Sizi aydınlatmalıyım

derya level atlıyon gün be gün az öncede kuulağını çınlattık

Sanirim bahsetttginiz eyalet Florida.
Arkasindan California.

Bunun yanında eş seçilirken anne-babaya benzerlik baz alınıyordu galiba.. Öyle bi şey de vardı galiba

Annesi esmer olan erkeğin esmer kadınları beğenmesi gibi..

Kafa yoran bilim adamları?? :)
tıpkı nasa da çalışan bilimciler uzaycilar gibi mi?? Hani şu olmadıklarını bildikleri halde millete uzaylı yaşam formunu yutturan, sonrada millet bu safsatalari bi güzel yiyince onlara kıçı ile gülen bilim adamları?? bir yalandan ibaret olan nasa abd den milyar dolarları istifliyor.. artık kendi uydurduklarina bile inanir olmuşlar :)
Sen; senin deyimin ile, çoğu seçilmiş perfect gen li kişilerin, bu adamların senaryolarına inanarak mars tan arazi tapusu aldıklarını hatirladin mi??
İşte senin izledigin kaliteli belgeselin de bu misali.. yolacak kaz peşine düşmüşler.. Bence boşver sen bu paranoyaları.. Sadece senin de mevsimin gelmiş annem.. hayvan belgeseli izlemeye başla.. çiftleşme için evlen doğan gereği.. en azından haz alırsın.. ortam loş olsa da olur :) eminim karanlikta herkesin bir gideri vardır..

Of uslüp çok çirkin

Gen diyorum,hormon diyprum aadeve yansıma değil

Bi anlamayan ben miyim? Konu sahibi azcık daha açık anlatır mısın ben anlamadım
Hım
Bi anlamayan ben miyim? Konu sahibi azcık daha açık anlatır mısın ben anlamadım
Hımm ilk intibada beyin on sn içinde insanların güzel ya da yakışıklı oluşuna karar veriyor ve bunu altın oran a göre yapıyor.bilinçsizce.. deney yapıyorlar ve herkes hemen hemen ilk on sn de aynı kişileri güzel ve az çekici seçiyor.çünkü beyin altın oran a göre eliyor hemen

Evet ama beyin bu kriterleri sadece genlerden gelen bilgilere gore uygulamiyor.
insanin 0-5 yas arasi algiladigi tum bilgiler onun genetik icgudusel tepkileriyle karisip yeni bir algi olusturuyor.
insanin 11-12 bir noron budanmasi yasayip alginin o halde omur boyu ayni kaldigini duymustum.
yani siz 5 yasindaki bir cocuga ne guzel ne cirkin asilayabiliyorsunuz.
simetrik insanin guzel olmasi nasil bir ustunluk belirtisi bilmiyorum. acaba akraba genlerinin olmadigi belirtisi mi?

fakat sunu soylemekte yarar var, disilerin guzellik takintisi olmamamasi lazim, dogada her zaman erkek hayvan daha guzel ve yetenekli gorunmek zorundadir. Disiler kendini secsin diye gosterisli olurlar.

Hımmm bu teze göre benim seneler seneler önce üremem gerekiyordu bu teze göre.
Ama kendim çok mikemmel olduğum için kendime uygun altın oranlı eş bulamadım.
Ya ne saçma şeyler bunlar.
Bu söylediklerinize göre -ki hiç sevmem böyle şeyleri- çirkin kadınların ya da erkeklerin evlenememesi ve üreyememesi gerekiyordu.
Güzellik çirkinlik göreceli kavramlar.
Sizin söylediklerinize göre H. Avşar altın orana uyuyor ama bana göre güzel değil o ne olacak.
Karakter, insanlık , sadakat bana altın orandan daha çekici geliyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…