- 13 Aralık 2017
- 42
- 5
- 86
- 36
- Konu Sahibi Bellibelirsiz88
-
ben size katılıyorum ya..babanın kurduğu cümle evet doğru ama yeri çok yanlış..artık iş nişan noktasında hatta nişan anında..yanlış ve de gereksiz bi hamle olmuş..ben de yeni nişanlandım 1 ay bile olmadı ama babamdan nişanlıma karşı öyle bi cümle ne öncesinde ne sonrasında asla çıkmadı ağzından..ha bana sordu tabi haklı olraka.kız babası neticede.. B Bellibelirsiz88 bence sizin işin bozulması iyi olmuş.yoksa o olayı nişanlın ailesinden aldığı gazla sürekli önüne çıkartırdı..bir de görümce vakası var ki tam bir miksermiş..hiç üzülmeOyle ozel bir gunde o insanlar size ilk defa misafir olmusken gelinin oldugu kadar damadinda ozel gunuyken babanizin cumleleri cok talihsiz olmus.
Kaldiki sonunda is bitmis
O gun yuz goz olmussunuz.
Kadin oglunun ezilecegini hissetmis.
Ztn gorusup tanistigim bir insana hayat arkadasima esime babam dahil kimse boyle konusamaz gerek yok.
Onlarda sonra gercek yuzunu gostermis.
Hakkinizda hayirlisi olsun ne onlar sizle ne siz onlarla birlikte yapabilirdiniz. Cok cabuk inat ve kirginlik araya girmis.
Evet belki yersiz ama vermeedebilirdi düşünücem se diyebılırdi erkegın nabzını ölçmek için.kız tarafı naz evidir yanı neler duyuyoruz hani ayrıca oğlan takılmamıs olup annesının takılması bıde gelıp bunu bana solemesı off off napcam bılmıorumben size katılıyorum ya..babanın kurduğu cümle evet doğru ama yeri çok yanlış..artık iş nişan noktasında hatta nişan anında..yanlış ve de gereksiz bi hamle olmuş..ben de yeni nişanlandım 1 ay bile olmadı ama babamdan nişanlıma karşı öyle bi cümle ne öncesinde ne sonrasında asla çıkmadı ağzından..ha bana sordu tabi haklı olraka.kız babası neticede.. B Bellibelirsiz88 bence sizin işin bozulması iyi olmuş.yoksa o olayı nişanlın ailesinden aldığı gazla sürekli önüne çıkartırdı..bir de görümce vakası var ki tam bir miksermiş..hiç üzülme
Yoook yanlış anlamışssınız hanı ablası bana annemden bişey bekleme kelımesını dedı ya diorum ki nişanı komple bız yaptık zaten bu lafı sölemesi için onlardan cok bısey beklemıs olmam lazım onu bunu ıstemıs olmam lazım kaldıkı istemede eşyalar konusuna bıle gırme dedım babama bız kendımız taksıtle alıcaz dedım.İyi ki kurtulmuşsunuz. Bir kere kız isteme töreni bizim geleneğimizde olan bir durum. Öncelikle bunu geleneklere bağlılığın bir göstergesi olarak algılıyorum. Hâl böyle iken yine gelenek ve göreneklerimizde olan büyüğe saygı, büyük büyüklüğünü küçük de küçük olduğunu bilecek, düşüncelerini hatırlatmakta fayda var. Bir geleneği yerine getirirken başka bir geleneğe gelince katiyen olmaz gibi bir yaklaşım kabul edilemez. Babanız böyle dediyse damat adayı da yumuşak başlı davranmayı bilecek. Madem hazmedilemeyecek bir laftı o halde orada makul bir dille cevabını verip konuyu kapatacaktı. Durup durup bu sözlerin gündeme gelmesi hazımsızlıktır. Hazımsız insanlarla bir arada olmayın.
Ayrıca konuşmanızın bir yerinde, biz nişanı yaptık ne demek düğünde masraf yapmayacağız, gibi bir sitemde bulunmuşsunuz. Bence düğün aşamasında maddi konularda bir uyuşmazlık varsa bu kırgınlık kalıcı hasarlara yol açabiliyor. Bu sebeple ayrılan nişanlılar var. Şimdi karşı taraf düğün yapmaya kalksa bunun sözünü ileride edecekleri çok belli ya da kredi çekerek düğün yapıldığını varsayalım o zaman da takılar bu krediyi kapatmak üzere kullanılacak ve siz bunun lafını edeceksiniz. Bir kaç sebep tespit ettim, boşanmak için o yüzden hiç üzülmeyin bazı evliliklerin olmaması olmasından daha hayırlı.
Yook yanl
Yoook yanlış anlamışssınız hanı ablası bana annemden bişey bekleme kelımesını dedı ya diorum ki nişanı komple bız yaptık zaten bu lafı sölemesi için onlardan cok bısey beklemıs olmam lazım onu bunu ıstemıs olmam lazım kaldıkı istemede eşyalar konusuna bıle gırme dedım babama bız kendımız taksıtle alıcaz dedım.
Yaaa aynen işte benım beynımın durdugu yer orasıPardon o halde ben sitem gibi anlamıştım. Yine de kurtulmuşsunuz. Yalnız şaşkınım doktorlar da düğün dernek masrafını mesele yapıyorsa ne olacak bu memleketin hali
Bide benı bıkac gun once faceden engellemıstı şimdi açmıs bide uzerıne sık sık gıttıgımız bı cafede daha önce benı beklerken ki çektiği resmı profıl yapmıs...bu nedır yaa napmaya çalışıoPardon o halde ben sitem gibi anlamıştım. Yine de kurtulmuşsunuz. Yalnız şaşkınım doktorlar da düğün dernek masrafını mesele yapıyorsa ne olacak bu memleketin hali
Bide benı bıkac gun once faceden engellemıstı şimdi açmıs bide uzerıne sık sık gıttıgımız bı cafede daha önce benı beklerken ki çektiği resmı profıl yapmıs...bu nedır yaa napmaya çalışıo
Adım atamam yaa yapamamm yaparsam ailesi demıcek mı hıc bısey yapmadık hem bız bozduk hem kız kendı geldı . Burunları dusse yerden almıolar kuyruk dık tutuolar burda bıle bu hiç kıymetım kalmazSizden bir adım bekliyor olabilir gibi geldi bana. Fakat adımı siz atsanız bir türlü atmasanız bir türlü, neticede o kişiyi de sizi de tanımıyorum. Adım atsanız ileride bunun kıymetini bilmeyip bir de üzerine sizi değersizleştirirse daha çok üzülürsünüz.
O halde bir şey yapmayın zaten hakikaten evlenmekte kararlıysa kendisi gelir ısrar eder yeri gelir diz çöker. Zira sizin bir kusurunuz yok.Adım atamam yaa yapamamm yaparsam ailesi demıcek mı hıc bısey yapmadık hem bız bozduk hem kız kendı geldı . Burunları dusse yerden almıolar kuyruk dık tutuolar burda bıle bu hiç kıymetım kalmaz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?