Yaşar Nuri Öztürk'ün söyledikleri.
Evet konuyla ilgili düşünceler?
Müdürüm yaşar nuri hoca,diğer hocalar gibi boş konuşmuyor işte..
Sert konujşuyor olabilir ama,doğruları gösteriyor adam..
Atatürk heykelleri yıkılsın diyen kör cahiller onun kurtardığı ülkeden kurduğu cumuriyetten defolun gidin..
mune onun yazdıklarına bak ve benimkilere..hakaretler onun yazdıklarında sebeb ne biliyormusun..Atatürkçü düşüncemi daha fazla ön plana serdim..ve kendisi beni tehtid olarak algıladı..hakaret etmek serbestse etsin herkez ozaman..
ben o "Allah'a şükür" çıkan ilim adamları kimmiş merak ettim şimdi....
"hocam anneannemi kaybettik, dedemle birbirlerini çok severlerdi öbür dünyada birlike olup olmayacaklarını merak ediyor.." gibi bir soruya
"haha deden öbür tarafta anneanneni isteyecek mi bakalım" gibi abuk bir cevap veren ve milyarları götüren adam mı???
hepsi sahtekar gözümde....yaşar nuri'nin de son zamanlarda fazlaca popülisleştiğini düşünüyorum...
ha bir de cidden bilen birisi beni konuyu uzatmadan aydınlatırsa sevinirim adetliyken ibadet edilemeyeceği Kur'an-ı Kerim'in neresinde yazar?
Fakat söylemeden geçemeyeceğim ;
Yiğidi öldür hakkını yeme demişler Adam çok doğru konuşmuş.
Doğru konuştuğu için sevilmiyor ya meleğim ..
Türkiye; Atatürk'ü Allah'a, geri kalan her şeyi Atatürk'e borçlusun.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?