Size Bir Sır Vereceğim Kitabı

Bu kitap sevgisiz, saygısız ve hoşgörülü olmayan bir yayıncı kişilerin elinde olduğu kanısındayım, ayrıca yazarın ne internetle bir ilgisi, ne de bu tanıtımı yapanların yaptıklarından bir haberi var diye düşünüyorum, çünkü böyle konular yazan ve böyle konuları irdeleyen bir yazar, böyle yazabilecek bir şahsa, karaktere sahip değildir diye düşünmekteyim, kitap güzel amma velakin tanıtımını yapan psikolojisi bozuk, en küçük eleştiriye tahammül edemeyen, soruları açıklamak yerine tehdit eden, açıklama gibi bir vazifesi yoksa bile bunu üstünden tatlı dille atamayacak kadar da akılsız ve hoşgörüsüz bir kişiye benziyor, ilk başta belki okuyuculara kitap masal gelmiştir, o yüzden okuyucular tahrik içeren mailler atmış olabilir diye düşündüğüm için ben hoşgörüyle yaklaşıyordum ama anladım ki, bu şahıs kimse Mustafa Kaya yı lekelemeyi göze almış.

Evet aynen katılıyorum ve bu admin her kimse bununla alakalı bir şeyler yapılmalı diye düşünüyorum. İnsanları tehdit etmeye ve etiketlemeye ne hakkı var. Mustafa beyin bundan haberi bile yoktur eminim. Neredeyse kitabı elimden bırakmak üzereydim o sorumsuz tanıtımcı admin yüzünden. Hatta tanıdıklarıma almayın bu kitabı diyecektim. Fakat içimdeki bir ses okumalısın dedi ve okudum. Mantığına değil özüne odaklandım ve önümde pek çok fırsat açıldı. Az kalsın nasiplenemeyecektim ama bir kendini bilmeze takılıp kalmadım çok şükür.

2. Kitabı şiddetle tavsiye ediyorum. Şimdiye kadar Esma'ül Hüsna ile dua etmem gerektiğini düşünmemiştim. Mesela İlim istiyorsan Besmele sonrasında Ya Alim diyerek duaya başlamalısın . iş hayatında başarı istiyorsan Ya Rafi diyerek duaya başlaman daha ahsen olur. Ve Daha bir çok faydalı bilgi. Bu arada eleştirdiğim sitenin admini idi. kitap değil kesinlikle. Öyle olsa 2 kitabı da bir solukta bitirmezdim. Sırlarla dolu bu serinin 3. kitabını sabırsızlıkla bekliyorum.
Ben 37 yaşındayım ve keşke diyorum bu kitaplarla 17 yaşında tanissaydim... hayatimda ruhuma isleyen ve bana dua etmemi öğreten bu kitap dışı kitap okumadım....Dediginiz doğru ve yine kitapdan öğrendiğimiz o sihirli cümle yankilandi kulaklarimda "kader değil ,siz kaderin resmini cekin...ettiğiniz yanlış dualar yüzünden bu gün bu haldesiniz... Hayırlısıni dilemek konusunu yazmayayim ki herkes okuyup istifade etsin...bana kitabi anlat deseler ciltler dolusu şeyler öğrenmiş gibi durmadan anlatabilirim... özetle anlatilmaz, yaşanır.... nasiplenemeyip buradan tenkit edenlere gerçekten üzüldüm zira neyi kaçırdıklarıni ah bir anlasalar....

Bu kitapda yazanlari kaçımiz ne kadar hayatimiza soktuk bilmiyorum. Zira soğan, sarımsak, balık o kadar kulturumuze işlemiş ki... Florasız diş macununu buldum lakin konu yemek olunca hep fira verdim.Oysa ki ne kadar kolaydı... 2023 den bahsediyor kitap... okumayanlar için bilgiyi paylasmayacagim ama okuyanlara sadece şunu söyleyeceğim; Hızır dokunsun dualarına kitabı en son baskiymis... 2.kitap haziranda çıkacak 3. Kitap olacakmış. Bu bile bir tevafuk. 2023 için bizlere Bismillâhirrahmânirrahîm 'deki kudret ogretildi... nasil dua etmemiz .... kaderin üzerinde bir kader ve belkide birimizin yada hepimizin duasiyla değişebilir herşey. ... nasıl ki oy kullanmak vatandaşlık görevimiz burada ogretildigi gibi vatanimiza , milletimize ,yigit Mehmetçiklerimize dua etmekde gorevimiz... 2023 için ne olur şimdiden dua edelim... Hızır dokunsun dualarına kitabında yazan dua şeklini öğrendik, öğrendiğimizi öğretmek /anlatmak /kitabi tavsiye etmekse müslümanlık gorevimiz... ogrendiklerinizin zekatini verin özetle. .. ben nemi yapıyorum? Heryerde herdaim anlatıyorum. O kadar cok kişi istifade etti ve ediyor ki anlatamam... kitap okumayanlar dahi kitap okur oldu... yıllarca din egitimi almış kişiler sadece Esmaul Hüsna ezberinin ne olduğunu soyledigimde sadece "doğru " diyebildiler.... onlarda kitapla buluştu. .. neyi ne kadar çok yaparsaniz o kadar sır sizinle olur unutmayın. .. Sır zaten sizsiniz... bu yüzden bu kitaplari anlatirsam garip olurmu demeden yada hased etmeden anlatin. .. inanin bir bakmissiniz ki Bismillâhirrahmânirrahîm sizin kün fe yekunuz olmuş. ...

Evet aynen katılıyorum ve bu admin her kimse bununla alakalı bir şeyler yapılmalı diye düşünüyorum. İnsanları tehdit etmeye ve etiketlemeye ne hakkı var. Mustafa beyin bundan haberi bile yoktur eminim. Neredeyse kitabı elimden bırakmak üzereydim o sorumsuz tanıtımcı admin yüzünden. Hatta tanıdıklarıma almayın bu kitabı diyecektim. Fakat içimdeki bir ses okumalısın dedi ve okudum. Mantığına değil özüne odaklandım ve önümde pek çok fırsat açıldı. Az kalsın nasiplenemeyecektim ama bir kendini bilmeze takılıp kalmadım çok şükür.
Merhaba arkadaşlar kitap çok harika ikinci kitabı hala okuyorum.. herkese tavsiye ederim.. Bu arada OHAL süresi bittikten ve Ülkemiz refaha kavuştuktan sonra İnşallah Turgay Güler'in Sıradışı isimli bir programı var Mustafa Kaya'yı programa davet etmesi için tweter atabiliriz sanırım.. Hem kafamızda oluşan sorulara cevap buluruz..sormak istediğim bir çok soru var kafamda.. ya da belki sizlerin takip ettiği veya beğendiği programlar vardır. Kitap hakikaten Sıradışı çünkü.. Saygılar..

Twitterim yok ama kitap icin yazar icin uye olurum...zaten benim bildiğim bu konuda cok talep var lakin anladığım kadariyla yazarin derdi medyada rant yakalamak değil. Oyle olmus olsaydi bu denli yogun talep gördüğü okurlariyla daha ilk kitabında tanışırdi... şuan 4 gözle yapılan tek bir sey var ; ben gibi yuzbinler gibi tek yaptığımız sey 3.kitabı beklemek...

mustafa kaya kimdir bilinmiyor ancak çalıştığı yayınevini derhal değişitrmeli. yorum yazdım, bize saldıramazsınız hakaret edemezsiniz gibi tehdit ettiler. aslında yok öyle şeyler. sonra engellediler...sizden sadece beğeni veya inşallah, amin, ecmain gibi şeyler yazmanızı bekliyorlar belliki. Allaha havale ettim yayınevini, Allah büyüktür !

Bu kitabı maalesef facebook sitesinde yer alan reklamına aldanarak aldım. Ancak ilerleyen sayfalarda bazı mantık ve bilgi hataları dikkatimi çekti. Facebookta bu kitabın tanıtım reklam yönetimine özelden mesaj attım ve kitaba güvenimin sarsıldığını ve benim için inandırıcılığının kalmadığını bu yüzden de okumayı bıraktığımı yazdım. Bana bir yığın hakaretler edip iftira ve tehdit etti. Aynen kopyalıyorum

-------(BEN)-------
Güzel başladı heyecanlıydım merakla ne sırlar çıkacak diye beklerken 38. Sayfadan itibaren okumayı bıraktım güvenim sarsıldı kitaba dair. Timur veNasreddin hocayı aynı dönemde yaşamamalarına rağmen böyle gösterdiniz. 1208 de doğdu Nasreddin hoca. O yaşarken Osmanlı devleti diye bir devlet yoktu bile. Kurulması neredeyse 1 asır sonra iken 4. Padişah ile çağdaş yapmışsınız.
İnandırıcılı kalmadı ve bu yüzden çok üzgünüm beklenti içerisindeydım çünkü·Bu konudaki açıklamayı bekliyorum. Beni yanıtsız bırakmamanızı umut ediyorum

KARŞI TARAF
Size bir sır vereceğim kitapları tantım servisi ile görüşmektesiniz. Sayfa eserlerin tanıtımı için kurulmuştur konular sırların açıklaması ve daha bahsedilmeyen nice sırlar yazarımızın eserlerindedir. bir konuda bu kadar iddalı yazabilmeniz ve hakaret edebilmeniz için elinizde kesin belge olması gerekir ezberleri bozup yanlış bilinen gerçekleri ortaya koyan bir esere karşı bu yalan ve iftiralarınız manidardır hakaretlerinize karşı yayınevimizin yasal hakları olduğunu size belirtmek isteriz bu yasal haklarımızı size karşı adli mercilerde savunurken Osmanlı Topkapı Saray el yazması belgelerini siz ve avukatınız inceleme fırsatı bulunca Nasreddin Hoca'nın hangi devirde yaşadığını anlarsınız
Bakınız yanlış bilgilerinizle hemen iğrenç ötesi bir dille hakarete sarılmayın azcık öğrenmeye niyet edin aklı olan insana kısa bir örnek Fatih Sultan Mehmed han hazretlerinin İstanbul fethinden sonra şehre yönetici tayin ettiği Hızır Çelebi Nasreddin hocanın öz torunudur

-------(BEN)--------
hakaret edici bir üslup kullanmadım. Güvenimin sarsılmış olduğunu ifade etmem bir hakaret değil ancak siz çok ağır ifadelerle şahsıma hakaretler sarfetmişsiniz. Aklımı kurcalayan bir konuda fikrinize ve cevabınıza başvurmak istemem suç mu yani. Oysa çok kibar bir dil kullanmıştım Ayrıca ben kitap ile ilgili olumlu ya da olumsuz yorum yapamaz mıyım bir okuyucu olarak. Ki bunu sadece özel mesajdan size yazdım. Bana iğrenç olduğumu yazdınız. Beni tehdit etmekle kalmıyor akılsızlıkla suçluyorsunuz Gerçekten çok büyük bir hayal kırıklığı oldu benim için. sizden görüş bekliyor ve beni aydınlatın diye yazıyordum halbuki. Dönüp okuyun bir daha ne yazmışım. siz bunun için bana hakaret edemezsiniz tamam mı ben de adli mercilere başvurmasını bilirim. Sizin sitenizin amacı insanları bilgilendirip aydınlatmak mı yoksa tehdit mi hakaret mi şantaj mı. Yazışmaların çıktısını aldım bu arada. . Niyetimi bu kadar yanlış anlayıp bana hakaret etmiş olmanızı kabullenemiyorum. Üstelik yorumumu sadece size yazdım özelden herkese açık yazmadım ki üstelik. Okuyucunun kitap eleştirmesi gayet doğal ve bunun için bir yığın site bile var. Çok kırıcı etiketleyici ve dışlayıcı. size hakkımı helal etmiyorum

KARŞI TARAF
hakK.ınızda yayınevimizin yasal haklarını savunacak olmasını belirtmesine hukuk devletinde şantaj diyemezsiniz kullanmış olduğunuz uslubunuz hala sizin özel bir bilinçle hareket ettiğinizi gösteriyor hakkınızda yürütülecek işlem ıp numaranız üzerinden savcılığa yapılacak olan başvuru sonrasındaki savcılığın yasal işlemleridir bunlara şantaj demeniz savcılığa hakarettir merak etmeyiniz zaten savcılık facebook resmi belgelerine bakar. Dolayısıyla sizin yada bizim kayıtlarımızın önemi yoktur .size gerekli bilgilendirme sağlanmıştır mesajlarınızda ortadadır özgür bir ülkede herkes her istediğini elbette yapmakta özgürdür zaten bu yüzdendir ki adalet ve hukuk mekanizması vardır ki bu özgür bireyler hak hukuk çiğnediği zaman yasal hakları savunulsun biz temsil ettiğimiz yazar ve eserini elbetteki haksız bir şekilde mesnetsiz iddalarla karalamak isteyenlere karşı elbette hukuki olarak koruyacağız size gerekli cevaplar verilmiş olup bir daha asla cevap verilmeyecektir. Cevap savcılık kanalıyla yüce Türk adaletine bırakılmıştır.

----------------------------------------
ve sonunda da engellendim Hayatımda ilk kez böyle bir durumla karşı karşıya geldiğimden Bu bol keseden tehditler karşısında 'eyvah başıma ne işler açıldı böyle' deyip fellik fellik internette bu konuyu araştırırken bu sitede yazılanlara rastladım ve bir nebze rahatladım. Demek ki bunların çalışma şekli bu. Sadece ezbere kuru gürültü demek ki. Ama öyle de olsa böyle rahatça bol keseden itham ve tehdit savuran bu kişi ya da kişiler her kimse birşeyler yapabiliyor olmalıyız. Nem şikayet.coma ve hukuki net sitesine yazdım bunu.
ne komik hem özgür ülke diyor hem eleştiriye tahammülsüz, haksız mesnetsiz iddiada bulunduğumu söylüyor ama kendisi mesnetsiz şekilde diyor ki özel bilinçle hareket ediyorsunuz. Benim özel bilinçle hareket ettiğim falan yok sade bir vatandaşım. Muhatap olduğum bu tuhaf kimseler kimdir yada mensubu olduğumu sandığı karşı gruptan insanlar kim anlamadım vallahi. Kitabın amacıyla sözünü ettiğim sitenin amacı tam tezat teşkil ediyor ve bir garip durumlar.
Merhaba bir arkadaşım da aynı durumu yaşadı geçen gün ve mahkeme ile tehdit edildi..size sormak istediğim gerçekten mahkemeye verdiler mi yoksa korkutma amaçlı birşey miydi bu davranis ..mahkeme oldu mu?

Kitap hakkında soru yorumu yüzünden ozelden mesaj yazdigi icin mahkemeye verilen kişi var mı aranızda arkadaşlar? Aynı durumu bir arkadaşım yaşadı ve çok üzülüyor..cevap yazarsanız sevinirim

Kitap hakkında soru yorumu yüzünden ozelden mesaj yazdigi icin mahkemeye verilen kişi var mı aranızda arkadaşlar? Aynı durumu bir arkadaşım yaşadı ve çok üzülüyor..cevap yazarsanız sevinirim
:)) Yok tabi ki yahu. Karşılarında duran insanları salak falan sanıyorlar. Öyle kolaydı mahkemeye vermek. Arkadaşınıza söyleyin korkacak hiç bir şey yok :))

Merhaba Size Bir Sir Vereceğim Mustafa Kayanin gül suyu ve yaği,tonik kullanan var mi
Memnun musunuz
Zeytin yapraklarini içtiniz mi
Gercekten işe yariyor mu
Tesekkurler

Merhaba Mustafa Kaya Mucizeler Marketin gülsuyu,yaği ve kırışıkliķ serumunu kullanan var mi?
Memnun musunuz?
Zeytin yapraklarini içen var mi
İşe yariyor mu
Teşekkurler

X