Yüzüstü niye acaba? Ben hep sırtüstü yatıyorum da yanlış mı yapıyorum acaba?Canım ilişkiden sonra bir de yüzüstü yatmayı dene istersen
Canım bazı kişilerin Rahmi ters vs oluyomuş öyle olupta yüzüstü yattığı ay hamile kalanlar olmuşYüzüstü niye acaba? Ben hep sırtüstü yatıyorum da yanlış mı yapıyorum acaba?
Rahim tersliği vajinal ultrasonda belli olur mu? Dr bununla ilgili bir şey demedi de. Olmazsa bir de yüzüstü deniyimCanım bazı kişilerin Rahmi ters vs oluyomuş öyle olupta yüzüstü yattığı ay hamile kalanlar olmuşBelki olur kimbilir denemekten zarar gelmez
Rahim tersliği vajinal ultrasonda belli olur mu? Dr bununla ilgili bir şey demedi de. Olmazsa bir de yüzüstü deniyim
D vitamini kullanıyorum zaten güneşli havalar olmadığı için.Ultrasonda değilde hsg'de belli oluyor diye biliyorum d vitamininize baktırdınız mı hem eşiniz hemde kendiniz için
Bazı vitamin değerleri de sınırın altında olunca gebe kalmak zorlaşıyor
Bende denedim onu 3 aydır ama malesef sonuç alamadımCanım bazı kişilerin Rahmi ters vs oluyomuş öyle olupta yüzüstü yattığı ay hamile kalanlar olmuş ❣ Belki olur kimbilir denemekten zarar gelmez
Canım vajinal usg ile de belli oluyor.Hsg de de göründüRahim tersliği vajinal ultrasonda belli olur mu? Dr bununla ilgili bir şey demedi de. Olmazsa bir de yüzüstü deniyim
gercekten mi doktorlar korunun mu diyorlar?Içme bence klomende bi ton hormon var zaten.Tüp bebek transferlerinin dahi durduğu ve doktorların korunun diye tembihlediği dönemde kendi haline birak bu arada da stresin yatışır.
Ben de merak ettim bunu ciddengercekten mi doktorlar korunun mu diyorlar?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?