Gebeliğe Hazırlık Size hikayemi anlatayım..

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Bende denedim onu 3 aydır ama malesef sonuç alamadım
siz nerede yaptırdınız tüp bebek? Ücreti neydi ? Hayırlı olsun sağlıcakla alın kucağınıza...

Ovulasyon testi denedinizmi 30 günlük alıp adet biter bitmez başlayın çok faydası oluyor

Sana yardımcı olabileceğim konu şu olur ZAMANSIZ YAPRAK DÜŞMEZ AZ SABIR!
Yaşın daha küçük amh değerinde gaayet güzel acele etmen gerek diyen doktoru da Allah bildiği gibi yapsın ven 38 yaşındayım amh değerim 0.001 3 kez hamile kaldım. Bırak düşünme hiç bişey üzme kendini bu sitede çocuğu sevmeyen yoktur herkes cocuk hasretiyle burada. Üzülme kafana takma. Ovülasyon testi ile adet biter bitmez takip et kendini emin ol sabırla beklersen oluyor. Unutma sabır acıdır meyvesi tatlıdır rabbim kucagını boş bırakmasın

Bir şey merak ediyorum. Tüp bebek ücretsiz devlet hastanesinde de yapılıyor diye duymuştum. Bilginiz var mı?
Evet ama şöyle diye biliyorum. Öncesinde 3 tane falan aşılama yaptırmış olma şartınız ve 39 yaş altı 23 yas üstü sanirim olmanız gerekiyor. Yani prosedürleri var ancak yüzde 100 ücretsiz mi onu bilemiyorum. Biz direkt özele gittik cok araştırmadım ama oyle olması lazım.

bence geç kalma düşüncesi ile kendinize stres yaratmayın. 29da geç değil. muhtemelen çocukları çok sevdiğiniz ve bir an önce anne olmak istediğiniz için yaşınızın ilerlemesinden korkuyorsunuz. fakat elinizden geleni yapmışsınız, bundan sonra akışına bırakmak bence en güzeli.
hem bugünlerde biliyorsunuz tüp bebek tedavileri durdu, herkes korunma uyarısı yapıyor. zaten gergin günlerdeyiz, kendinizi daha fazla germeyin nolur.
insanlar 40 yaşlarında da bebek sahibi oluyor. dünyanın sonu değil.
ayrıca bazen birşeyi çok istemek inatla sahip olamamayı beraberinde getiriyor. bu süreci yaşamanız gerek ki yaşıyorsunuz, bir de böyle düşünün.

Allah razı olsun gerçekten içimi ferahlattınız...inşallah rabbim bana da verecek minişimi...:)

Kizlar benimde rahim ters. Ultrasin da belli oldu ve bunda ´n önceki doktorlar hoc birsey dememislerdi.
Yüz üstü iliski deniyoruz ama hala hamile kalamadim, aslinda doktor bir engel degil dedi ama kiminle konusuyorsam gebeligi geciktirebilir diyor.. birde D Vitamin eksikligi varmis, üc aydir takviye kullaniyorum ama hala tik yok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…