• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Anket Sizi en iyi kim tanır?

Sizi en iyi kim tanır?

• Ankete Katılan
    84
kardeşim gibi sevdiğim 2 tane can dostum var onlarla herşeyimi paylaşırım beni en iyi onlar anlarlar

eşim şıkkına oy kullandım ama annem ve babam daha çok tanırlar beni....

sevgili biricik eşim tanır ama şu elli karekter olmasa daha iyi olacak

sevqilimle zaten yıllardır yaşadıqımız sorun:mymeka: tanımak ve anlamak:mymeka: o deqil sillllllKötü Kazen
annemle herşeyimi paylaştım ama sapına kadar deqil,,, belki anlıyordur ama belli etmiyordur okadarda paylaşsamda aslında bazı şeyleri aramız sıkı fıkı deqilllsenağlama silll...
arkadaşımmm benim canım asummm:teselli: o beni tanır hatta hatta ben konuşmadan da beni anlarrr:teselli::1hug:lazom bennniiiimmm:sm_cool:

babam tanırdı ........ annem , buyuk abim , kucuk abim, ve teyzemin kızı hayatımdaki üzüntülerimide sevinçlerimide onlarla paylasşıyorumm

babam tanırdı ........ annem , buyuk abim , kucuk abim, ve teyzemin kızı hayatımdaki üzüntülerimide sevinçlerimide onlarla paylaşıyorumm

beni en iyi annem tanır gözümden anlar ne düşündüğümü ne yapacağımı önceden bilir,sevgilimde iyi tanır ama annem kadar değil...

esim tabiki arkadaslar bosuna annem demeyin cunku bi insani koynuna girenden daha iyi kimse taniyamaz benceeee

Back