• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Size iki seçenek sunsalar İstanbul mu, İzmir mi diye hangisini seçerdiniz?

ızmirrrrrrrr kesinlikle ve kesinlikle.
ıstanbul beni her daim çok korkutan bir şehirdir yaşam koşullarının ağırlığı nedeniyle
.

cevaplarınız benim için çok önemlia.s. birde neden izmir ya da neden istanbul bunlarıda söylerseniz çok mutlu olurum:1hug:

İstanbul tabikiiii
kız kulesi bir yanda boğaz manzarı öbür yanda..
yaz akşamlarının vaz geçilmezi o sahilller..
topkapı,dolmabahçe,yıldız sarayıı
sultan ahmet, yeni cami, sarnıçlar, kuleler, galata, haliç
her tarafı ayrı bir tarih..
kafa dinlemek için şile,ağva,kilyos, mesire yerlerii
varmı istanbul gibisi yaaa :lepi:

cevaplarınız benim için çok önemlia.s. birde neden izmir ya da neden istanbul bunlarıda söylerseniz çok mutlu olurum:1hug:

neden önemli peki senin için onu söyle bizde ona göre anlatalımm

ben istanbulda yaşıyorum izmirede gitmişliğim var..
bazen o kadar sıkıyoki istanbul inanın çirkinliklerinden güzelliklerini göremez oluyosun...
ama istanbul derim yinede yaz-kış hareketli istediğin herşey elinin altında...
ama emekli olursam inşallah.. bi güneye yerleşme hayalim var...

ben bursalıyım üniversite okumak için bu iki şehrin birini tercih etmem lazım:içelim:

o zaman farklı canım bence soruyu yanlış sormuşsunn
eğitim açısından sorman lazımdı. yada hangi böülün hangi ünüversite olduğunu soracaksınki ortamını bilen arkadaşlar sana yardımcı olsun. sorun biraz yanlış geldi. eğitim açısından sorulmamış gibi yanii..
ama yinede istanbul derim bursa istanbula daha yakın sanırım. ailene gidip gelmen daha kolay olur.

o zaman farklı canım bence soruyu yanlış sormuşsunn
eğitim açısından sorman lazımdı. yada hangi böülün hangi ünüversite olduğunu soracaksınki ortamını bilen arkadaşlar sana yardımcı olsun. sorun biraz yanlış geldi. eğitim açısından sorulmamış gibi yanii..
ama yinede istanbul derim bursa istanbula daha yakın sanırım. ailene gidip gelmen daha kolay olur.

üniversite bölüm hakkında yeteri kadar bilgim var fakat şehir hakkında karar veremiyorum:1rolleyes: üniversitede değil hangi şehir öğrenmek istediğim bu:lepi:

ıstanbul derdım
cunku ınonu stadı burda maçları kacıramam bıde bol alısverıs ımkanı var

ogrenım acısından sanırım okudugum kadarıyla sorun?
sececegın bolumde onemlı burda.. eger bir memuriyetse ilerisi meslegın için univ farketmez ama bir özel sektorse kesınlıkle istanbul derim
istanbuldakı univlerden mezun olanlar,buyuk farkla izmirdeki univlere oranla daha çabuk iş bulurlar a.s.

Istanbulda yasadim, Izmirdede yasadim, Almanyadada yasadim, kesinlikle Istanbul derim. Istanbulu hic bir sehire degismem.

canım ne için sorduğuna bağlı tatil falansa tabiki izmir
ama yerleşmek uzun süre yaşamak içinse tabiki istanbul
şu da var ben istanbulda yetiştim ve istanbula bi kere alışan bi insan başka şehirde mutlu olamaz
hayırlı kararı vermen dileğiyle..

Zaten bence Üniversiteyi sehire göre degil, bölümlerin kalitelerine göre secmek lazim. Yani sen bence Üniversiteler arasinda bir arastir.

Back