size harika bi hikaye .

erkegin seviyesine inip cevap vermis kiz
gerci anca böyle cevaptan anlar öyle erkek..
herneyseeeeeee
ben böyle bir konuyu burda okudugumu hatirliyorum
ama kiz degil onun babasi öyle birseyler demisti okudugum konuda dogru hatirliyorsam

şimdi bu hikayenin bu bölümde işi ne. buraya derdimizi açıyoruz. bu ise bir hikaye. lütfen artık konu açarken dikkat edelim nereye açacağımıza

bdv kurallarını hatırlatayım tekrar
  1. 1- Hertürlü Dini ve Siyasi konu ve yorum yasaktır.

2- Karabasan, cin, peri, 3-5 harfliler, öcüler, böcüler, hocalar, büyülerle ilgili konu açmak yasaktır.

3- Açtığınız bir konunun devamı niteliğinde Kaynana bölüm-1, çekim 2, kayınpeder bölüm-3 tarzı konular açmak yasaktır, devam niteliği olan konular derhal kapatılır.

4- Burası Bir Derdim Var bölümüdür, canınızın sıkıldığı, üzüldüğünüz, dertlendiğiniz ve çare aradığınız her konuyu buraya açabilirsiniz fakat "saçımı ne renk boyamalıyım, karamel mi fındık kabuğu mu?(resimli), arkadaşımın kuzeninin amcasının kızının görümcesinin düğününde abiye giyeceğim sizce hangisi(resimli), orta sehpa mı konsol mu acaba hangisini alayım karar veremedim, koltuk altı kıllarım, kaşımı nerde aldırayım, gebe miyim test yaptım baksanıza, Küçükbakkalköy'de kuaför önerisi vs vs bölümle alakası olmayan konular açılması yasaktır, açan üye bilmeden bir sefer açmışsa taşınır ama her aklına geleni bu bölüme açmayı adet haline getirmişse bölümle ilgisiz konusu kapatılır, ısrarcı olursa ceza alır. Hele bu bölüm daha çok okunuyor deyip diş taşını bile buraya yazanlara hiç af yok.

Lütfen her aklınıza gelen konuyu buraya açmayın, ilgili bölümlere açın.

İçinde sırf "evlilik, ilk gece, kızlık ( nefretlik kelime), bozmak" kelimeleri geçtiği için açılmış bir konu.
Seviyesizlik, pespayelik, aşağılama, hadsizlik ( her iki tarafta da ziyadesiyle mevcut) matah bir şeymiş gibi gösterilmiş.
Sözüm ona "güçlü kadın" örneği verilmiş. :)

Kaçıncı yüzyılda yaşıyoruz? Hayır, kendimden şüphe etmeye başladım da... Ne kadar iğrenç, çirkin şeyler...

Etkileyici... Hele cocugun hastane koridorlarında özürler dilediği sahne...
Kızın ayaga kalkıp bagırması da süperdi nefesleri tuttuk okuyoruz arkadaslarımla
Devamı gelecek mi hanımefendi?

Ya acaba bu hikayeyi kim ve neden yazdı acaba bu hikayeyi kim sevdi acaba kim etkilendi gercekten merak ediyorum

bu hikayeden anladığımız evlilikte tek amaç kızlık bozmak.
yoksa sevgi saygı,güven , önemli değil.
geç bunları neki bunlar karrrrrdeşimmmm

Dalağından uydurduğu bu hikaye ile oldukça büyük bir kitleyi şoka soktu

Bu arada oky abla adın nasıl telaffuz ediliyor ben takıntı yapmış vaziyetteyim de

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…