size anne diyebilir miyim?

burdakii kaynanalarınn oğullarınıı evlendirmee nietii yokk zannumcaa

ablacım sonunda senin başına kalcam gibime geliyo :roflol:

gunes ablaa
oglun var mı dooru söyle lütfen boşuna genckızlık şeylerimle oynama senağlama
hayallerimle -tatlicadiarzu-

canım benim var tabi oğlum , 3 tane hemde ama 2 si evli, 1 bekar ,31 yaşında ,üniversite mezunu ,teknik ressam, bilgisayar proğramcısı ,2 mesleleği var, sigaradan başka kötü alışkanlığı yok, arabası var hemde 2009 model, evi var, büyük bir şirkette çalışıyor,yakışıklı huyu güzel, gezmeyi tozmayı sever, dahası can sağlığı

Eeee,ben kime ne diyeceğim:sm_cool:
Kim bana ne diyecek şimdi?:sm_confused:
Ben hala yerimi bulamadım
Dolanıp duruyorumsırnaşık şey
Bi karar verinde yüzükleri filan taşıyayım bari..kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3

bende aynı dag çiçegım....
bende gelin adayıyım emme....böcük ...gurba...selin...klava:
her oglu olana atlıyorlar...:dilcikar:
ben arada kalıyorum....ya bıde benı fark edın...kaderımle nasıbımle oynuyorlar....
:mymeka:

oyy aşkısı hiiçç senin gibi güzel boncuk yerde kalırmı kıss.
ben dünden razıyım ayol seni almaya.hihoyyyt

burda eltin şekerım geldım seni bu cadolzzların yanına bırakmam:)))))))))şaka şaka:))))))))ama ikimiz ayrıyız kızmmmm bulamayanlar çatlasın:))))kocasız kaldılar die oluyorlar:))))))))))))

oyy aşkısı hiiçç senin gibi güzel boncuk yerde kalırmı kıss.
ben dünden razıyım ayol seni almaya.hihoyyyt

saolasın ablacıgım...sende olmasan ....hem ben alın dıye ..narala atmıyom hanım hanımcık ...beklıyorum....-tatlicadiarzu-a.s.Şeniz

selın sen bır kaynanannın basına gelebılecek en buyuk ...feleketsın kızımmmmmmmmmm:mymeka::sm_cool:

heç de bilemmmmmmmmm barçman annem beni çok seviyor :))))))))alammmmmmmm yaaaaaaa girmeyın aile arasına:)))) arda+selin:)))))))))oy kuzusummmm yaaaaa nasılda yakıstık:)))))))))))

heç de bilemmmmmmmmm barçman annem beni çok seviyor :))))))))alammmmmmmm yaaaaaaa girmeyın aile arasına:)))) arda+selin:)))))))))oy kuzusummmm yaaaaa nasılda yakıstık:)))))))))))

evet bak bu doğru gelinim kim olursa olsun çok seveceğim kesin

oy oy oy oy barçman annem gelmıs 2 gelinin de burda böcük ve selin:))))))

kızlar ben birinci geli olaraktan gurbayı alcem kaydirigubbakcemile5
pismiş dağınıkmış ossun
en azından arkamı dönünce beni satmıyo bide bazıları gibim yağcılık yapmıyo hııııııııh hoşşikler:tomato:

cemrecim gurbayı ben alıcam :jeyyar:heveslenme boşa

yagcılık derken benım hiiiiiiiçççççççç alakam olamas....ıyı alın ..gurbaa yı ..yasakkelimeyerimseniben

cemrecim gurbayı ben alıcam :jeyyar:heveslenme boşa

aman ..hımmmmmmmm....alın be alın nasılsa benı bır alan bulunur....peeeeeeeehhhhhh

:mymeka:

tmm işte bizimle uğrasmayın gurbiki kim alıyorsa alsın:)))alan almısss satan satmiş kimene:)))

NOT:ayrıca arkadaslar bu kadar sert kelımeler telafuz etmeyelım şakanın dozunu kaçırmayalım...

üzülme duygum ikinci oğlumada seni alırım hem yağcı lafım sana deyildi ogişiler gendülerini gayet eyi bilirler

gurbıkle 3e yukseldı
gurbık işlerın açıldı hadı ıyısın amme senın herıf duymasın kötu olur kanımca bugun 61, gununuz deıl mı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…