- 14 Eylül 2012
- 10.762
- 12.403
- 298
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Atatürk karşıtı.
anladım ben seni![]()
Atatürk karşıtı.
anladım ben seni![]()
hiç kafamdaki soru işaretleri onaylamanla netleşti.E biraz öyle oluyor anlamıştın zaten baştan da
Yakalamış gibi davranıp göz kırpmalar ne oluyor??
yok yok. ben meryem konusunda tereddütteydim.oky kızın yazdıklarına bakarmısın..kabus gibi![]()
oky kızın yazdıklarına bakarmısın..kabus gibi![]()
ahada....Daha düne kadar oky nin dedikodusunu yapıyordun :)))))))
Şimdi oky e beni mi şikayet ediyorsun ?
Sanane yazdıklarımdan uğraşıp durma benimle sana sormıcam ne dşüneceğimi
yok yok. ben meryem konusunda tereddütteydim.
kafamdan oturdu artık. güzel oldu bu.
Daha düne kadar oky nin dedikodusunu yapıyordun :)))))))
Şimdi oky e beni mi şikayet ediyorsun ?
Sanane yazdıklarımdan uğraşıp durma benimle sana sormıcam ne dşüneceğimi
Oky ne terddedü konu başlarında Sen Atatürk ü sevmiyorsun deyip yine göz kırpmadın mı hem bu gizli saklı bir şey değil ki şuan
bir zamanlar nötr idim ama şimdi değlim ve bunu burada gizlemedim
okyle ilgili ne yazmışım çıkartırmaısın önyarlı olduğunu düşündüğümü söyledim kendisine de..sadece o başka varsa çıkart..ama değilmiş..işte buyrun Atatürk karşıtı olduğunu ben nereden bileyim..mazlum eziliyor sandıydım:26:
Off yeter ya seninle uğraşamam seviyey i gittikçe düşürüyorsun çünkü mazlummuş ne mazlumu yaa
Sanki bir de arkadaşlığımızın bitmesi bunu duyunca başladı da
Kusura bakma sınırsız bi özel mesaj kutum yok o mesajlar silindi
Ama şöyle başlıyordu:
şu oky midir nedir çok sinirlerimi bozuyor
hatta gizlemiyorum ben de şu tarz cevap verdim
Evet hep böyleler boşver canım tarzı.
Kimseden bişey gizlemiyorum ama senin bu iki yülü dengesiz tavırların can sıktı artık
sen laf çarptırmazsan alıntı yapmam Meryem bir şey yazacaksan bana yaz ortaya yazma..dün gece burada akpli bir arkadaş israilde Atatürk heykeli varmış onu yıksınlar boykot yapacaklarına bizi diyor..nasıl bir zihniyetse..
kesinlikle umut var..ne hükümetler,alakasız koalisyonlar gördük geldi geçti hepsi..ve çok koşan çabuk yorulur..
yok yok. ben meryem konusunda tereddütteydim.
kafamdan oturdu artık. güzel oldu bu.
Ben bunu anlamiyorum bu forumda.
Her konu nicin Ataturk'u sevip sevmemeye baglaniyor?
Sevmiyorsan nankorsun, bi bildiginde yok zaten, onyargilisin vs vs.
İstedikleri kotu sifatlari yapistiriyorlar, sonra tartisma uslubundan bahsediyorlar.
He saygisizlik olsa, hep birlikte savunalim.
Ama boylesi cok cirkin.
Aynen canım aynen oyna şimdi mazlumları iki yüzlü seni haddini aştın artık yeter ya ne çirkef ne dost görunumlu bir düşmansın sen geçen de çarşafıma dil uzattın sonra nişanlıma şimdi gelmiş beni millete şikayet ediyorsun Off banlanırsam da banlanayım kendine gel artıkbence sen vicdanını sorgula herşey mübah değildir üste çıkmak için önyargılı insanlara karşıyım ben kendisinede belirttim bunu..evet sen önyargılı birisin asıl önyargılı olan senmişsin