Sizin Allah'ınız olabilir mi?"

mune onun yazdıklarına bak ve benimkilere..hakaretler onun yazdıklarında sebeb ne biliyormusun..Atatürkçü düşüncemi daha fazla ön plana serdim..ve kendisi beni tehtid olarak algıladı..hakaret etmek serbestse etsin herkez ozaman..

cryptic,
Senin yazdıkların polemik sebebi değil yani öyle mi?
Anlaşıldı, konu da herkes birilerinin lafını cımbızlayıp dilediği gibi eğip bükecek, kimse uyarıları tınlamayacak.
Siz eğip bükmeye devam edin, bende banlamaya devam edeyim...

Showda program yapıcam diye Cumaya gitmiyordu :27:
Ehli sünnet dışı ve Adnan oktarın bir türevi :))
o da onun işi.herkes iş saatinden namazını kılamıyor,şartları gereği..sanki adam sırf zevk olsun diye program yapıyor,ve özellikle cuma namazı saatine denk getiriyor...

Türkiye; Atatürk'ü Allah'a, geri kalan her şeyi Atatürk'e borçlusun.
:ssz::ssz::ssz:

harika bir cümle..
Atatürk ü sevmek de değil en başta saygı duymak zorundasın..sevmeyenlerin nedenlerini de çok merak ediyorum.ne olabilir ,ne kötülük yapmış olabilr?

aynen katılıyorum.Atatürk'e bir şey demeye gör,yahu o da insan .Hataları da var.Herkes sevmek zorunda da değil.
En nihayetinde Allah'ın kulu o da.
yaptıklarına saygı duyarak eleştiri herkesin hakkı,lakin sevmiyorum,zorunda da değilim diyerek kesitirlip atılacak bir konu değil.
Volkan Konak ın dediği gibi:Atatürkü sevmeyen beni dinlemesin " diyor..aynı şekilde sevmeyen de benimle arkadaş olmasın..reel hayatım için de durum budur..

okypete ;

hadi o zaman aynı şeyi ALLAH'ın bizlere bahşettigi din ve onun akabinde bizim imanın ve islamın şartı diye inandıgımız degerlere inanmayanlara karşı yontalım..

Atatürk'ü sevmeyenleri ''cahil'' olarak adlandırmak seni ileri görüşlü muaassır medeniyetin nirvanasına oturturken

Aynı şeyi senin ALLAH'a inanıp onun dısındaki hiçbir şeye iman etmeyişinden yola çıkarak ''ALLAH'ı bilip islam ve imanın şartları geregi olan bütün öğretilerine kim inanmıyorsa bana göre cahildir'' desem 'yobazlık' tahtına oturtulurdum degil mi ? :34:

Çifte standartın gözünü seveyim
kontes,din başka bir konu,Atatürk baömbaşka..din Allahla kul arasında manevi bir duygudur..kimse kimseyi bu yüzden eleştirme ya da senin deyiminle yontma hakkına sahip değildir.
ancak Atatürk yağptıklarıyla düşünceleriyle bu ülkeyi kurmuş,medeniyet getirmiş büyük bir liderdir.ve insandır.tabi kii yaptıkları tartışılabilir ancak saygısızlığa tahmmülüm de yok benim de...

Hayır Hanım AblA ben anlayışla karşıladıkça özel hayatıma kadar girildi ve şuan çileden çıkmış durumdayım genelde böyle değilim ben ama kimsede saygı falan görmuyorum

Özel hayat kimseyi ilgilendirmez burada.
Sen birde sürekli akp 'yi savunuyorsun ya,sonrada karşılıklı atışmalar başlıyor..

İş işten geçti ama çok özür diliyorum herkesten

ygı bekliyorsan saygılı yazmalısın Meryem hem o yazını silmedin ama ben büyük olmama rağmen silidm herneyse oknu dışı olmasın bizim sebebimizle..

Helal olsun yasar nuri ozturk herzamanki gibi lafi yerine ulastirmis

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Banı yemişler. Olacağı buydu :26::26::26: 2 saattir takip ediyorum belliydi böyle olacağı :41:

akp yi savunmak kötü birşey mi _???

isteyen istediğini savunur sizene ki bundan

sen başka düşünüyor olabilirsin chp yi tutabiliyor olabilirsin bende onu mantıksız buluyorum ama o senin fikrindir .

şu akp yi savunan arkadşlara hemen cephe alınıyor ya deli oluyorum kendilerini ne sanıyor bunlar :51::51:

Konu Yaşar Nuri Öztürk'ün söyledikleri.

Evet konuyla ilgili düşünceler?

Şahsen kimin ne söylediği değil Mühim olan Mune .Herşey meydanda akan kan
Dökülen gözyaşları ;
gazze yanıyor ağlıyor analar, masum insanlar Ölüyor.
Kimsede tık yok.Aynen kerbala çöllerinde imam Hüseyinin katledildiğinde
oynanan oyunlar geliyor aklıma.
Herşey o kadar karışıkkı artık bu düzeneği kuranlar bile sanırım bu
işi artık çözemeyecekler gibi.

Atatürk heykelleri yıkılsın diyen kör cahiller onun kurtardığı ülkeden kurduğu cumuriyetten defolun gidin..

mune onun yazdıklarına bak ve benimkilere..hakaretler onun yazdıklarında sebeb ne biliyormusun..Atatürkçü düşüncemi daha fazla ön plana serdim..ve kendisi beni tehtid olarak algıladı..hakaret etmek serbestse etsin herkez ozaman..

Gerçekten çok ilginç bir insansınız
Daha önce başka bir başlıkta ''ay inşallah düşüncelerimizden ve akp'yi sevmediğimizden dolayı bu ülkeden atılmayız'' diye temenninizi gördüm.
Gerçekten alakasızdı konuyla, nasıl buraya bağlamış ki diye düşündüm.
Niye böyle düşünüyor dedim.
Ama şimdi gördüm ki fikriniz neyse, karşınızdakini de öyle sanıyormuşsunuz.

ben o "Allah'a şükür" çıkan ilim adamları kimmiş merak ettim şimdi....

"hocam anneannemi kaybettik, dedemle birbirlerini çok severlerdi öbür dünyada birlike olup olmayacaklarını merak ediyor.." gibi bir soruya
"haha deden öbür tarafta anneanneni isteyecek mi bakalım" gibi abuk bir cevap veren ve milyarları götüren adam mı???

hepsi sahtekar gözümde....yaşar nuri'nin de son zamanlarda fazlaca popülisleştiğini düşünüyorum...

ha bir de cidden bilen birisi beni konuyu uzatmadan aydınlatırsa sevinirim adetliyken ibadet edilemeyeceği Kur'an-ı Kerim'in neresinde yazar?

Kuranda hanımların hayız hallerinin bitimi için ''tahir''kelimesi ve fiili kullanılır.
Temizlenmek anlamına gelir.
Diğer bir ayette abdesti ihtiva eden maide suresinde namaz için temizlenmekten bahsediliyor ve bu çıkarım yapılıyor.
Ayrıca destek olarak hz. aişe'nin peygamber efendimizden rivayet ettiği hadislerinde buna değinilmiştir.

Son düzenleme:
Helal olsun Yaşar Nuri Öztürk'e...
Şu anda ortada dolanan alimlere taş çıkartır bilgisiyle... ilmiyle...
Ona laf söyleyecekler önce aynaya baksın bir zahmet...
Yüzünde nur yokmuş muş muş... Belki de o nuru görecek perde kalkmamıştır senin gözünden ne biliyorsun...

Atatürk'le ilgili söylediği her söze de katılıyorum.
Onu sevmeyen kim varsa benim de düşmanımdır. Bu gerçek hayatta böyledir. Klavye silahşörlüğü yapmıyorum yani...
Mozambikte yaşayan biri Atatürk'e saygı duymuyorum, onu tanımıyorum deme hakkına sahiptir.. Sen kimsin derim....
Ama Türkiye Cumhuriyeti'nde yaşayan biri bu şekilde konuşursa benim gözümde haindir... Bu kadar net...

Doğru konuştuğu için sevilmiyor ya meleğim ..

Hayır, bu iddia ve genelleme çok çirkin.
Bizim Yaşar Nuri Öztürk ile ne alıp veremediğimiz olabilir ki doğru konuştuğu için sevilmesin?
Bu dar bir bakış açısıdır.
Yaşar Nuri'nin ahireti inkar etmesi, reenkarnasyonu kabul etmesi, hadisleri tümden reddetmesi vs gibi konularda sakat ve İslamin özüne uygun olmayan fikirleri olduğu için sevmiyoruz, hepsi bu.

Hasılı kelam bizim doğrumuz tek doğrudur, sabitliliği hiç hoş değil.

Türkiye; Atatürk'ü Allah'a, geri kalan her şeyi Atatürk'e borçlusun.
:ssz::ssz::ssz:

Yav ne buyuk bir cehalet ataturku Allaha Turkiyeyide ataturke borcluymusuz kisaca sunu desene benim peygamberim ataturk kutsal kitabimda nutuk diye niye bu cesareti gosteremiyorsun biraz cesur olsana.agzinizda evirip ceviriyorsunuz .korkma bizim kutsal kitabimizda Allah ayetinde şöyle buyurmuş senin dinin sana benim dinim bana.

Yaşar Nuri 'yi sadece sevmiyorum, onu canı gönülden takdir ediyorum..Tüm gerçekleri, dini kendilerine zırh yapan tacirleri, bu halkı din diye diye sömüren hırsızları çekinmeden çatır çatır konuştuğu için...

Orada burada paralarına para katan şeyhlerden şıhlardan, hocayım diye gezinenlerden bin kat daha sağlam bir birikime sahiptir gözümde..Adam yıllarca maun suresine ve maun suresinde tasvir edilen insanlara dikkat çekti..Ülkemi bu insanlar sarıp sarmaladı çünkü..

E tabi bazılarının hoşuna gitmiyor bu sebeple kendisi..

Ayrıca Atatürk'ü şu dilinizden bir düşürün artık..Yettiniz. Bu kadar dinden imandan dem vuruyorsunuz, biraz Allah korkusu biraz da minnet duygusu varsa içinizde, dolamayın dilinize Atamı....

Zira o olmasaydı bırak dini özgürlüğü, hiç bir konuda özgürlüğünüz olmazdı.

Neyzen tevfik'in o meşhur şiirini hafife almayın..

Birileri burada Yasar Nuri Ozturk hocamla Adnan Oktari kiyaslamis.
Boyle insanlar benim icin tamamen bilgisiz.
Boyle sacmasapan kiyaslamayi bir insan nasil yapabilir hala anlamis degilim.

Back