sizede oluyor mu ?

Tweety

-Zık-
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
24 Ocak 2011
36.385
26.109
598
kizlar belki tuhaf gelir bilmiyorum ama merak ettim bazen yani her zaman degilde sanki kulagimin dibinde biri nefes aliyor gibi oluyo iki kulagim degil birinde oluyor bu sizede oluyor mu boyle acaba kulagimdami sorun var bazen korkutuyor bu durum beni :44:​

sizofren hastasi degilm, gercekten ve kesinlkle degilm ama ben bazen takip ediliyorum hissine bile kapiliyorum..

cogu zaman arkama bakarak yürüyorum hele hava karardimi..önümü arkami kollayarak yürüyorum :D komik bir görüntü sergiliyor olablirm ama korkuyorum ne yapabilirm??

ve senin gibi bende hissediyorum bazen böyle seyler..hatta sanki bazen yatagimda uzanirken 2cift göz beni izliyor gibi geliyor bana ..ne bilym cok acaip..

:18::18::18:

sevindim tek deli ben olmadigima :60: :60:

yanlis hatirlamiyorsam tweety sende yengec burcusun, haberin varmiydi akil hastalarinin cogu yengec burcundan cikiyormus :23:

Gönül gözün açıkya tweetym ondandır o meleklerdir o hissettiklerin :61: :34:

Kulağının içinden bir sorun olduğunu düşünüyorsan doktora görünmende fayda var ama sana öyle geliyor hissi varsa sana öyle geliyordur. :)

Bende çoğu zaman kendi adımın çağrıldığını zannederim ama kendimi dinlediğimde daha çok olur. Yani bana öyle geliyor. Eminim sanada öyledir..
:34:

hatunlar korkutmayin beni :1:aslinda kulagimda problem oldugunu dusunmuyorum ama ne bileyim her zaman olmuyor bazen oluyor resmen sanki biri kulagimin dibinde kulagimda nefes aliyor iki kulagimda olsa yine iyi sadece birinde :44:

Back