- 13 Aralık 2017
- 41
- 5
- 86
- 36
- Konu Sahibi Bellibelirsiz88
İnanın yok.hanı herkes objektıf olmalı insan önce kendıne objektif olmalı hep orası mı hatalı niraz da kendını sorgula dedım ayrılık sonrası aılemle bol istişare yaparak yok yanı gercekten hata payı yok . O yuzden keşkem yok pişmanlıgım yok hıc bısey ıcınO halde bir şey yapmayın zaten hakikaten evlenmekte kararlıysa kendisi gelir ısrar eder yeri gelir diz çöker. Zira sizin bir kusurunuz yok.
Yedıremedım hazmedemedım haksızlıgı kurmaya başladıgım yuvama zevkle heyecanla aldıgım kucuk tatlı mutfak esyaları kaldı ya bı kenarada hanı bogaza bısey düğünlenır ya yutamazsınız işte o hevesım ole kaldı orda. İş hayatına dalıosunuz hafta ıclerı ama hafta sonu olunca buyuk bı bosluktasınız cunku cok ıyı anlastıgınız sevgılınız yok yanınızda ama bunu bıze yaşatan gene o. Babası yok anne felçli anneanne ve abla var omuzlarında hep derdı bi abim olsa işler daha başka olurdu dıye . Onunda bu ayrılıgı ıstedgını dusunmuorum ama daha sağlam olabılırdı.anne abla sız aılemsınız basımın tacısınız ama bu kız da bana kadın olcak dıyebılırdı sonucta bunda hakaret yok bısey yok.ayrılık sebebı annem o sozu unutamamıs deyınce sıgortam attı resmen 4 ay gecmıs hala unutamayıp dugun hazırlıgı yapan cıftın onune bu konuluosa ayrılıga sebeb verıosa onun ılerde yapacaklarından da korkarım