- 22 Ağustos 2010
- 3.221
- 33
- Konu Sahibi EU3
A Moment To Remember
Yeşil Yol
İncir Reçeli
Babam ve Oğlum
Aşk Tesadüfleri Sever
Yeşil Yol
İncir Reçeli
Babam ve Oğlum
Aşk Tesadüfleri Sever
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
evt babam ve oglum var,
aklıma şimdi geldi
kardesım asker oluşundan dolayı ,Güneş'i gördüm'e film boyunca aglamıstım ,fılm bıttı eve gelene kadar da aglamıstım..
sanırım en cok aglatan Güneş'i gördüm idi
bak yine geldi aklıma mafoldumben
A Moment To Remember
Yeşil Yol
İncir Reçeli
Babam ve Oğlum
Aşk Tesadüfleri Sever
P.S. I LOVE YOU tabikiii!!! Hem üzücü hem komik. İnsan benim kocama bişey olsa ne hale gelirim diye empati yaptıkça ağlıyor da ağlıyor (( ay çok üzücü ve hatta ara sıra komik :)
ben genelde hint filmleri izlerim. hint filimlerinin genelinde aynı filme hem çok gülerim hem çok ağlarım.eski yeşil çam filmlerini anımsatıyorlar bana.özellikle kal ho naa hoo,fanaa,my name is khan,kuch kuch hota hai,veer zaara vs...
aftershock filmini izleyince hıçkıra hıçkıra ağladım..ahhhh ağlatan deyince aklıma hemen o filmin o içlendiren sahnesi geldi aklıma :// daha ilk 20 dakikada ağladım..sonrası normal ama :)
ben genelde hint filmleri izlerim. hint filimlerinin genelinde aynı filme hem çok gülerim hem çok ağlarım.eski yeşil çam filmlerini anımsatıyorlar bana.özellikle kal ho naa hoo,fanaa,my name is khan,kuch kuch hota hai,veer zaara vs...
hem güldüren hem de ağlatan en güzel hint filmlerinden biri de Taare Zameen Par' dır. filmin imdb puanı : 8 olup, bu puanı tamamiyle hak etmektedir.
aftershock u izlerken ağladığım yetmezmiş gibi film bittikten sonraki 20 dakika boyunca da hıçkıra hıçkıra içli içli ağladım. son 10 yılın en çok ağlatan film yarışması yapılsa bol ödüllü bir çin filmi olan aftershock kazanır.