• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Size iki seçenek sunsalar İstanbul mu, İzmir mi diye hangisini seçerdiniz?

kesinlikle izmir derimmm :lepi:

eşimde bende izmirli değiliz ama üniversiteden sonra izmiri bırakıp gidemedik opuyorumnanaktan

şu genelde izmirlilerin çıkardığı enteresan kıyaslamadan bunaltı geldi artık izmir güzel bi şehir olabilir muhakkak ama istanbul efsane bir şehirdir arkadaşlar bırakın izmiri dünyada bile bir çok şehirle kıyaslanamaz tuhaf geliyo artık bunu konuyu duyunca görünce herneyse CADIARZU

tatile giderken hüzünlenirim istanbul'umdan ayrılacağım için iple çekerim dönüş gününü tabiki istanbul:lepi:

izmir e ilk kez geçtiğimiz ekim ayında gittim..güzel bir şehir evet ama ben daha farklı düşünüyordum...belkide doğup büyüdüğüm aşina olduğum yer olduğu için..istanbul diyorum ,her şeye rağmen...:asigim:

izmirliyim ve izmiri çok seviyorum istanbulu da çok seviyorum egzotik ve büyüleyici
konumuz üniversiteyse bence izmir daha uygundur
sonuçta bir öğrencinin izmir de bulamayıpta istanbulda bulabildiği hiçbirşey yok ki
izmir de gayet gelişmiş bir şehir hem bir öğrenci olarak çok daha rahat edersiniz istanbula göre

ayrıca ege üniversitesinde geçirilecek 4 yılı hiçbirşeye değişmem
mükemmel kampüsü, efsane 525 'iyle gönlümde 1 numaradır :lepi:

doğma büyüme 3 kuşak istanbullu olarak yüzde yüz istanbul.birkere payitaht merkezi,avrupa kültür başkenti başka bir şeye gerek varmı?

Kararini verecek olan sensin,artilarini eksilerini bir yere yaz ,artilarin bol oldugu yeri sec.Buraya yorum yazan arkadaslarda yardimci olmus zaten.Bana sorarsan istanbul derim ,istanbullu oldugum icin,fakat bir izmirliye sorsan oda mutlaka izmir diyecektir.

dünyanın en ünlü yerlerinede gittim ancak istanbul gibi birşehir her insanı barındıran , ve bukadar çok anısı ve kalabalık birşehir yok.inanınistanbulda yaşayan biri dışarda yaşayamaz

ayrıca izmirde bunu hakikaten birçok insan söylüyor asıl halkı değil sonradan görmeler çok ayrımcılık yapıyorlar ve bazıları çok ama çok çevreye nefretle bakan kültürsüz insanlar var.

Back