- 20 Temmuz 2014
- 5.224
- 14.700
- 498
- Konu Sahibi Deryaderyya
-
Ben araştırmayı paylaştım.senin düşüncendir seni bağlar saygı duyarım.
Ben araştırmayı paylaştım.senin düşüncendir seni bağlar saygı duyarım.
Tek neden güzellik değil.bu sadece onun etkisiyle ilgili arastırmaları içeren belgeselYüzü çok asimetrik bi teyze vardı müge anlıya çıkmıştı.Kadın evliydi ama iki tane sevgilisi vardı.Kadının müge anlıya çıkma sebebiyse sevgililerinden biri kadının öteki sevgilisini öldürmüş kıskançlıktan.Bilenler bilir.Yani çok takılmamak lazım gereksiz şeyler bunlar. Hatta kadın şöyle bişey demişti ''önemli olan güzellik değilki önemli olan ne verdiğin'' yani erkeklerin bakış açısını özetlemekte uzay. Teşekkürler.
neymiş kız o belgesel bende bakıciimTek neden güzellik değil.bu sadece onun etkisiyle ilgili arastırmaları içeren belgesel
Güzellik bilimi yaz youtube a üç tane ard arda çıkıyo hepsini izle: )neymiş kız o belgesel bende bakıciim
Altın orana inanıyorum. Ama simetrik hale getirilen makyajlı suratı anlamıyorum. Sadece dıştan simetriye uydurulmuş bir surat çeşitli boyalarla. Ama içten yine aynı şey değil mi? Artniyet aramayın dediğimde ben makyajı toptan anlamıyorum zaten. Cahilliğime verin eğer bir açıklaması varsada.Ben boş vakitlerimde güzellikle ilgili makaleler okumaya ve belgeseller izlemeye başladım.
Bir yandan şanslıyız bizim ülkemizde bu kadar ağır baskı oluşturan bir dutum yok.ama bir abd de bir japonya da hakikaten bir baskı söz konusu.abd nin bir eyaletinde adını unuttum estetik yaptırmayan yok gibi.erkekler dahil.bunu da araştırmışlar estetik çekiciliği arttırıyor mu diye ama sanırım arttırsa da nihai sonuç bulamamışlar.
Neyse gelelim asıl anlatacaklarıma.pek çok belgesel izledim.ortak sonuç vücut altın oranı arıyor.beyin otomatik bunu istiyor bilinçli değil.bunu atalardan getiriyoruz.seçilim yasası var.genleri iyi olanlarla çiftleşip,kötüleri eleme.- kendime yontarsam hemen sanırım çoğalmamam gerekiyor,sağlıklı genlerim yok.- kötüler eleniyor,yani seçilmiyor.seçilenlerin ortak özelliğiyse simetri.simetrik bir yüz ve vücut.bel kalça oranı yüzde yetmiş.kilo önemli değil.bunları bilinçli algılamıyoruz.beyin istiyormuş.devam ederim sonra.
Mesela ben artık yüzümü simetrik hale getiren makyaj yapacağım.
Art niyet aramam ki tanışmayız bilmeyiz burada art niyet güden insan zaten kendi vicdanından şüphe etmeli bence: )Altın orana inanıyorum. Ama simetrik hale getirilen makyajlı suratı anlamıyorum. Sadece dıştan simetriye uydurulmuş bir surat çeşitli boyalarla. Ama içten yine aynı şey değil mi? Artniyet aramayın dediğimde ben makyajı toptan anlamıyorum zaten. Cahilliğime verin eğer bir açıklaması varsada.
Vuhuuu! Tek düzgün yerim kulaklarım olduğuna göre, o zamanlara yetişebilmek adına , kendimi dondurmaya gidiyorum..Tekrar dünyaya döndüğünde hastalığının tedavisi bulunmuş olur diye.et kemik olmadan vücut.yani bazı parçalar orijinak olacak.mesela adam şunu dedi.su an göğüs çekici gelebilir ama ileride orijinal sadece kuşak kalacağından sexy bölge kulak olabilir
Dondur ya daDerya saplantı yüzünden bilime yönelmişsin be. Takıntı yüzünden evrimsel psiklojiye yöneldin ya inanamiyorum.
Madem bilime merak sardın ucu kendine ve saplantılarına dokunmayan bir alana yönel bence, atom fiziği veya matematik mesela.
Kendine ettiğin eziyetten ben usandım artık bence kendini durdur.
HakkatYani yazanlara benim bunları yazmam dert oldu:)
Doğal seçilim güçsüzün hayatta kalamayıp silinmesi bi kere
Modern dünya en azından insan için doğal seçilime izin vermiyor
Gayet güzel akıllı olup evlenmeyen üremeyen insanlar var
Kötü olduklarından elenmiyolar yani
Ben meselasıradan fanilerle üremek için fazlaca overqualifiedım
Doğal seçilim güçsüzün hayatta kalamayıp silinmesi bi kere
Modern dünya en azından insan için doğal seçilime izin vermiyor
Gayet güzel akıllı olup evlenmeyen üremeyen insanlar var
Kötü olduklarından elenmiyolar yani
İşte ilimin ve bilimin çözemediği konunun cevabı buİnsanlar için nasip doğal seçilimi tıkıyor sanırsam
İşte ilimin ve bilimin çözemediği konunun cevabı bu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?