E
EU3
Ziyaretçi
-
- Konu Sahibi EU3
ay sweet nowember nasıl bir film çok merak ettim yani:)
en yakın zamanda onuda izleyeyim aşkımlan..
accık daha ağlayak boshayallersmile
en son izlediğim ve çok ağladığım film. Hachiko: A Dog's Story
hikayesi gerçek.. hayvan severlerin kesinlikle izlemesi gereken bir film. bağlılık ve sadakat işte bu diyorsunuzmafoldumben
oyuncular : Richard Gere, Sarah Roemer, Joan Allen, Jason Alexander
en son izlediğim ve çok ağladığım film. Hachiko: A Dog's Story
hikayesi gerçek.. hayvan severlerin kesinlikle izlemesi gereken bir film. bağlılık ve sadakat işte bu diyorsunuzmafoldumben
oyuncular : Richard Gere, Sarah Roemer, Joan Allen, Jason Alexander
Kesinlikle izlicem bunu çok sağol ŞenizŞenizŞeniz Köpekli, kedili içinde duygusallık olan filmleri çok seviyorum, çokta ağlıyorum eyvahedigeldismile
Çok teşekkür ederim, verdim siparişini eşime, bu akşam izleyip, yarın yorumunu yaparım Şenizhayvanların nekadar dost ve sadık olduğunu birkez daha ıspatlayan mükemmel bir film. ben gözyaşları içinde izledim:çok üzgünüm: size şimdiden iyi seyirler a.s.
harika kızlar.. kesinlikle izlemelisiniz.. number one.
Olgu35, tavsiye ettiğin filmi cd kiralanan yerlerde bulamadım, 2 saattir internetten inmesini bekliyorum mecbur aklinialirimsmileBu arada eşimle KUTUP MACERASI adlı filmi izledik az önce..Eminim buna da bayılacaksın, şiddetle tavsiye ediyorum, ağladık :gitme:Harika duygusal bir film, bu da gerçek bir hikayeden uyarlanmış ve yine sadakat ile ilgili..Hala etkisindeyim.Acilen sana tavsiye etmem gerektiğini düşündüm..Senin önerdiğin filmi yarın izlicez, %80de daha sempatiksalakcinni
Olgu35, tavsiye ettiğin filmi cd kiralanan yerlerde bulamadım, 2 saattir internetten inmesini bekliyorum mecbur aklinialirimsmileBu arada eşimle KUTUP MACERASI adlı filmi izledik az önce..Eminim buna da bayılacaksın, şiddetle tavsiye ediyorum, ağladık :gitme:Harika duygusal bir film, bu da gerçek bir hikayeden uyarlanmış ve yine sadakat ile ilgili..Hala etkisindeyim.Acilen sana tavsiye etmem gerektiğini düşündüm..Senin önerdiğin filmi yarın izlicez, %80de daha sempatiksalakcinni