Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
babam ve oglumu izleyemedim malesef babama temali filmlere dayanamiorm yapakdokumundeki aliriza beye bile her uzuldugunde veya hastalandiginda aglaamaktan mafoluyorum
dün izlediğim animasyonda çok ağladım eşimde hüzünlendi
yukarı bak animasyonun ismi
bizi ağlatansa çocuklarının olmayışı birbirlerini çok sevmeleri ,yani bizden bişeyler vardı kadın öldü adam yalnız kaldı
devamını anlatmıyayım macera bundan sonra
Ayy canım benim kıyamam ben sana mafoldumbenbabam ve oglumu izleyemedim malesef babama temali filmlere dayanamiorm yapakdokumundeki aliriza beye bile her uzuldugunde veya hastalandiginda aglaamaktan mafoluyorum
Evet ilk 10 dakikası gerçekten çok güzel bi aşkı anlatıyodu, ben ağlamış bile olabilirim :kedi:dün izlediğim animasyonda çok ağladım eşimde hüzünlendi
yukarı bak animasyonun ismi
bizi ağlatansa çocuklarının olmayışı birbirlerini çok sevmeleri ,yani bizden bişeyler vardı kadın öldü adam yalnız kaldı
devamını anlatmıyayım macera bundan sonra
Bunu da çok merak ettim, en kısa zamanda izlemek istiyorum boshayallersmilearkadaşlar mommo-kızkardeşim filmini izledinizmi?
iki küçük çocuk oynuyor. ödüllü bir Türk filmi.Konya'da köyde çekilmiş.
geçen trt-2'de çıktı.
Ağlamaktan helak oldum.(özellikle anne olanlar diyorum.yürek dayanmaz diyorum)
arkadaşlar mommo-kızkardeşim filmini izledinizmi?
iki küçük çocuk oynuyor. ödüllü bir Türk filmi.Konya'da köyde çekilmiş.
geçen trt-2'de çıktı.
Ağlamaktan helak oldum.(özellikle anne olanlar diyorum.yürek dayanmaz diyorum)
Ayy canım benim kıyamam ben sana mafoldumben
Ama Alirıza bey de tam baba figürü, haklısın olumunekankayizsmile
Evet ilk 10 dakikası gerçekten çok güzel bi aşkı anlatıyodu, ben ağlamış bile olabilirim :kedi:
Bunu da çok merak ettim, en kısa zamanda izlemek istiyorum boshayallersmile
Issız adam
The Pursuit of Happyness :gitme:
Titanic boshayallersmile
Marley ve ben :sinifsinifköpek ölmüştü)
I'm Legent (Köpek ölmüştü) :gitme:
kaydirigubbakcemile5sweet november...ağladım ağladım yine izlesem yine ağlarım....
ben en çok uçurtmayı vurmasınlarda ağladım
halada izledikçe ağlarım ... başyapıt bence
UMUT filmde degil ben eşim bile hıçkırarak aglamıştı.mutlaka isleyin.babam ve oglumdan çok daha fazla etkileniyorsunuz UMUT filminde.........