- 9 Nisan 2024
- 166
- 37
- 18
- Konu Sahibi Pardonbakarmisiniz
Eşim devlet memuru çok şehir gezdik köyler de görev yaptı şehir merkezlerinde heryerde görev yaptı kendimi hiç bir yere ait hissedemedim öbür memur arkadaşlara bakıyordum eşleri gittikleri heryeri ailesi gibi beklemişler sahiplenmisler ben öyle olamadım. Hadi dedik tayinciyiz çok yer gezdik ondan ama kendi aileme gittgimde eşimin ailesine gittiğimde de öyle. Hiç bir yerde rahat değilim ait hissetmiyorum. Ben farklıymışim gibi kenardan onları izliyormusum gibi.. arkadaş ortamında da öyle. Rahat biri olamiyorum. 3. Kişiyle benim tanıştırdığı arkadaşlarım onlarla daha samimi olup beni disladilar gibi hissettim hep. Ve öyle de oldu benden habersiz buluşuldu genelde. Çok mu sıkıcı biriyim anlamıyorum. Çocuklarınin evimi dagitmasina falan sınırsız izin verdim onlar topladikva Allah aşkına bırak otur oynasınlar dedim hep. Elimden geldiğince rahat ettirmeye çalıştım ama olmayınca olmuyo demek. Belki de benim kendimin rahat olmamam onları da kastı mesela onlar bir araya gelince baş örtülerini falan açarlar pijama ile gezerler evin içinde falan ben kadın kadinayken bile çekindim hep ortumu arkaya bile atmadım. Bu mu rahatsız etti acaba ? Ozguvensiz mi durdum diyorum kendi kendime bilmiyorum belki de sebep yok beni sevmediler. Aslında eğlenceli biriyim ama biraz kilom olduğu için kendim gibi davranamiyorum. Ondan mı acaba ay sebep aramaktan yoruldum. Beni kimse sevmiyor yanimda kimse rahat değil ben hiç bir ortama ait değilim yabani gibiyim yalnızım sıkılıyorum
neden böyle acaba ?