Sizi en çok ağlatan filmler..

lifeisbeautifulver1.jpg

pianist.jpg

ay sweet nowember nasıl bir film çok merak ettim yani:)
en yakın zamanda onuda izleyeyim aşkımlan..
accık daha ağlayak boshayallersmile

vffrrt.jpg

harika kızlar.. kesinlikle izlemelisiniz.. number one.

çok hüzünlendiren filmlerden biri benim için.. özgü namalın performansı harika ötesi..

aklımda kalan cümlelerden en özeli en masumu "ben hiç günah yapmadım..."

mutlulukafis.jpg

anestezi filmi de cok güzeldi tavsiye ederim kızlarrr

en son izlediğim ve çok ağladığım film. Hachiko: A Dog's Story

hikayesi gerçek.. hayvan severlerin kesinlikle izlemesi gereken bir film. bağlılık ve sadakat işte bu diyorsunuzmafoldumben

oyuncular : Richard Gere, Sarah Roemer, Joan Allen, Jason Alexander

Son düzenleyen: Moderatör:

hikayesi gerçek.. hayvan severlerin kesinlikle izlemesi gereken bir film. bağlılık ve sadakat işte bu diyorsunuzmafoldumben

hemen prensesim geldi aklıma kaydirigubbakcemile3

izleyi üzülmesin ama :sinifsinif:

Kesinlikle izlicem bunu çok sağol ŞenizŞenizŞeniz Köpekli, kedili içinde duygusallık olan filmleri çok seviyorum, çokta ağlıyorum eyvahedigeldismile

Kesinlikle izlicem bunu çok sağol ŞenizŞenizŞeniz Köpekli, kedili içinde duygusallık olan filmleri çok seviyorum, çokta ağlıyorum eyvahedigeldismile

hayvanların nekadar dost ve sadık olduğunu birkez daha ıspatlayan mükemmel bir film. ben gözyaşları içinde izledim:çok üzgünüm: size şimdiden iyi seyirler a.s.

hayvanların nekadar dost ve sadık olduğunu birkez daha ıspatlayan mükemmel bir film. ben gözyaşları içinde izledim:çok üzgünüm: size şimdiden iyi seyirler a.s.
Çok teşekkür ederim, verdim siparişini eşime, bu akşam izleyip, yarın yorumunu yaparım Şeniz

Olgu35, tavsiye ettiğin filmi cd kiralanan yerlerde bulamadım, 2 saattir internetten inmesini bekliyorum mecbur aklinialirimsmileBu arada eşimle KUTUP MACERASI adlı filmi izledik az önce..Eminim buna da bayılacaksın, şiddetle tavsiye ediyorum, ağladık :gitme:Harika duygusal bir film, bu da gerçek bir hikayeden uyarlanmış ve yine sadakat ile ilgili..Hala etkisindeyim.Acilen sana tavsiye etmem gerektiğini düşündüm..Senin önerdiğin filmi yarın izlicez, %80de daha sempatiksalakcinni

80eae7e9e-1.jpg

hint yapımı black diye bi film var... allahım ağlamaktan geberirsiniz yaa

doğuştan kör ve sağır bi kızın hikayesini anlatıyor... düşünsenize hayata dair hiçbişe bilmiyo öğrenme yetisi sadece dokunmayla kısıtlı özellikle küçüklüğünü oynayan kız müthişti

MUTLAKA ıNDıRıN ıZLEYıN

vffrrt.jpg

harika kızlar.. kesinlikle izlemelisiniz.. number one.

katılıyorum
biz bunu okulda öğretmen arkadaşlarla .izledik projeksiyonda
son 40 dakikasında filan artık izliyomuş gibi yapıp izlemedim
okulda ağlamayayım herkes görmesin diye
çok yürek burkan bişey yaa acayip
evde eşinizle izleyin muhakkak

Olgu35, tavsiye ettiğin filmi cd kiralanan yerlerde bulamadım, 2 saattir internetten inmesini bekliyorum mecbur aklinialirimsmileBu arada eşimle KUTUP MACERASI adlı filmi izledik az önce..Eminim buna da bayılacaksın, şiddetle tavsiye ediyorum, ağladık :gitme:Harika duygusal bir film, bu da gerçek bir hikayeden uyarlanmış ve yine sadakat ile ilgili..Hala etkisindeyim.Acilen sana tavsiye etmem gerektiğini düşündüm..Senin önerdiğin filmi yarın izlicez, %80de daha sempatiksalakcinni

80eae7e9e-1.jpg

Prensesim fbemm sen de izle bunu bak, tam senlik..Ama ağlamaya hazır ol :teselli:

kızlar umut
yılmaz güneyin fimi umutmu

80eae7e9e-1.jpg

Hachiko: A Dog's Story yeni bir film, o yüzden bulamamışsındırbenneyaptımki
kutup macerasını yaklaşık bir yıl önce izlemiş ve ağlamıştım:gitme:bir hayvansever olarak seyrettiğim en güzel filmlerdendi. seninde izlemene ve beğenmene sevindim. izlemeyen ve bu tür filmlerden hoşlanan arkadaşlar da mutlaka izlemeli. paylaştığın için teşekkürlera.s. :1hug:

az önce eşimle umutu izledik allahımmmm nasıl bir filmdi o öyle yaaa ağlamaktan içim çıktı.eşim de ağladı koyverdik kendimizisenağlama.izleyin mutlaka tavsiye ederimm.

X