• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Anket Size En Çok Kim Suss Der?

Size En Çok Kim Suss Der?

• Anneniz

OY: 18 20,9%
  • Babanız

OY: 9 10,5%
  • Öğretmeniniz

OY: 4 4,7%
  • Sevgiliniz

OY: 8 9,3%
  • Eşiniz

OY: 28 32,6%
  • Diğer

OY: 19 22,1%

• Ankete Katılan
    86

çok fazla konuşan bir insan değilimdir konuştuğum zaman suç olur konuşmadığım zaman da hakaretlere uğrarım

glitteryourway-bab264f2.gif

beni de oğlum susuturmaya çalışır,sanırım ders olayını bazen fazla abartıyorum a.s

bana sus denmesinden hayatım boyunca nefret ettim :kızgın:

eskiden annem çokderdi şimdi de eşim düşüyor bazen bu hataya :kızgın:

bana tam tersi herkes biraz konuş der :roflol: Çünkü çok fazla konuşmam az ve öz konuşurum.Boş yere kelimelerimi sarfetmem :1closedeyes:

banada sevgülüm derr:asigim:
yavrumun başını şişiriorum çoğu zaman:utangac:
oda daralıo sus demek zorunda kalıonaniknanik

benim eşim der nedenmi kendi çok konuşması gereken bir işte çalışıyor akaşmları eve gelince artık konuşmakdan yorulmuş olur ee bende eşimle konuşmak misterim oda bana sus der

Her zaman annem ve abim sus der.Ama susmayacağımı anladıkları günden beri dinliyomuş gibi görünmeye karar verdilersengözlerimebaksanab Çenem düşük galibayerimseniben
Ama sevgilim hiiiiççç bişey demez garibim öyle dinler kuzu gibi:ecrin_bebek:

Eşim!
aslında çok konuşan bir insan değilim ama garibim akşama kadar işte çene dinlemekten bıkıyor. kaydirigubbakcemile3

Ne Annem Ne Babam Ne Sevgilim.. Hiçbirisi Zamanında Öğretmenlerim Kadar Sus Demedi Bana :roflol:

Acikcasi aklima direk biri gelmedi cünküm
gerekli gereksiz fazla konusmam... kaydirigubbakcemile2
kirici oldugumu bilirim, sinirlenince az ve öz konusurum..

çok konuşkan bir insan değilimdir aslında ama yinede eşim onun hoşuna gitmeyen konularda konuşursam ne kadar çok konuşuyon sen der yada çenenin yayı gevşemiş senin der:roflol::roflol::roflol:sus artık yorulmuyonmu sen der:roflol::roflol:

esımden baskası degıll tabe.. :tomato: ozellıkllede tartısma anıysa.. mafoldumben

Back