sizi ne ağlatır??

Ağlamam İçin Çooook Fena Bir Şeyin Başıma Gelmiş Olması Lazım..
Duygusal Bir Yapım Yok.. Ağlayamam Saçma Sapan Şeyler İçin..

sulu gözün tekiyim,çok rahatlıkla ağlarım...Sokakta gördüğüm çalışan yaşlı ve çocuklar beni özellikle çok ağlatır...

her şeye ağlayabilirim.Karşımda birinin ağlamasına hiç dayanamam.Kötü durumda,muhtaç bir insan görürsem de aynı şekilde.Aslında bu denli hassas olmak istemezdim.

ben nefret ederim ağlamaktan.ağlamamak için hep tutarım kendimi patlıcak gibi olurum bazen.ağlamayı yediremiorum kendime bilmem neden...dayanamadığım nadir şeyler,olaylar dışında ağlamam özellikle beni üzen,yaralayan insanlar için ağlamayı hazmedemem.onlar ağlasın ben ağlıcağıma:63:

anneme yada eşime bı hasar gelırse yada bıse olursa aglarım gerisi tın gelır vız gider :) gülmeyı severım :KK66::KK66:

ben nefret ederim ağlamaktan.ağlamamak için hep tutarım kendimi patlıcak gibi olurum bazen.ağlamayı yediremiorum kendime bilmem neden...dayanamadığım nadir şeyler,olaylar dışında ağlamam özellikle beni üzen,yaralayan insanlar için ağlamayı hazmedemem.onlar ağlasın ben ağlıcağıma:63:

çok güçlü bir yapın var demekki..bende kolay kolay ağlamam öyle..anca çok dolmam gerek..

yorumlar için herkese tek tek teşekkür ederim arkadaşlar..arada çok üzgünler var üzülmeyin:KK43:..

tersi hep gülün durduk yere bile inşallah.:nazar:

eşim pazar pazar çalışmak zorunda kaldığı için ağladım..
bugün için ne planlar yapmıştık oysa:2:

:KK9::KK9::KK9::KK9::KK9::KK9::KK9::KK9::KK9::KK9::KK9::KK9::KK9::KK9::KK9::KK9:
İşte Bu Ya :KK9::KK9:

bugün benimde canım sıkılıyor..bende kendim ağlamak istiyorum galiba:KK43:(

X