Sizin Allah'ınız olabilir mi?"

Yasar nuri sacma salak sorulara cevap vermez o sevap mi bu gunah mi sorularindan nefret eder. Kafayi kullanin der. E sevilmez tabi. :)

oky kızın yazdıklarına bakarmısın..kabus gibi:53:

Daha düne kadar oky nin dedikodusunu yapıyordun :)))))))
Şimdi oky e beni mi şikayet ediyorsun ?
Sanane yazdıklarımdan uğraşıp durma benimle sana sormıcam ne dşüneceğimi

Cok seviyorum Yasar Nuri Ozturk hocayi Allah tarafinda secilmis bir insan.
Insallah daha uzun sure aramizda olur degerli bilgilerinden faydalaniriz.
Soylediklerin cok dogru hocam ama millet anlamamak icin ayri bir caba gosteriyor bu donemde.

yok yok. ben meryem konusunda tereddütteydim.
kafamdan oturdu artık. güzel oldu bu.

Oky ne terddedü konu başlarında Sen Atatürk ü sevmiyorsun deyip yine göz kırpmadın mı hem bu gizli saklı bir şey değil ki şuan
bir zamanlar nötr idim ama şimdi değlim ve bunu burada gizlemedim

Daha düne kadar oky nin dedikodusunu yapıyordun :)))))))
Şimdi oky e beni mi şikayet ediyorsun ?
Sanane yazdıklarımdan uğraşıp durma benimle sana sormıcam ne dşüneceğimi

okyle ilgili ne yazmışım çıkartırmaısın önyarlı olduğunu düşündüğümü söyledim kendisine de..sadece o başka varsa çıkart..ama değilmiş..işte buyrun Atatürk karşıtı olduğunu ben nereden bileyim..mazlum eziliyor sandıydım:26:

Oky ne terddedü konu başlarında Sen Atatürk ü sevmiyorsun deyip yine göz kırpmadın mı hem bu gizli saklı bir şey değil ki şuan
bir zamanlar nötr idim ama şimdi değlim ve bunu burada gizlemedim
anladım. sen pek Atatürkü sevmiyorsun.:34:

işte bu konuda olayı netleştirdim. onu demek iistedim zaten.anladım yazdım ya zaten bak mesajıma. neyse karşılıklı sen şunu dedin ben bunu dedime girmesek.​

okyle ilgili ne yazmışım çıkartırmaısın önyarlı olduğunu düşündüğümü söyledim kendisine de..sadece o başka varsa çıkart..ama değilmiş..işte buyrun Atatürk karşıtı olduğunu ben nereden bileyim..mazlum eziliyor sandıydım:26:

Off yeter ya seninle uğraşamam seviyey i gittikçe düşürüyorsun çünkü mazlummuş ne mazlumu yaa
Sanki bir de arkadaşlığımızın bitmesi bunu duyunca başladı da
Kusura bakma sınırsız bi özel mesaj kutum yok o mesajlar silindi
Ama şöyle başlıyordu:
şu oky midir nedir çok sinirlerimi bozuyor
hatta gizlemiyorum ben de şu tarz cevap verdim
Evet hep böyleler boşver canım tarzı.

Kimseden bişey gizlemiyorum ama senin bu iki yülü dengesiz tavırların can sıktı artık

Bu adam tv de çıkan ve kendini ilahiyat uzmanı sanan insanlara bin basar.
Yıl olmuş 2014 hala hocam sevgilimi öptüm günah mı ? Oruçluyken denize girdim bozuldu mu ? gibi gereksiz ve cevabı bir çok kez tekrarlanan sorular var.
Bu adamı bu yüzden seviyorum böyle saçma şeylerle uğraşmak yerine Allah herkese akıl vermiş okuyup öğrensinler diyor. :ssz:
Ama sarıklı cübbeli tip olsaydı çok sevilirdi herhalde kendisi :ssz:

Sevilmiyorsa ehli sünnet olmadığı için hadis düşmanı olduğu için sevilmiyor bizlere göre de sizlere ne oluyor da bu kadar dert ettiniz sevmeyenleri size ne

Adam cumaya gitmemek icin Seda Sayanin programina cikiyordu. Suratinda meymenet yok. Madem o kadar okumus Allahin Kurani Kerimde bana en guzel isimlerimle yaklasin dedigini de biliyor olmasi lazimdi. Tanri diye bir ismi oldugunu hic duymadim.

Yillarca milleti mahvetti bu adam. Asil sen kendi sonundan kork...

Off yeter ya seninle uğraşamam seviyey i gittikçe düşürüyorsun çünkü mazlummuş ne mazlumu yaa
Sanki bir de arkadaşlığımızın bitmesi bunu duyunca başladı da
Kusura bakma sınırsız bi özel mesaj kutum yok o mesajlar silindi
Ama şöyle başlıyordu:
şu oky midir nedir çok sinirlerimi bozuyor
hatta gizlemiyorum ben de şu tarz cevap verdim
Evet hep böyleler boşver canım tarzı.

Kimseden bişey gizlemiyorum ama senin bu iki yülü dengesiz tavırların can sıktı artık

bence sen vicdanını sorgula herşey mübah değildir üste çıkmak için önyargılı insanlara karşıyım ben kendisinede belirttim bunu..evet sen önyargılı birisin asıl önyargılı olan senmişsin

sen laf çarptırmazsan alıntı yapmam Meryem bir şey yazacaksan bana yaz ortaya yazma..dün gece burada akpli bir arkadaş israilde Atatürk heykeli varmış onu yıksınlar boykot yapacaklarına bizi diyor..nasıl bir zihniyetse..

Kim yazmış bunu :47::47:

:emir_bebek:kesinlikle umut var..ne hükümetler,alakasız koalisyonlar gördük geldi geçti hepsi..ve çok koşan çabuk yorulur..

Temennim o zaten :ssz:

yok yok. ben meryem konusunda tereddütteydim.
kafamdan oturdu artık. güzel oldu bu.

Tahmin ediyordum bende zaten..

Ben bunu anlamiyorum bu forumda.
Her konu nicin Ataturk'u sevip sevmemeye baglaniyor?
Sevmiyorsan nankorsun, bi bildiginde yok zaten, onyargilisin vs vs.
İstedikleri kotu sifatlari yapistiriyorlar, sonra tartisma uslubundan bahsediyorlar.
He saygisizlik olsa, hep birlikte savunalim.
Ama boylesi cok cirkin.

aynen katılıyorum.Atatürk'e bir şey demeye gör,yahu o da insan .Hataları da var.Herkes sevmek zorunda da değil.
En nihayetinde Allah'ın kulu o da.

bence sen vicdanını sorgula herşey mübah değildir üste çıkmak için önyargılı insanlara karşıyım ben kendisinede belirttim bunu..evet sen önyargılı birisin asıl önyargılı olan senmişsin
Aynen canım aynen oyna şimdi mazlumları iki yüzlü seni haddini aştın artık yeter ya ne çirkef ne dost görunumlu bir düşmansın sen geçen de çarşafıma dil uzattın sonra nişanlıma şimdi gelmiş beni millete şikayet ediyorsun Off banlanırsam da banlanayım kendine gel artık

Back