- 13 Eylül 2022
- 5.127
- 23.166
- 468
Çimki peynirliKunefe dedigin sey sevilir, yenilir, tuketilir. Kunefe nasil sevilmez
Tatlı olsun da bana.Valla serbetli seyler sevmiyorum .
Evet bibliim memleketimde beni sevmiyor bu yüzden oraya ait yemeklerin hicbirini sevmiyorumEt yemiyorum et. Hatayin her yemegi etli İcli kofteyide sevmem mesela. Ben sutlu- cikolatali yımışacık tatlılar seviyom
Bilmiom deterjan kopugunden yapiliyorsa yerimArtırıyorum ve bilen var mı merak ediyorum.
Köpük helvası
Gece gece taşlarlar burda bizi hatun.Artırıyorum ve bilen var mı merak ediyorum.
Köpük helvası
evet diyetteyim bende güüyaaaGece gece taşlarlar burda bizi hatun.
Bir sürü diyet konusu okudum, sonra gidip üç çeyrek ekmek tost yaptım az önce
Ben şu an diyetteyim emmı gızı.Gece gece taşlarlar burda bizi hatun.
Bir sürü diyet konusu okudum, sonra gidip üç çeyrek ekmek tost yaptım az önce
Ama peynir de sevilir, yenir iki gozumun cicegiÇimki peynirli
Ya yuhBilmiom deterjan kopugunden yapiliyorsa yerim
Bakayim netten bi nsil biseymisYa yuh
Göndereyim sana. Ama sevmezsin gibi
Peynirin hastasıyız. Misal az önce üç peynirli tost yedim. Neden? Çünkü peynir tuzlu. Tamam künefe peyniri tuzsuz, beni de Allah kahretmesinAma peynir de sevilir, yenir iki gozumun cicegi
Pek bi esprisi yok,vauuv değil.Bakayim netten bi nsil biseymis
Kremsantiye benziyor
Bugun de birini ikna ettik, kazandik sukurler olsunPeynirin hastasıyız. Misal az önce üç peynirli tost yedim. Neden? Çünkü peynir tuzlu. Tamam künefe peyniri tuzsuz, beni de Allah kahretmesin
Künefeyi peynirli yiyeceksin üzerine de kaymak offffBen şu an diyetteyim emmı gızı.
NeyseNomad Daughter gelir bi yulaflı künefe tarifi verir yolumuzu buluruz yulaf profujahahajj
Ama gene de yemicem.Bugun de birini ikna ettik, kazandik sukurler olsun
Adım çıkmış yulafa inmez oburaBen şu an diyetteyim emmı gızı.
NeyseNomad Daughter gelir bi yulaflı künefe tarifi verir yolumuzu buluruz yulaf profujahahajj
Ben de sevemiyorumPeynir helvası berbat bir şey(bence)
Peynirli tatlı şeyler garip geliyor. Künefe için de fikrim aynı.
KütahyaArtırıyorum ve bilen var mı merak ediyorum.
Köpük helvası
Kaç kaç, künefe sevmeyeni dövüyorlar burda. Konu sahibi de banlanmış galiba, sahipsiz kaldık. İzbe bir inşaata topu kaçmış çocuk korkusu var üzerimde şu anBen de sevemiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?