• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Size yine yazmak istedim..

Eşin nasıl anladı peki senin haklı olduğunu? Laftan anlamayan bir insan nasıl kendisinin haksız olduğunu anlayabilir..

önceleri ben onlara kızdığım için annesine falan da gitmiyordum.
sürekli evde onların yaptıklarını söyliyip kızıyordum .
bu huyumu bıraktım mesela. Hiç konuları bile geçmiyor.
kayınvalidemle de gidip gelince daha ılımlı bir ortam oluştu.

Kadını paspas yapan da erkek, tac edip başında gezdiren de. Evlilikte kadın ve erkek birbirinin elbisesidir. Zengin fakir farketmez üstüne tam oturması, seni tamamlaması önemli. Aferin kocana. Ne kocalar var 50 yaşına gelir yine göremez bazı şeyleri. Erkek dediğin konuştuğu zaman haklıysa hele susturacak saygı dıçuyurucak kendine herkesi.

Kadını paspas yapan da erkek, tac edip başında gezdiren de. Evlilikte kadın ve erkek birbirinin elbisesidir. Zengin fakir farketmez üstüne tam oturması, seni tamamlaması önemli. Aferin kocana. Ne kocalar var 50 yaşına gelir yine göremez bazı şeyleri. Erkek dediğin konuştuğu zaman haklıysa hele susturacak saygı dıçuyurucak kendine herkesi.

aynen arkadaşım. Bu kadar yıpranmamızın büyük ölçüde suçlusu benim aslında.
Onlar bana her yaptıklarında önce tartıştım,sonra olay büyümesin diye ılımlı yaklaştım. Eşimi de olumlu yönlendirdim. Boşver kardeşindir şöyledir böyledir. Eşimi hiç dinlemedim. O konuşma dediği zamanlar ben konuştum. Barıştım. Onların gözünde yüzsüz oldum. Kırmaya üzmeye çekinmediler böylece. Nasılsa yine kötülük etmiyordum ben.
Baştan eşimi dinleseydim. Şimdi bu kadar yıpranmamış olurduk ikimizde.

Back