• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Size bir sorum olacak

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

My life my decision

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
24 Ağustos 2019
452
172
103
29
Ben 11 nisan yumurtlama gördüm. Günümü değerlendirdim. Ovulasyon testi yapmaya devam ettim ve hala ovulasyon testim pozitif gösteriyo. Gebe miyim acaba diye düşündüm. Ovulasyon testi pozitif, gebelik testi negatif. Adetim 1 hafta gecikti gebelik testi yine negatif. Kan verdim bugün. Gebelik testinde negatif görüpte, kanda pozitif gören var mı.?

Ben 11 nisan yumurtlama gördüm. Günümü değerlendirdim. Ovulasyon testi yapmaya devam ettim ve hala ovulasyon testim pozitif gösteriyo. Gebe miyim acaba diye düşündüm. Ovulasyon testi pozitif, gebelik testi negatif. Adetim 1 hafta gecikti gebelik testi yine negatif. Kan verdim bugün. Gebelik testinde negatif görüpte, kanda pozitif gören var mı.?
Vardir mutlaka. Daha yeniyse birkac gun icinde tekrar kan isterler yükselme olup olmadigins bakilir. Hayırlısı olsun diye duaedeyim.siz gönlünüzden geçen ne ise hamile oldugumu biliyorum ya da hamile kalmadigimi biliyorum seklinde telkinlerde bulunun. Bu sizi rahatlatacaktir.

Vardir mutlaka. Daha yeniyse birkac gun icinde tekrar kan isterler yükselme olup olmadigins bakilir. Hayırlısı olsun diye duaedeyim.siz gönlünüzden geçen ne ise hamile oldugumu biliyorum ya da hamile kalmadigimi biliyorum seklinde telkinlerde bulunun. Bu sizi rahatlatacaktir.
Çok teşekkür ederim 🤲🏼 evet doktorum perşembe günü tekrar kan vermemi söyledi

Kan testiniz cikmadimi ki

Hala adet olmadım. Bugün kan sonucum çıktı. 4.4. Geçen iki gün önceki 4.7 çıkmıştı. 😔 Niye adet olmadım hala anlamadım
merhaba bnde dun kan testi verdim 4,7 cıktı adetimi 4 gun gectim 1 hafta sonra tekrar deneyelım dedı doktor gec dollenme olmus olabılır dedı insallah yukselir değerim bakalım

Back
X