• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sizi aydınlatmalıyım

Ben araştırmayı paylaştım.senin düşüncendir seni bağlar saygı duyarım.
Ben araştırmayı paylaştım.senin düşüncendir seni bağlar saygı duyarım.

Ben de şunu anlamakta Zırluk çekiyorum psikolojiyi de içine alarak düşünüyorum:

Güzellik TEMA'lı açtığın kaçıncı konu .. Burda insanlar belki de senin kendini öyle görmemen için desteklemeye çalıştı her konuda hem de . Bunu tescilli güzel olarak mı yaptı herkes ? Kendindeki tabuyu yıkman için . Şimdi kalkmış güzellik Seçilme durumu altın orandan geçiyormuş bunu yine bi savunma haline dönüştürüyosun araştırma makalelerle. Yapma böyle :) ben de senin fikirlerini saygıyla karşılıyor ama Katılmıyorum.

Kendimi nasıl geliştiririm auramı nasıl yükseltirim videoları daha bi Eğitici. GüZellik bilimiymiş..

Yüzü çok asimetrik bi teyze vardı müge anlıya çıkmıştı.Kadın evliydi ama iki tane sevgilisi vardı.Kadının müge anlıya çıkma sebebiyse sevgililerinden biri kadının öteki sevgilisini öldürmüş kıskançlıktan.Bilenler bilir.Yani çok takılmamak lazım gereksiz şeyler bunlar. Hatta kadın şöyle bişey demişti ''önemli olan güzellik değilki önemli olan ne verdiğin'' yani erkeklerin bakış açısını özetlemekte uzay. Teşekkürler.

Yüzü çok asimetrik bi teyze vardı müge anlıya çıkmıştı.Kadın evliydi ama iki tane sevgilisi vardı.Kadının müge anlıya çıkma sebebiyse sevgililerinden biri kadının öteki sevgilisini öldürmüş kıskançlıktan.Bilenler bilir.Yani çok takılmamak lazım gereksiz şeyler bunlar. Hatta kadın şöyle bişey demişti ''önemli olan güzellik değilki önemli olan ne verdiğin'' yani erkeklerin bakış açısını özetlemekte uzay. Teşekkürler.
Tek neden güzellik değil.bu sadece onun etkisiyle ilgili arastırmaları içeren belgesel

Ben boş vakitlerimde güzellikle ilgili makaleler okumaya ve belgeseller izlemeye başladım.
Bir yandan şanslıyız bizim ülkemizde bu kadar ağır baskı oluşturan bir dutum yok.ama bir abd de bir japonya da hakikaten bir baskı söz konusu.abd nin bir eyaletinde adını unuttum estetik yaptırmayan yok gibi.erkekler dahil.bunu da araştırmışlar estetik çekiciliği arttırıyor mu diye ama sanırım arttırsa da nihai sonuç bulamamışlar.
Neyse gelelim asıl anlatacaklarıma.pek çok belgesel izledim.ortak sonuç vücut altın oranı arıyor.beyin otomatik bunu istiyor bilinçli değil.bunu atalardan getiriyoruz.seçilim yasası var.genleri iyi olanlarla çiftleşip,kötüleri eleme.- kendime yontarsam hemen sanırım çoğalmamam gerekiyor,sağlıklı genlerim yok.- kötüler eleniyor,yani seçilmiyor.seçilenlerin ortak özelliğiyse simetri.simetrik bir yüz ve vücut.bel kalça oranı yüzde yetmiş.kilo önemli değil.bunları bilinçli algılamıyoruz.beyin istiyormuş.devam ederim sonra.
Mesela ben artık yüzümü simetrik hale getiren makyaj yapacağım.
Altın orana inanıyorum. Ama simetrik hale getirilen makyajlı suratı anlamıyorum. Sadece dıştan simetriye uydurulmuş bir surat çeşitli boyalarla. Ama içten yine aynı şey değil mi? Artniyet aramayın dediğimde ben makyajı toptan anlamıyorum zaten. Cahilliğime verin eğer bir açıklaması varsada.

Altın orana inanıyorum. Ama simetrik hale getirilen makyajlı suratı anlamıyorum. Sadece dıştan simetriye uydurulmuş bir surat çeşitli boyalarla. Ama içten yine aynı şey değil mi? Artniyet aramayın dediğimde ben makyajı toptan anlamıyorum zaten. Cahilliğime verin eğer bir açıklaması varsada.
Art niyet aramam ki tanışmayız bilmeyiz burada art niyet güden insan zaten kendi vicdanından şüphe etmeli bence: )
Makyajı ben yazdım,belgeselde simetriyle ilgili araştırmalar vardı.bende düşündüm benimki simetrik değil,makyajla ben onları hizalarsam güzel olabilirim diye düşündüm: )

Tekrar dünyaya döndüğünde hastalığının tedavisi bulunmuş olur diye.et kemik olmadan vücut.yani bazı parçalar orijinak olacak.mesela adam şunu dedi.su an göğüs çekici gelebilir ama ileride orijinal sadece kuşak kalacağından sexy bölge kulak olabilir
Vuhuuu! Tek düzgün yerim kulaklarım olduğuna göre, o zamanlara yetişebilmek adına , kendimi dondurmaya gidiyorum..

Derya saplantı yüzünden bilime yönelmişsin be. Takıntı yüzünden evrimsel psiklojiye yöneldin ya inanamiyorum.

Madem bilime merak sardın ucu kendine ve saplantılarına dokunmayan bir alana yönel bence, atom fiziği veya matematik mesela.

Kendine ettiğin eziyetten ben usandım artık bence kendini durdur.
Dondur ya da:KK49:

Doğal seçilim güçsüzün hayatta kalamayıp silinmesi bi kere
Modern dünya en azından insan için doğal seçilime izin vermiyor
Gayet güzel akıllı olup evlenmeyen üremeyen insanlar var
Kötü olduklarından elenmiyolar yani

Ben mesela :KK53::KK53::KK53: sıradan fanilerle üremek için fazlaca overqualifiedım:KK53:

Amaaaaan bende bugun estetık kurbanlarıyla alakalı bı galerı gezmiştim ya sonunda kedı surata donuyrmus yaptrmamak lazımmıs gerdıre gerdıre yuz hatları ve mımıkler kaybluyrmus sıkıntı yanı fazla kafaya takmamak lazım

Doğal seçilim güçsüzün hayatta kalamayıp silinmesi bi kere
Modern dünya en azından insan için doğal seçilime izin vermiyor
Gayet güzel akıllı olup evlenmeyen üremeyen insanlar var
Kötü olduklarından elenmiyolar yani

Şaka bir yana doğru.
Master yaptığım bölümde bölüm sekreteri bir hatun vardı, evlenmeyi çok istemiş ama nasip olmamış. 37 yaşında ama adeta manken, yüz çok güzel vücut fidan. Böyle bir kadın, tüm güzeller evlenseydi başta o hatun evlenirdi.

İnsanlar için nasip doğal seçilimi tıkıyor sanırsam :KK53:

Back
X