canim bu filmi hatirladim afisinden bende aglamistim :sinifsinif:eski bi film, 14-15 yaşlarındaydım izlediğimde, salondan ağlayarak çıkmıştım :kedi:
sorsanız hangi sahnesine ağladın, hatırlamıorum bile o ayrıntıları ama ağlatmıştı işte beni,çok duygusal bi film..
eski bi film, 14-15 yaşlarındaydım izlediğimde, salondan ağlayarak çıkmıştım :kedi:
sorsanız hangi sahnesine ağladın, hatırlamıorum bile o ayrıntıları ama ağlatmıştı işte beni,çok duygusal bi film..
canim bu filmi hatirladim afisinden bende aglamistim :sinifsinif:
Luck ve Jackie yıllar önce ayrılmış ve kendilerine yeni hayatlar kurmuşlardır.12 yaşında bir kız 7 yaşında bir erkek çocukları vardır.Jackie artık genç sevgilisi İsabel (juila) ile yaşamaktadır.Çocuklarınıda yanına alır.Ama çocuklar İsabel bir türlü sevmez ve ona alışamaz.Aynı durum İsabel içinde geçerlidir.
Luck onların aralarını düzeltmek için elinden geleni yapacaktır çünkü kanserdir ve ölmek üzeredir
canim bu filmi hatirladim afisinden bende aglamistim :sinifsinif:
Luck ve Jackie yıllar önce ayrılmış ve kendilerine yeni hayatlar kurmuşlardır.12 yaşında bir kız 7 yaşında bir erkek çocukları vardır.Jackie artık genç sevgilisi İsabel (juila) ile yaşamaktadır.Çocuklarınıda yanına alır.Ama çocuklar İsabel bir türlü sevmez ve ona alışamaz.Aynı durum İsabel içinde geçerlidir.
Luck onların aralarını düzeltmek için elinden geleni yapacaktır çünkü kanserdir ve ölmek üzeredir
Ay ben de hatırlıyorum, vizyona girdiği tarihler benim zıpır zamanlarımdı, dolayısıyla konuyu tam anladığımı bile sanmıyorum eyvahedigeldismile Ama annemle x teyzemin hallerini hiç unutmam, sinemadan çıktıntan sonra da uzun süre etkisinden çıkamadılar, hala sor en çok ağladığın film diye annem bunu söyler eminim ohaoldumsmile
prensesimmm gerçekten hüzünlü bi filmdi mafoldumben
hee benden 2 yıl önde gidion tabi tam ergen modlarında anlamadın bişeboshayallersmile
şimdi izlede görim ben seni:jeyyar:
en acilenden izlemem lazım "Umut" filmini, fazlaca ihtiyacım var ağlamaya
Yeni filmlerden, direk git kirala. Fazlaca ağlayacağından eminim boshayallersmile
Yanlız ağlamak için film izleyen sadece biz değilmişiz gördün mü mirmirmirmir
:roflol:
Yeni filmlerden, direk git kirala. Fazlaca ağlayacağından eminim boshayallersmile
Yanlız ağlamak için film izleyen sadece biz değilmişiz gördün mü mirmirmirmir
:roflol:
ben kitap okurken bile agladim canimm dewey saripisinin hikayesi hastalanio ve sonrasi yazmaasindan bile kotu oluyolurum bu hikayeler aglatio beni cok