size boyle bir cumle yazan erkek ne demek ister

yokusasurduk

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
24 Ağustos 2011
2.006
1
0
Bursa
"dost ayrılığından paramparça olmuş bir gönül isterim ta ki ona aşk derdinin şehrini söyleyeyim mevlana"
Bana boyle bir mesaj geldi bunun anlamini bir turlu cozemedim. Sizce ne diyorr

Bence bunu yazan kendi de bilmiyor ama senden ayrılmaya çalışıyor olabilir. Yoksa dost olalım mı diyor? Aşk meşk bir yere kadar dost hayatı yaşayalım mı demeye çalışmış?

Kafam karıştı...

öncelikle bu erkek sevgiliniz mi?
buradaki dost yine sevgili anlamında...
hani insan aşkı en çok aşk acısı çekerken anlar ya.. ''aşk derdinin şehrinin nerede olduğunu ancak ayrılıp gönlüm paramparaça olduğunda söyleyebilirim'' yani o aşk şehrinin yerini gösterebilmem için gönlüm sevgilinin yokluğuyla acı çekmeli..ancak o acı ile gönül dertlenip orayı görebilir.

naçizane :)) edebiyat öğrencisiyim

vaov güzzelmiş

Ben birde baska sehire tasinmak zorunda kaldim is nedeniyle,ama yinede gorusuyoruz buna ragmen. Boyle bir cumle gelince anlamini cikaramadim :))

Tweety :)) bi suredir bekliyorum ilani ask etmesini ama bunu okuyunca dost kalalim gibi anladim (

bak yukardaki edebiyat ögrencisi arkadas aciklamasini yapmis ben ordan ilan-i ask ettigini anladim bilemiyorum:44:
yani eger anladigim gibiyse seninde ona verecegin cevap bunun gibi düsündürücü olmali

Her zaman boyle cenk- erdem gibi kelime cambazligi yapar, her zaman cevabini itina ile verebilirdim ama bu sefer hic bisey bulamiyorum :)))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…