Sizi en çok ağlatan filmler..

eski bi film, 14-15 yaşlarındaydım izlediğimde, salondan ağlayarak çıkmıştım :kedi:
sorsanız hangi sahnesine ağladın, hatırlamıorum bile o ayrıntıları ama ağlatmıştı işte beni,çok duygusal bi film..

omuzomuza.jpg
canim bu filmi hatirladim afisinden bende aglamistim :sinifsinif:
Luck ve Jackie yıllar önce ayrılmış ve kendilerine yeni hayatlar kurmuşlardır.12 yaşında bir kız 7 yaşında bir erkek çocukları vardır.Jackie artık genç sevgilisi İsabel (juila) ile yaşamaktadır.Çocuklarınıda yanına alır.Ama çocuklar İsabel bir türlü sevmez ve ona alışamaz.Aynı durum İsabel içinde geçerlidir.

Luck onların aralarını düzeltmek için elinden geleni yapacaktır çünkü kanserdir ve ölmek üzeredir

ay bu toik çok iyi olmuş yaa ben yeni keşfettim
hepsini not aldım valla izlemek içinde sabırsızlanıyorum
nişanlımla izleriz gnelde filmlerimizi..
yazdım hepsini ..
benimdee en çok duygulandığım böyle içimin yandığı yüreğimi burkan filmlerin ilki
titanikti
sonra babam ve oğlum geliyor
sonra ıssız adam..
ve sizlere önereceğim film

Akıl oyunları..
oskar ödüllü gerçek hayattan alıntı bir romantik drama ben çok etkilenmiştim izlerken duygusal bir film
sizlerede öneririm

poster_i_am_legend.jpg

bide burda will smithin kollarinda kopegin olumunde aglamistim cok

eski bi film, 14-15 yaşlarındaydım izlediğimde, salondan ağlayarak çıkmıştım :kedi:
sorsanız hangi sahnesine ağladın, hatırlamıorum bile o ayrıntıları ama ağlatmıştı işte beni,çok duygusal bi film..

omuzomuza.jpg

Luck ve Jackie yıllar önce ayrılmış ve kendilerine yeni hayatlar kurmuşlardır.12 yaşında bir kız 7 yaşında bir erkek çocukları vardır.Jackie artık genç sevgilisi İsabel (juila) ile yaşamaktadır.Çocuklarınıda yanına alır.Ama çocuklar İsabel bir türlü sevmez ve ona alışamaz.Aynı durum İsabel içinde geçerlidir.

Luck onların aralarını düzeltmek için elinden geleni yapacaktır çünkü kanserdir ve ölmek üzeredir

Ay ben de hatırlıyorum, vizyona girdiği tarihler benim zıpır zamanlarımdı, dolayısıyla konuyu tam anladığımı bile sanmıyorum eyvahedigeldismile Ama annemle x teyzemin hallerini hiç unutmam, sinemadan çıktıntan sonra da uzun süre etkisinden çıkamadılar, hala sor en çok ağladığın film diye annem bunu söyler eminim ohaoldumsmile

prensesimmm gerçekten hüzünlü bi filmdi mafoldumben

Ay ben de hatırlıyorum, vizyona girdiği tarihler benim zıpır zamanlarımdı, dolayısıyla konuyu tam anladığımı bile sanmıyorum eyvahedigeldismile Ama annemle x teyzemin hallerini hiç unutmam, sinemadan çıktıntan sonra da uzun süre etkisinden çıkamadılar, hala sor en çok ağladığın film diye annem bunu söyler eminim ohaoldumsmile

hee benden 2 yıl önde gidion tabi tam ergen modlarında anlamadın bişeboshayallersmile
şimdi izlede görim ben seni:jeyyar:

prensesimmm gerçekten hüzünlü bi filmdi mafoldumben

hee benden 2 yıl önde gidion tabi tam ergen modlarında anlamadın bişeboshayallersmile
şimdi izlede görim ben seni:jeyyar:

evet sarripapatyam gercekten cok dramatik bi filmdi mafoldumben

bn hiç sinema da ağlamamıştım takii
umutu izleyene kadar ölesine ve hiç istemiyerk girdiğim bir filmn bni bu kadar etkileyip ağlattığna çok şaşırmıştım
hmde nasıl bi ağlama hıçkıra hıçkıra
ondan sonra alışaknlık oldu sanırım
güneşi gördüm de biraz ağladım
ıssız adamda sadece gözlerim doldu babm oğlumn son sahnesi tabi
ve geçenlerde tv de kabadayı izledim onunda sonunda göz yaşlarımı tutamadım
ama en baştan sonuna kadar hmde sinemada ağldığım tek film UMUT

gönül yarasında nasıl agladım anlatamam =( oof oooof belirli bir sure kendime gelememistim =(

Baktım herkes "umut" diyor, erteleyip durduğum filmi izledim sonunda. Amanın o neydi yaa mafoldumben ağlamaktan içim dışıma çıktı mafoldumben
O kadar klişeye ve arabeske kaçan sahnelere rağmen direk ağlatmayı başarmış filmlerden aklinialirimsmile
Daha filmin başlarında gözler dolmaya başladı, sonlarda ağlamaya alışkınım da filmin başından itibaren aralıklarla ağlamak acayip oldu senağlama
Sanırım gözlerim şişecek, battı balık yan gider hesabı "kızkardeşim mommo" yu da izleyebilirim eyvahedigeldismile

ayy şunu unuttum belki bir gerilim filmi ama ki
bn izledikten sonra 3 gün kafayı yedim ve sonunda ağldım film
SıS evet sonu böle bitemez die 3 gün kafayı yediğim film

ayy size demeyi unuttum
bizde dün nişanlımla beraber
UMUT u izledik
allahım neydi öyle yaa
okadar üzüldümkü..
nişanlım bile ağladı yani kalktı gitti yanımdan hatta :) görmyimdiye.
bende öyle
çok harika bir film..

bnde dvd si var dur gidimde izleyim şu umutu
iyice bi ağlayım deşarj olum :)

en acilenden izlemem lazım "Umut" filmini, fazlaca ihtiyacım var ağlamaya :nazar:

en acilenden izlemem lazım "Umut" filmini, fazlaca ihtiyacım var ağlamaya :nazar:

Yeni filmlerden, direk git kirala. Fazlaca ağlayacağından eminim boshayallersmile
Yanlız ağlamak için film izleyen sadece biz değilmişiz gördün mü mirmirmirmir
:roflol:

Yeni filmlerden, direk git kirala. Fazlaca ağlayacağından eminim boshayallersmile

ben kitap okurken bile agladim canimm dewey saripisinin hikayesi hastalanio ve sonrasi yazmaasindan bile kotu oluyolurum bu hikayeler aglatio beni cok

içime su serpildi vala, hakkımızda pek ii düşünmüodum :roflol:
offf izleyin kızlar ağlayın dökün içinizimafoldumbenmafoldumben kaydirigubbakcemile3

X