- Konu Sahibi yokusasurduk
-
öncelikle bu erkek sevgiliniz mi?
buradaki dost yine sevgili anlamında...
hani insan aşkı en çok aşk acısı çekerken anlar ya.. ''aşk derdinin şehrinin nerede olduğunu ancak ayrılıp gönlüm paramparaça olduğunda söyleyebilirim'' yani o aşk şehrinin yerini gösterebilmem için gönlüm sevgilinin yokluğuyla acı çekmeli..ancak o acı ile gönül dertlenip orayı görebilir.
naçizane :)) edebiyat öğrencisiyim
Bunu yazan kisi ;aramizda bir yakinlasma var , uzun yillardir arkadasim ama bu aralar aramizda biseyler oluyooo
Tweety :)) bi suredir bekliyorum ilani ask etmesini ama bunu okuyunca dost kalalim gibi anladim(
Tweety :)) bi suredir bekliyorum ilani ask etmesini ama bunu okuyunca dost kalalim gibi anladim(
bencede direk evet bende seni seviyorum dersen cok komik olurTwety eger dedigin gibiyse :)) benimde onu dusundurecek bisey bulmam lazim :)))
bende tam tersi anladım, dostluğumun bitmesine razıyım, aşkımı ilan ederek..diye anladım ben
Yaaa hep boyle bu cocuk yaaa hep kelime oyunu yapiyoo :))) offf offf dusunmekten canim cikti
Cok heyecanladim cokkdusunme gucum durdu sanki :))Bende ona mevlanadan bisey bulayim bari :)))
Her zaman boyle cenk- erdem gibi kelime cambazligi yapar, her zaman cevabini itina ile verebilirdim ama bu sefer hic bisey bulamiyorum :)))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?