Bu kitap sevgisiz, saygısız ve hoşgörülü olmayan bir yayıncı kişilerin elinde olduğu kanısındayım, ayrıca yazarın ne internetle bir ilgisi, ne de bu tanıtımı yapanların yaptıklarından bir haberi var diye düşünüyorum, çünkü böyle konular yazan ve böyle konuları irdeleyen bir yazar, böyle yazabilecek bir şahsa, karaktere sahip değildir diye düşünmekteyim, kitap güzel amma velakin tanıtımını yapan psikolojisi bozuk, en küçük eleştiriye tahammül edemeyen, soruları açıklamak yerine tehdit eden, açıklama gibi bir vazifesi yoksa bile bunu üstünden tatlı dille atamayacak kadar da akılsız ve hoşgörüsüz bir kişiye benziyor, ilk başta belki okuyuculara kitap masal gelmiştir, o yüzden okuyucular tahrik içeren mailler atmış olabilir diye düşündüğüm için ben hoşgörüyle yaklaşıyordum ama anladım ki, bu şahıs kimse Mustafa Kaya yı lekelemeyi göze almış.
Evet aynen katılıyorum ve bu admin her kimse bununla alakalı bir şeyler yapılmalı diye düşünüyorum. İnsanları tehdit etmeye ve etiketlemeye ne hakkı var. Mustafa beyin bundan haberi bile yoktur eminim. Neredeyse kitabı elimden bırakmak üzereydim o sorumsuz tanıtımcı admin yüzünden. Hatta tanıdıklarıma almayın bu kitabı diyecektim. Fakat içimdeki bir ses okumalısın dedi ve okudum. Mantığına değil özüne odaklandım ve önümde pek çok fırsat açıldı. Az kalsın nasiplenemeyecektim ama bir kendini bilmeze takılıp kalmadım çok şükür.