• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Anket Size En Çok Kim Suss Der?

Size En Çok Kim Suss Der?

• Anneniz

OY: 18 20,9%
  • Babanız

OY: 9 10,5%
  • Öğretmeniniz

OY: 4 4,7%
  • Sevgiliniz

OY: 8 9,3%
  • Eşiniz

OY: 28 32,6%
  • Diğer

OY: 19 22,1%

• Ankete Katılan
    86
valla kımse bana sus demedı hatırlamıyorum ogretmenım de dahıl zıra pek konusmayı sevmem bende zaten.ama cok konusanları susturmasını bılırım .yanıı bu durumda en cok ben sus demış oluyorum galıba

kızım suss der,her odanı topla dediğimde.''suss annecim '' der

allah rahmet eylesin en çok annem söylerdi. evlendim şimdi söyleyen yok. keşke annem sağ olsaydıda sus deseydi yaaaaaaa. çok özledim canım annem benim....senağlamasenağlamasenağlamasenağlamasenağlamasenağlama

Canım başın sağolsun, Allah sabır versin. Kaçınılmaz son bizim için ölüm. Herşeye rağmen hayat devam ediyor işte.a.s.

konusurken sacmalamaya basladımıda sevgiim der....:roflol::roflol:Şeniz:icecream:

bana en cok abım sus der cunku mac seyrederken yanında oturur
ve sureklı nıe ofsayt oldu tac ne oluo nı sarı kart gordu dıe sorarım oda bana sus canım sus senın sukutun makbul der:DD

tabiki eşim der.bütün gün evde biriktiriyorum çenemi akşam adamcağız kapıdan girer girmez başlıyorum bombardımana :utangac: garibim sıradan şeyleri hee hee diye dinliyormuş gibi yapıyor.tabi farkediyorum başlıyorum"ne anlattım ben sana?"diye sormaya.cevap veremeyince "istersen sus aşkım"diyor.:roflol:neyseki kızım benim gibi çok konuşmaya başladıda kurtulmak üzere eşim:dilcikar:

tabiki eşim der.bütün gün evde biriktiriyorum çenemi akşam adamcağız kapıdan girer girmez başlıyorum bombardımana :utangac: garibim sıradan şeyleri hee hee diye dinliyormuş gibi yapıyor.tabi farkediyorum başlıyorum"ne anlattım ben sana?"diye sormaya.cevap veremeyince "istersen sus aşkım"diyor.:roflol:neyseki kızım benim gibi çok konuşmaya başladıda kurtulmak üzere eşim:dilcikar:

ertesigün ün dedigi gibi kocalarımızın hepsi aynı model sanırım.:roflol:

Yok anacım nerdeee. Ne konuşur ne konuşturur sağolsun.:mymeka:
İş yerinde konuşma, evde sus konuşma aaaa nerde konuşacam ben yaaa.

ben kızım olmadan önce bi ara kendi kendime konuşuyordum laelaelaelaelae
offfff ya erkek milleti işte:mymeka:
sen en azından çalışıyorsun.

ben kızım olmadan önce bi ara kendi kendime konuşuyordum laelaelaelaelae
offfff ya erkek milleti işte:mymeka:
sen en azından çalışıyorsun.

Evet canım çalışıyorum allahtan da iki insan yüzü görüyorum :roflol:
Senin için daha da zordur dimi.
Ama olsun bak burdasın bizde burdayızz.yerimseniben
Boşver kocaları ne zaman anladılar ki bizi zaten.:mymeka:

Back