• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Size Haksızıyım??

Bellibelirsiz88

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
13 Aralık 2017
41
5
86
36
Merhaba
Biz sevgılımle 3.5 ay kdr flört ettık evlenme teklıfı sonrası evlenme kararı aldık.nişan hazırlıgımız başladı ne yerdeydik ne gökte hiç kavgamız hiçbir ayrılık lafı dahi aramızda geçmemişti.Nişan zamanı geldi
Söz nişan bi arada isteme torenlı yaptık ev ortamında ıkımızde doktoruz öle çok izin olmadıgı ıcın ıkı ailenınde şehirleri farklı oldugundan bu yolu sectık.isteme gununde babam bak oğlum bu ciddi bi iş namustur emanettir kadın almak yapabılecekmısıb yapamıcagına ınanıosan kapı orda cocugum dedı .o da yapamıcagıma ınansam burda olmazdım dedı babamda o zaman hayırlısı olsun verdim gitti dedı.gulduk eglendık alkışlar vs hıc problem yok işte nişan bohçası açıldı vs vs.gece oldu gittiler aradan 1-2 saat gectı nişanlım aradı sesinden ateş çıkıo
İlk defa bana bağırdı ilk defa biz tartıştık
İlk defa yuzume telefon kapattığı konusmaydı bu
Babanın sozunu dedı annem unutamamıs ağlıo
Ayşen özür dile..
Nasıl ya dedım babam hakaret mı ettı ben mı kaçırdım olayı noldu dedım
Kapı orda dedı
Dedım senın ıcın problem varmıydı ee yok dedı yer yutarım bu sozu ben senın hatrına ee o zmn dedım
Annem unutamamıs ağlıo dedı.o gece işte ilk kavgamızı yaptık. Sonraki 10 gun resmen benı yedıler ayrılma aşamasına geldık
Babamın sozu ıcın bugun ozur dılersem babamın sozunun hıc bır hıkmetı kalmazdı o aıle ıcın her alındıkları soz ıcın ayşen özür dile moduna gırıceklerdı. Özür dilemedım gel dedım yuzuklerını al madem ole dıosunuz
Nişanlanalı daha 10 gun olmus dusunun.sonda geldı dedıkı ozur dıleme tamam
İyi tamam dedım bende devam ettık
Sonra ablası cok cıddı sekılde nişanlım yanımızda yokken
Kemal dedi tek maaş annemden bişey bekleme
Nasıl ya dedım dumura ugradım
Yok dedım bende ama bu soz cok agrıma gıttı kaldramadım nişanı bıle ben yapmısken her seyıyle ne gordu de bole dedı daha 3.bulusmamız ablasıyla bu ne genişlik..
Bunu nişanlıma soledım ozur dıledı yıne tamam dedım problem etmedım.sonra 4 ay gectı nişandan artık dugun hazırlıgına gırısttık
Ablası, ayşen benı ınstagramdan begenmedı resımlerımı benı aramıyo benımle problemı var sız mutlu olamazsınız demıs
Ki kemal benım ablalrımın numarasını bıle bılmezken onları takıp etmezken ve ben bunu problem etmezken
İşte annem o sozu unutamamıs ayşen annem aglıoyor hastaneye kaldırdık falan
Ablam o kemal tek maas annemden bısey bekleme sozunde de haklıydı demesın mı benım sıgorta attı e sen demedın mı ozur dılerım ayıp etmıs dıye sımdı nıye bole dıosun
E sen o zmn sınırlıydın ondan.. öle mi dedım öle dedı
Dedım yeter ben katlanamıorum annem ablam ... hayır memnun da edemıorum
Aşure yapıp goturdum balkona çöpün yanına koydu ona bıle soz etmedım
En sonunda nişanı attım...ve 2 ay oldu ne aradılad ne sordular cocukda dahil.ve bu cocuk ben ınsan oldugumj senle anladım sensız yapamam benı bırakmazsın dımı dıye ayrılma korkusu yaşayan her arkadas ortamjna bensız gıtmeyen bırıydı

Oyle ozel bir gunde o insanlar size ilk defa misafir olmusken gelinin oldugu kadar damadinda ozel gunuyken babanizin cumleleri cok talihsiz olmus.
Kaldiki sonunda is bitmis
O gun yuz goz olmussunuz.
Kadin oglunun ezilecegini hissetmis.
Ztn gorusup tanistigim bir insana hayat arkadasima esime babam dahil kimse boyle konusamaz gerek yok.
Onlarda sonra gercek yuzunu gostermis.
Hakkinizda hayirlisi olsun ne onlar sizle ne siz onlarla birlikte yapabilirdiniz. Cok cabuk inat ve kirginlik araya girmis.

Oyle ozel bir gunde o insanlar size ilk defa misafir olmusken gelinin oldugu kadar damadinda ozel gunuyken babanizin cumleleri cok talihsiz olmus.
Kaldiki sonunda is bitmis
O gun yuz goz olmussunuz.
Kadin oglunun ezilecegini hissetmis.
Ztn gorusup tanistigim bir insana hayat arkadasima esime babam dahil kimse boyle konusamaz gerek yok.
Onlarda sonra gercek yuzunu gostermis.
Hakkinizda hayirlisi olsun ne onlar sizle ne siz onlarla birlikte yapabilirdiniz. Cok cabuk inat ve kirginlik araya girmis.
ben size katılıyorum ya..babanın kurduğu cümle evet doğru ama yeri çok yanlış..artık iş nişan noktasında hatta nişan anında..yanlış ve de gereksiz bi hamle olmuş..ben de yeni nişanlandım 1 ay bile olmadı ama babamdan nişanlıma karşı öyle bi cümle ne öncesinde ne sonrasında asla çıkmadı ağzından..ha bana sordu tabi haklı olraka.kız babası neticede.. B Bellibelirsiz88 bence sizin işin bozulması iyi olmuş.yoksa o olayı nişanlın ailesinden aldığı gazla sürekli önüne çıkartırdı..bir de görümce vakası var ki tam bir miksermiş..hiç üzülme :KK5:

verilmiş sadakanız varmış es kaza evlenseniz çocuğun ailesini memnun etmek için yaşıycaktınız gayet açık bu. etkilerinde kalıp gelip size sarmış nişanlınız..ilerde bunun çoluk çoçuğu bayramı seyranı var yani her gidip geldiğinizde bir olay kopardı kesin o yüzden geçmiş olsun allahın sevdiği kuluymuşsunuz:KK76:

ben size katılıyorum ya..babanın kurduğu cümle evet doğru ama yeri çok yanlış..artık iş nişan noktasında hatta nişan anında..yanlış ve de gereksiz bi hamle olmuş..ben de yeni nişanlandım 1 ay bile olmadı ama babamdan nişanlıma karşı öyle bi cümle ne öncesinde ne sonrasında asla çıkmadı ağzından..ha bana sordu tabi haklı olraka.kız babası neticede.. B Bellibelirsiz88 bence sizin işin bozulması iyi olmuş.yoksa o olayı nişanlın ailesinden aldığı gazla sürekli önüne çıkartırdı..bir de görümce vakası var ki tam bir miksermiş..hiç üzülme :KK5:
Evet belki yersiz ama vermeedebilirdi düşünücem se diyebılırdi erkegın nabzını ölçmek için.kız tarafı naz evidir yanı neler duyuyoruz hani ayrıca oğlan takılmamıs olup annesının takılması bıde gelıp bunu bana solemesı off off napcam bılmıorum
Bide benı bıkac gun once faceden engellemıstı şimdi açmıs bide uzerıne sık sık gıttıgımız bı cafede daha önce benı beklerken ki çektiği resmı profıl yapmıs...bu nedır yaa napmaya çalışıo

Bide benı bıkac gun once faceden engellemıstı şimdi açmıs bide uzerıne sık sık gıttıgımız bı cafede daha önce benı beklerken ki çektiği resmı profıl yapmıs...bu nedır yaa napmaya çalışıo

Pardon ama madem bişey bekleme annemden diyolar ben buna deliriyorum arkadaş o zaman daha istemeye gelmeden o çocuk gelip sana diyecek benim arkamda kimse yok yapabileceklerim bu kadar sen ok misin diye hadi orda olmadı istemede diyecek annesi benden cok bişey beklemeyin diye senin babanın lafına gelince biraz patavatsız olmuş ama kız evi naz evi eskiden on kere gelip giderlermiş kızı almak için. Annemin bi lafı var ne kadar harcatırsan zorlatırsan o kadar kıymetin olur diye tabiki ironi ama hakkaten öyle.
Olurda ararlarsa sen ben paragöz birimiyim ki bana böyle bir cümle kuruyorsunuz de bari üste çık

İyi ki kurtulmuşsunuz. Bir kere kız isteme töreni bizim geleneğimizde olan bir durum. Öncelikle bunu geleneklere bağlılığın bir göstergesi olarak algılıyorum. Hâl böyle iken yine gelenek ve göreneklerimizde olan büyüğe saygı, büyük büyüklüğünü küçük de küçük olduğunu bilecek, düşüncelerini hatırlatmakta fayda var. Bir geleneği yerine getirirken başka bir geleneğe gelince katiyen olmaz gibi bir yaklaşım kabul edilemez. Babanız böyle dediyse damat adayı da yumuşak başlı davranmayı bilecek. Madem hazmedilemeyecek bir laftı o halde orada makul bir dille cevabını verip konuyu kapatacaktı. Durup durup bu sözlerin gündeme gelmesi hazımsızlıktır. Hazımsız insanlarla bir arada olmayın.
Ayrıca konuşmanızın bir yerinde, biz nişanı yaptık ne demek düğünde masraf yapmayacağız, gibi bir sitemde bulunmuşsunuz. Bence düğün aşamasında maddi konularda bir uyuşmazlık varsa bu kırgınlık kalıcı hasarlara yol açabiliyor. Bu sebeple ayrılan nişanlılar var. Şimdi karşı taraf düğün yapmaya kalksa bunun sözünü ileride edecekleri çok belli ya da kredi çekerek düğün yapıldığını varsayalım o zaman da takılar bu krediyi kapatmak üzere kullanılacak ve siz bunun lafını edeceksiniz. Bir kaç sebep tespit ettim, boşanmak için o yüzden hiç üzülmeyin bazı evliliklerin olmaması olmasından daha hayırlı.

Yook yanl
İyi ki kurtulmuşsunuz. Bir kere kız isteme töreni bizim geleneğimizde olan bir durum. Öncelikle bunu geleneklere bağlılığın bir göstergesi olarak algılıyorum. Hâl böyle iken yine gelenek ve göreneklerimizde olan büyüğe saygı, büyük büyüklüğünü küçük de küçük olduğunu bilecek, düşüncelerini hatırlatmakta fayda var. Bir geleneği yerine getirirken başka bir geleneğe gelince katiyen olmaz gibi bir yaklaşım kabul edilemez. Babanız böyle dediyse damat adayı da yumuşak başlı davranmayı bilecek. Madem hazmedilemeyecek bir laftı o halde orada makul bir dille cevabını verip konuyu kapatacaktı. Durup durup bu sözlerin gündeme gelmesi hazımsızlıktır. Hazımsız insanlarla bir arada olmayın.
Ayrıca konuşmanızın bir yerinde, biz nişanı yaptık ne demek düğünde masraf yapmayacağız, gibi bir sitemde bulunmuşsunuz. Bence düğün aşamasında maddi konularda bir uyuşmazlık varsa bu kırgınlık kalıcı hasarlara yol açabiliyor. Bu sebeple ayrılan nişanlılar var. Şimdi karşı taraf düğün yapmaya kalksa bunun sözünü ileride edecekleri çok belli ya da kredi çekerek düğün yapıldığını varsayalım o zaman da takılar bu krediyi kapatmak üzere kullanılacak ve siz bunun lafını edeceksiniz. Bir kaç sebep tespit ettim, boşanmak için o yüzden hiç üzülmeyin bazı evliliklerin olmaması olmasından daha hayırlı.
Yoook yanlış anlamışssınız hanı ablası bana annemden bişey bekleme kelımesını dedı ya diorum ki nişanı komple bız yaptık zaten bu lafı sölemesi için onlardan cok bısey beklemıs olmam lazım onu bunu ıstemıs olmam lazım kaldıkı istemede eşyalar konusuna bıle gırme dedım babama bız kendımız taksıtle alıcaz dedım.

Yook yanl

Yoook yanlış anlamışssınız hanı ablası bana annemden bişey bekleme kelımesını dedı ya diorum ki nişanı komple bız yaptık zaten bu lafı sölemesi için onlardan cok bısey beklemıs olmam lazım onu bunu ıstemıs olmam lazım kaldıkı istemede eşyalar konusuna bıle gırme dedım babama bız kendımız taksıtle alıcaz dedım.

Pardon o halde ben sitem gibi anlamıştım. Yine de kurtulmuşsunuz. Yalnız şaşkınım doktorlar da düğün dernek masrafını mesele yapıyorsa ne olacak bu memleketin hali :KK57:

Nisan takilirken babanizin sozu agir olmus.
Yeri degil.

Benim ogluma nisan takilirken ..bu yuku kaldiramazsan kapi orda..dense ben de bozulurum. yeri ve zamani olmadigi icin ama.

Neyse olan olmus bir kere

Bitmis..bence size gore degilmis bu kisi.

Unutun

Pardon o halde ben sitem gibi anlamıştım. Yine de kurtulmuşsunuz. Yalnız şaşkınım doktorlar da düğün dernek masrafını mesele yapıyorsa ne olacak bu memleketin hali :KK57:

Sizden bir adım bekliyor olabilir gibi geldi bana. Fakat adımı siz atsanız bir türlü atmasanız bir türlü, neticede o kişiyi de sizi de tanımıyorum. Adım atsanız ileride bunun kıymetini bilmeyip bir de üzerine sizi değersizleştirirse daha çok üzülürsünüz.

Sizden bir adım bekliyor olabilir gibi geldi bana. Fakat adımı siz atsanız bir türlü atmasanız bir türlü, neticede o kişiyi de sizi de tanımıyorum. Adım atsanız ileride bunun kıymetini bilmeyip bir de üzerine sizi değersizleştirirse daha çok üzülürsünüz.
Adım atamam yaa yapamamm yaparsam ailesi demıcek mı hıc bısey yapmadık hem bız bozduk hem kız kendı geldı . Burunları dusse yerden almıolar kuyruk dık tutuolar burda bıle bu hiç kıymetım kalmaz :KK43:

Adım atamam yaa yapamamm yaparsam ailesi demıcek mı hıc bısey yapmadık hem bız bozduk hem kız kendı geldı . Burunları dusse yerden almıolar kuyruk dık tutuolar burda bıle bu hiç kıymetım kalmaz :KK43:
O halde bir şey yapmayın zaten hakikaten evlenmekte kararlıysa kendisi gelir ısrar eder yeri gelir diz çöker. Zira sizin bir kusurunuz yok.

Back