- 22 Nisan 2015
- 7.358
- 25.438
- 548
- Konu Sahibi Deryaderyya
-
Bak işte bu doğru. .bizde eşimle çok benziyoruz..hatta bir kızkardesi var,hepbirlikte iken,bizi tanımayanlar, beni eşimin kardeşi sanıyorlar, gorumcemi eşi sanıyorlardı. .
Hahahaha yeşil lens takip resmen dolandirmissin adamı iste:- )Söylediği şey neden ilgimi çekti biliyomusun,
Şimdi eşim kumral yeşil gözlü,
20 yaşında bende kumral dim ve yeşil lens kullaniyordum,
Ciddi anlamda kardeş gibiydik :)
Hani bu benzerlikler dolayi mi seçildim,
Öyleyse kendimi dolandırıcı gibi hissedebilirim
buna ben de katılıyorumEvet insanlar kendilerinr benzeyenleri severmiş
Farklı etkenlerde var ama ilk etapta bize güzel gelen insanlar beynin otomatik olarak altın otanı algılamasıyla ilgiliymiş
İlk algıda beyin algılıyor oranı.baktıkççası,tanıdıkçası ayroHer beyin algılaması aynı mı sence ? Beyinler altın ORANI her gördüğünde mi Koku yayılıp şifreleme oluyor gibi Aha tamam altın oran çok güsel diyo . O zaman genel geçer nesnel mi güzellik algısı olmalıydı ? Var mı ? Her altın oran beğenilecek diye bşr şry yok ki .aynı TEMA'lı açtığın konulardaki fikrine katılmıyorum .elberte kilo sorunun varsa verirsin ya da alırsın , estetik olabilirsin yüzlerce bilimsel veri dökebilirsin ama hayır beğenilmenin salt güzellikle ilgisi yok ..
En basitinden yolda istemesek de yapmıyor muyuz şu kıza bak bi de yanındakine ya da güzelim çocuk yanındaki vasat bi kız . Ama bana göre vasat ona göre en değerli hasattır
Hahahaha yeşil lens takip resmen dolandirmissin adamı iste:- )
Bende nişanlı iken daha koyu kahve idi saçlarım tam eşimin ki gibi..şimdi açık kahve..Bende dolandırdim demek
Aynen evet canım. .aslında bana Tom Cruise çok benziyor mesela..Esim onun hakkını yedi..nasıl ödeyecek bu vebali bilmemBiraz öyle olmuş :)
Nerden bilelim canım, biz onlara benzerken kapmislar bizi.
Onlar da bize gerçekten benzeyen adamların hakkına girmişler
Mesela paralel evrenler var, solucan delikleri, uzaydaki kara delikler :)Bende kişisel gelişim okuyorum ama bilmem hangi ülkenin estetiklemi daha seksi estetiksizmi araştırmasınıda yapmıyorum.
Mesela metafizik çok güzel bi bilimdir...
Bazı bilim adamları derki; yıldızlardan dünyaya bakıldığında geçmiş yılları yaşanıyor görürler. Belki istanbulun fethi, belki cumhuriyetin ilanı
Aaahhh ne güzel bilimler var yahuu
İlk algıda beyin algılıyor oranı.baktıkççası,tanıdıkçası ayro
Aynen evet canım. .aslında bana Tom Cruise çok benziyor mesela..Esim onun hakkını yedi..nasıl ödeyecek bu vebali bilmem)
Belgesel araştırması bu.izleyin:)Bu konuda hemfikir olamıcaz.. Ben altın oran kavramının her beyinde aynı algı ve etkiyi yarattığına inanmıyorum ..
Ah ah olsun yaklaşırdi bana gerekirse dağları delerdi. .Senin ki yine uzak baya iyi yapmış :)))
Ben ne yapayım kim bilir kimdi
Yazık oldu adamlara
Belgesel araştırması da neyse: ) bu konuda belgesel var.güzellik bilimi yazın yoıtıbe a izleyin arastırmalarıBelgesel araştırması bu.izleyin:)
Belgesel araştırması da neyse: ) bu konuda belgesel var.güzellik bilimi yazın yoıtıbe a izleyin arastırmaları
Ben araştırmayı paylaştım.senin düşüncendir seni bağlar saygı duyarım.Benim güzelliğimle ilgili bi takıntım yok ,belgeseller ufkumu genişletebilir sadece.
Teoriler hiçtir , uygulamada doğrulamıyorsa eğer .
Kendi önyargılarımızı , bilime dayayarak rahatlama yoluna gidemeyiz. Sen şimdi çirkin olduğunu düşünüp belki de bu savın alt yapısını da makaleye belgeye dayandırmaya çalışıyosun . Tel hobin bu olmayabilir ama odak noktan haline dönüştüğü belli . Tekrar söylüyorum altın oran vardır ama her altın oranlı yüz herkesin beğeneceği bi yüz değildir .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?