How to install the app on iOS

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.

Not: This feature may not be available in some browsers.

Nikah size danismak istedimmm

_Masalim_

❤Herşey gönlümüzce olsun❤
Kayıtlı Üye
29 Kasım 2014
22.104
27.504
598
Kizlar dugunum agustosun 1nde baska bi sehirde

nisanlim memlektnde oldugu icin isilemler icn uzakta gitmek istemedik

nikahi ramazandan önce yapalim mayis gibi dedik

Sizce nikah onceden kiyilirsa dugunun buyusu gidermi

ve mayis icin ne zamann isleme baslamak gerekiyor yardim edeblrmsnz kizlar

erken nikah kymak kotu bisimi

Kizlar dugunum agustosun 1nde baska bi sehirde

nisanlim memlektnde oldugu icin isilemler icn uzakta gitmek istemedik

nikahi ramazandan önce yapalim mayis gibi dedik

Sizce nikah onceden kiyilirsa dugunun buyusu gidermi

ve mayis icin ne zamann isleme baslamak gerekiyor yardim edeblrmsnz kizlar

erken nikah kymak kotu bisimi

bu sene ramazan ortaya gelince herkes aynı şeyi yapıyor sanırım benimde düğünüm temmuzda nikahım martta olucak.bizede nisan da yapın dediler yıldönümü marttı ona denk gelsin dedik.bence hiç bir sıkıntı olmaz yaa o heyecan hiç bir şeyde yok birlikte yaşamayacaksanız heycanı falan kaçmaz :)

bu sene ramazan ortaya gelince herkes aynı şeyi yapıyor sanırım benimde düğünüm temmuzda nikahım martta olucak.bizede nisan da yapın dediler yıldönümü marttı ona denk gelsin dedik.bence hiç bir sıkıntı olmaz yaa o heyecan hiç bir şeyde yok birlikte yaşamayacaksanız heycanı falan kaçmaz :)

Hayrli olsun canim bizde mayistan nisana cekelim dedik :) İNŞALLAH cok mutlu oluruz hepmiz bakalim sen ne zmn basvurcksnz gun almak icn

Hayrli olsun canim bizde mayistan nisana cekelim dedik :) İNŞALLAH cok mutlu oluruz hepmiz bakalim sen ne zmn basvurcksnz gun almak icn

gün aldık bile :))) eğer büyük şehirde yaşıyorsanız 6 ay önceden açılıyor defterler ve geç kalmamak lazım günler hemen doluyor.gün almak az biraz uğraştırıyor sağlık raporu alıyorsun o 2 gün sürüyor eğer sağlık ocağından alacaksan.onun dışında çok kolay belediyede 1 saat içinde alabilirsin :)

gün aldık bile :))) eğer büyük şehirde yaşıyorsanız 6 ay önceden açılıyor defterler ve geç kalmamak lazım günler hemen doluyor.gün almak az biraz uğraştırıyor sağlık raporu alıyorsun o 2 gün sürüyor eğer sağlık ocağından alacaksan.onun dışında çok kolay belediyede 1 saat içinde alabilirsin :)

Kucuk sehirde kiyilcak canim matin kacina aldnz saglik ocagndan alcaz peki bisi sorcam benim bulundugm nemlkette benim aile sagkik ocgmda esimide saglik raporu alblioz mu ayri sehrlerdeyz de canimm

Hayırlı"architectg, post: 38438436, member: 542098"]gün aldık bile :))) eğer büyük şehirde yaşıyorsanız 6 ay önceden açılıyor defterler ve geç kalmamak lazım günler hemen doluyor.gün almak az biraz uğraştırıyor sağlık raporu alıyorsun o 2 gün sürüyor eğer sağlık ocağından alacaksan.onun dışında çok kolay belediyede 1 saat içinde alabilirsin :)[/QUOTE]

Hayirli ugurlu olsun canimm :)

Kucuk sehirde kiyilcak canim matin kacina aldnz saglik ocagndan alcaz peki bisi sorcam benim bulundugm nemlkette benim aile sagkik ocgmda esimide saglik raporu alblioz mu ayri sehrlerdeyz de canimm

teşekkür ederimm :) küçük şehirse sıkıntı olmaz gün almak ama eşin kendi yaşadığı yerden almak zorunda.sağlık ocağı şart değil ama canım özel hastanelerde rapor verebiliyor.yani max 100 tl ye falan gelir.sağlık ocağı ücretsiz veriyor o yüzden onu tercih etmiştim ben.21 martta olacak nikahım benimde aklımı hava durumu kurcalıyor artık kısmet yağmur kar dinlemicem ahahaha :)

teşekkür ederimm :) küçük şehirse sıkıntı olmaz gün almak ama eşin kendi yaşadığı yerden almak zorunda.sağlık ocağı şart değil ama canım özel hastanelerde rapor verebiliyor.yani max 100 tl ye falan gelir.sağlık ocağı ücretsiz veriyor o yüzden onu tercih etmiştim ben.21 martta olacak nikahım benimde aklımı hava durumu kurcalıyor artık kısmet yağmur kar dinlemicem ahahaha :)

Cok sevindim canim senin icin INŞALLAH hersey gönlünce olsun
ben 2015 nikahlarin ocakta basliyor saniyodum basvirma zmni ama ii oldu ogrendigim bende ozmn subatta basvurym :) INŞALLAH hersey super olur ikmz icnde
tesekkur ederim canim

Nisnalimda bizimde tabisma yil.donumuz martta marta yaapalim.dio ama bende kis die endse ediom :)

Back