• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Size Haksızıyım??

O halde bir şey yapmayın zaten hakikaten evlenmekte kararlıysa kendisi gelir ısrar eder yeri gelir diz çöker. Zira sizin bir kusurunuz yok.
İnanın yok.hanı herkes objektıf olmalı insan önce kendıne objektif olmalı hep orası mı hatalı niraz da kendını sorgula dedım ayrılık sonrası aılemle bol istişare yaparak yok yanı gercekten hata payı yok . O yuzden keşkem yok pişmanlıgım yok hıc bısey ıcın
Yedıremedım hazmedemedım haksızlıgı kurmaya başladıgım yuvama zevkle heyecanla aldıgım kucuk tatlı mutfak esyaları kaldı ya bı kenarada hanı bogaza bısey düğünlenır ya yutamazsınız işte o hevesım ole kaldı orda. İş hayatına dalıosunuz hafta ıclerı ama hafta sonu olunca buyuk bı bosluktasınız cunku cok ıyı anlastıgınız sevgılınız yok yanınızda :KK43: ama bunu bıze yaşatan gene o. Babası yok anne felçli anneanne ve abla var omuzlarında hep derdı bi abim olsa işler daha başka olurdu dıye . Onunda bu ayrılıgı ıstedgını dusunmuorum ama daha sağlam olabılırdı.anne abla sız aılemsınız basımın tacısınız ama bu kız da bana kadın olcak dıyebılırdı sonucta bunda hakaret yok bısey yok.ayrılık sebebı annem o sozu unutamamıs deyınce sıgortam attı resmen 4 ay gecmıs hala unutamayıp dugun hazırlıgı yapan cıftın onune bu konuluosa ayrılıga sebeb verıosa onun ılerde yapacaklarından da korkarım

babanız ağır konuşmamış öncelikle.Her baba ve potansiyel damat arasında geçebilecek konuşmalar bunlar.Eski nişanlınız da babanızın söylediklerini ispatlar nitelikte bir adammış.Ne ilişkisinin sorumluluğunu alabilmiş,ne size karşı ailesinin sorumluluğunu.İki tarafı da dinlemeden yorum yapmak ne kadar sağlıklı bilemiyorum ama hakkınızda hayırlısı olmuş gibi görünüyor.

Pardon o halde ben sitem gibi anlamıştım. Yine de kurtulmuşsunuz. Yalnız şaşkınım doktorlar da düğün dernek masrafını mesele yapıyorsa ne olacak bu memleketin hali :KK57:

Kız doktor değil bence.Olayda bir doktor gerçekten varsa damat adayıdır :)

Merhaba
Biz sevgılımle 3.5 ay kdr flört ettık evlenme teklıfı sonrası evlenme kararı aldık.nişan hazırlıgımız başladı ne yerdeydik ne gökte hiç kavgamız hiçbir ayrılık lafı dahi aramızda geçmemişti.Nişan zamanı geldi
Söz nişan bi arada isteme torenlı yaptık ev ortamında ıkımızde doktoruz öle çok izin olmadıgı ıcın ıkı ailenınde şehirleri farklı oldugundan bu yolu sectık.isteme gununde babam bak oğlum bu ciddi bi iş namustur emanettir kadın almak yapabılecekmısıb yapamıcagına ınanıosan kapı orda cocugum dedı .o da yapamıcagıma ınansam burda olmazdım dedı babamda o zaman hayırlısı olsun verdim gitti dedı.gulduk eglendık alkışlar vs hıc problem yok işte nişan bohçası açıldı vs vs.gece oldu gittiler aradan 1-2 saat gectı nişanlım aradı sesinden ateş çıkıo
İlk defa bana bağırdı ilk defa biz tartıştık
İlk defa yuzume telefon kapattığı konusmaydı bu
Babanın sozunu dedı annem unutamamıs ağlıo
Ayşen özür dile..
Nasıl ya dedım babam hakaret mı ettı ben mı kaçırdım olayı noldu dedım
Kapı orda dedı
Dedım senın ıcın problem varmıydı ee yok dedı yer yutarım bu sozu ben senın hatrına ee o zmn dedım
Annem unutamamıs ağlıo dedı.o gece işte ilk kavgamızı yaptık. Sonraki 10 gun resmen benı yedıler ayrılma aşamasına geldık
Babamın sozu ıcın bugun ozur dılersem babamın sozunun hıc bır hıkmetı kalmazdı o aıle ıcın her alındıkları soz ıcın ayşen özür dile moduna gırıceklerdı. Özür dilemedım gel dedım yuzuklerını al madem ole dıosunuz
Nişanlanalı daha 10 gun olmus dusunun.sonda geldı dedıkı ozur dıleme tamam
İyi tamam dedım bende devam ettık
Sonra ablası cok cıddı sekılde nişanlım yanımızda yokken
Kemal dedi tek maaş annemden bişey bekleme
Nasıl ya dedım dumura ugradım
Yok dedım bende ama bu soz cok agrıma gıttı kaldramadım nişanı bıle ben yapmısken her seyıyle ne gordu de bole dedı daha 3.bulusmamız ablasıyla bu ne genişlik..
Bunu nişanlıma soledım ozur dıledı yıne tamam dedım problem etmedım.sonra 4 ay gectı nişandan artık dugun hazırlıgına gırısttık
Ablası, ayşen benı ınstagramdan begenmedı resımlerımı benı aramıyo benımle problemı var sız mutlu olamazsınız demıs
Ki kemal benım ablalrımın numarasını bıle bılmezken onları takıp etmezken ve ben bunu problem etmezken
İşte annem o sozu unutamamıs ayşen annem aglıoyor hastaneye kaldırdık falan
Ablam o kemal tek maas annemden bısey bekleme sozunde de haklıydı demesın mı benım sıgorta attı e sen demedın mı ozur dılerım ayıp etmıs dıye sımdı nıye bole dıosun
E sen o zmn sınırlıydın ondan.. öle mi dedım öle dedı
Dedım yeter ben katlanamıorum annem ablam ... hayır memnun da edemıorum
Aşure yapıp goturdum balkona çöpün yanına koydu ona bıle soz etmedım
En sonunda nişanı attım...ve 2 ay oldu ne aradılad ne sordular cocukda dahil.ve bu cocuk ben ınsan oldugumj senle anladım sensız yapamam benı bırakmazsın dımı dıye ayrılma korkusu yaşayan her arkadas ortamjna bensız gıtmeyen bırıydı

Bende senin gibi ne sorunlar yaşadım ama evlendikten ve hamile kaldıktan sonra inan bana yanlışı önceden fark etmek çok daha iyi bazı şeylerin sonradan çözümü olmuyor olsada feci hasar bırakıyor. senin için bu en hayırlı olanıymış.

Merhaba
Biz sevgılımle 3.5 ay kdr flört ettık evlenme teklıfı sonrası evlenme kararı aldık.nişan hazırlıgımız başladı ne yerdeydik ne gökte hiç kavgamız hiçbir ayrılık lafı dahi aramızda geçmemişti.Nişan zamanı geldi
Söz nişan bi arada isteme torenlı yaptık ev ortamında ıkımızde doktoruz öle çok izin olmadıgı ıcın ıkı ailenınde şehirleri farklı oldugundan bu yolu sectık.isteme gununde babam bak oğlum bu ciddi bi iş namustur emanettir kadın almak yapabılecekmısıb yapamıcagına ınanıosan kapı orda cocugum dedı .o da yapamıcagıma ınansam burda olmazdım dedı babamda o zaman hayırlısı olsun verdim gitti dedı.gulduk eglendık alkışlar vs hıc problem yok işte nişan bohçası açıldı vs vs.gece oldu gittiler aradan 1-2 saat gectı nişanlım aradı sesinden ateş çıkıo
İlk defa bana bağırdı ilk defa biz tartıştık
İlk defa yuzume telefon kapattığı konusmaydı bu
Babanın sozunu dedı annem unutamamıs ağlıo
Ayşen özür dile..
Nasıl ya dedım babam hakaret mı ettı ben mı kaçırdım olayı noldu dedım
Kapı orda dedı
Dedım senın ıcın problem varmıydı ee yok dedı yer yutarım bu sozu ben senın hatrına ee o zmn dedım
Annem unutamamıs ağlıo dedı.o gece işte ilk kavgamızı yaptık. Sonraki 10 gun resmen benı yedıler ayrılma aşamasına geldık
Babamın sozu ıcın bugun ozur dılersem babamın sozunun hıc bır hıkmetı kalmazdı o aıle ıcın her alındıkları soz ıcın ayşen özür dile moduna gırıceklerdı. Özür dilemedım gel dedım yuzuklerını al madem ole dıosunuz
Nişanlanalı daha 10 gun olmus dusunun.sonda geldı dedıkı ozur dıleme tamam
İyi tamam dedım bende devam ettık
Sonra ablası cok cıddı sekılde nişanlım yanımızda yokken
Kemal dedi tek maaş annemden bişey bekleme
Nasıl ya dedım dumura ugradım
Yok dedım bende ama bu soz cok agrıma gıttı kaldramadım nişanı bıle ben yapmısken her seyıyle ne gordu de bole dedı daha 3.bulusmamız ablasıyla bu ne genişlik..
Bunu nişanlıma soledım ozur dıledı yıne tamam dedım problem etmedım.sonra 4 ay gectı nişandan artık dugun hazırlıgına gırısttık
Ablası, ayşen benı ınstagramdan begenmedı resımlerımı benı aramıyo benımle problemı var sız mutlu olamazsınız demıs
Ki kemal benım ablalrımın numarasını bıle bılmezken onları takıp etmezken ve ben bunu problem etmezken
İşte annem o sozu unutamamıs ayşen annem aglıoyor hastaneye kaldırdık falan
Ablam o kemal tek maas annemden bısey bekleme sozunde de haklıydı demesın mı benım sıgorta attı e sen demedın mı ozur dılerım ayıp etmıs dıye sımdı nıye bole dıosun
E sen o zmn sınırlıydın ondan.. öle mi dedım öle dedı
Dedım yeter ben katlanamıorum annem ablam ... hayır memnun da edemıorum
Aşure yapıp goturdum balkona çöpün yanına koydu ona bıle soz etmedım
En sonunda nişanı attım...ve 2 ay oldu ne aradılad ne sordular cocukda dahil.ve bu cocuk ben ınsan oldugumj senle anladım sensız yapamam benı bırakmazsın dımı dıye ayrılma korkusu yaşayan her arkadas ortamjna bensız gıtmeyen bırıydı
Babanızın kurduğu cümleler kesinlikle nahoş ve kurulmaması gereken cümleler.
Evlilik kurumunun ciddieyetinden, kutsallığından tabiki bahsedecek fakat kapı orada çocuğum cümlesi kesinlikle ve kesinlikle kurulacak bir cümle değil.
Büyüklerimiz tabiki görmüş geçirmiş o konuda sözüm yok fakat maalesef büyüklerin yaptığı bu talihsiz konuşmalardan bozulan işler çok çok gördüm, şahit oldum. ( Bendede ailelerin tanışma yemeğinde, yedik içtik hizmet ettik olması gerekenden daha daha iyi karşılamak için elimizden geleni yaptık. Konuşma faslında kp elini havada sallayarak bunlar zaten birbirini tanıyor ağzının içinden de tuhaf oooo felan gibi sesler çıkartı. Eşimle biz ayni yerde calisiyorduk konuyu oraya bagladim ailem sorduğunda bizdede problem çıktı. Neyse ailemi ikna ettim hatta esimde aradı konuştu ailemle. Fakat kpim ima etmek istediği, eşim arada beni kardesine ailesinin yaşadığı yere götürürdü. Kalırdık felan ailesini tanıyordum. Ailem tabiki bu durumu bilmiyordu. Ki kp eşim tembihlediği halde gene de bu durum yaşandı.)
Kv adayınız haklı, kvnizinde en mutlu günü ve evladının mutluluğunu yaşayacakken kapı orda cümlesini duyduğunda bozulmustur.
Aşure olayına gelince kvnizin yaptığı büyük terbiyesizlik, aşureyi çöpün yanına koymakla aklı sıra size mesaj vermeye çalışmış.
Görümcenize gelince, aynı sorun bendede vardı. Benim gorumcemde yok beni sildi die abisine şikayet ederdi zorla eklettirirdi.
Evlendim gene aynı sorun eşime eklemek zorunda değilim dedim. Yani ekleyince ne oluyor, beğenince ne oluyor anlamıyorum.
Her şeyde vardır bi hayır.
Fazla takmayın, yaşadıklarımız yaşananlar birer anı ve kocaman tecrübe olarak hayatımızı şekillendirecek.

İnanın yok.hanı herkes objektıf olmalı insan önce kendıne objektif olmalı hep orası mı hatalı niraz da kendını sorgula dedım ayrılık sonrası aılemle bol istişare yaparak yok yanı gercekten hata payı yok . O yuzden keşkem yok pişmanlıgım yok hıc bısey ıcın
Yedıremedım hazmedemedım haksızlıgı kurmaya başladıgım yuvama zevkle heyecanla aldıgım kucuk tatlı mutfak esyaları kaldı ya bı kenarada hanı bogaza bısey düğünlenır ya yutamazsınız işte o hevesım ole kaldı orda. İş hayatına dalıosunuz hafta ıclerı ama hafta sonu olunca buyuk bı bosluktasınız cunku cok ıyı anlastıgınız sevgılınız yok yanınızda :KK43: ama bunu bıze yaşatan gene o. Babası yok anne felçli anneanne ve abla var omuzlarında hep derdı bi abim olsa işler daha başka olurdu dıye . Onunda bu ayrılıgı ıstedgını dusunmuorum ama daha sağlam olabılırdı.anne abla sız aılemsınız basımın tacısınız ama bu kız da bana kadın olcak dıyebılırdı sonucta bunda hakaret yok bısey yok.ayrılık sebebı annem o sozu unutamamıs deyınce sıgortam attı resmen 4 ay gecmıs hala unutamayıp dugun hazırlıgı yapan cıftın onune bu konuluosa ayrılıga sebeb verıosa onun ılerde yapacaklarından da korkarım

Anlıyorum sizi fakat her işte bir hayır vardır, benim bir akrabam var, ekim ayında düğünü olacaktı. Davetiyeyi de getiririm dedi kızın dedesi sözle davet ettikten sonra. Düğün salonları her şeyi hazırdı evi, eşyaları vs. Sonra bozulmuş nişan bize davetiye gelmedi, herhalde bozuldu nişan dedik ama arayıp sormaya da cesaret edemedik. Sonra onlar bir hastalık vesilesi ile aradılar sonra da babam, bize davetiye gelmedi biz de düğüne gelmedik dedi, sitemkâr biçimde. O da söyledi maalesef bizim kızın nişanı bozuldu gençler anlaşamadılar diye. O kızı düşündüm Allah kimseye yaşatmasın çok ağlamış. Eşyaları geri almaya gitmişler eşyaları dedesi ve annesigile vermiş. Eşyalar sizi hüzünlendiriyorsa siz de dağıtın veya çeyizinizde durmaya devam etsinler başka kısmetiniz muhakkak olur. Allah gönlünüze göre nasip etsin.

Anlıyorum sizi fakat her işte bir hayır vardır, benim bir akrabam var, ekim ayında düğünü olacaktı. Davetiyeyi de getiririm dedi kızın dedesi sözle davet ettikten sonra. Düğün salonları her şeyi hazırdı evi, eşyaları vs. Sonra bozulmuş nişan bize davetiye gelmedi, herhalde bozuldu nişan dedik ama arayıp sormaya da cesaret edemedik. Sonra onlar bir hastalık vesilesi ile aradılar sonra da babam, bize davetiye gelmedi biz de düğüne gelmedik dedi, sitemkâr biçimde. O da söyledi maalesef bizim kızın nişanı bozuldu gençler anlaşamadılar diye. O kızı düşündüm Allah kimseye yaşatmasın çok ağlamış. Eşyaları geri almaya gitmişler eşyaları dedesi ve annesigile vermiş. Eşyalar sizi hüzünlendiriyorsa siz de dağıtın veya çeyizinizde durmaya devam etsinler başka kısmetiniz muhakkak olur. Allah gönlünüze göre nasip etsin.

O akrabam Ocak ayında iyi bir adamla nişanlandı şuan çok mutlu, eşyalarını sıfırdan aldılar, adam tam gönlüne göre biriymiş, iyi ki ayrıldı diyor ailesi de, yani anlayacağınız eskisi ne ailesinin içine sinmişti ne de kendisinin şimdi ise ailesinin de içine sindi kendisinin de. Ailelerin içine sinmediyse vardır bir bildikleri.. Bu arada, önümüzdeki ayın sonunda da düğünleri var nasipse :)

O akrabaniz iciç sevindim.
Konu sahibi arkadaşi merak ediyorum. Ne yaptı acaba. Çünkü çok kabalık yapilmya kıza. Hala faceden adamin onu ekleyip eklemedigine ne bakıyorsun.
Gercekse eğer. Birde doktor. Ooo elini sallasa. Gerçi eğitimli insanların arasında olacak şeyler değil gibi bilemedim

Back