Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
boş evBen Aamir Khan filmlerinde genelde çok ağlıyorum. Her yönden doyurucu filmler. Bir de Bin Jip var Koreli yönetmen Kim-Ki Duk'un filmi. Sadeliğiyle insanı çok derinden etkiler, benim için en iyi filmdir.
Kardeş Gibiydiler
Üç gün ağlamışımdır herhalde. Çok etkiledi beni.
Not: Geriye dönüp yorumlara baktım da baya filme ağlamışım ama Kardeş Gibiydiler kadar değil
Evet .Yabancı film mi? MERAK ettim doğrusu
Bahsettiğiniz filmler de çok güzel, tekrar tekrar izlemişimdir. Hatta herkesin seyretmesi gereken filmler. Umudunu Kaybetme`de yanlış hatırlamıyorsam Will Smiht kendi oğluyla oynamıştı.konu çok güzel bir film arşivi olmuş, forest gump , yeşil yol , cesur yürek .... daha çok sayarım ama umudunu kaybetmede kendimden bişiler bulduğumdan sanırım farklı ağlamıştım
http://www.sinemalar.com/film/295/umudunu-kaybetme
Filmleri izlemedim ama Şeker Portakalı ve onun ikincisi olan Güneşi Uyandıralım kitapları benim için ayrı yeri verdır. En yakın zamanda bahsettiğiniz filmleri bulup izleyeceğim. Teşekkürler tavsiye için.Şeker portakalı.
Ama iki ayrı filmi var galiba. Belki daha fazla. Beni ağlatan hangisiydi hatirlayamadım şimdi.