size anne diyebilir miyim?

belli zaten ilk olkul 2 den değil kesın 1.yarı yılda bırakmssndır buna eminm:)))bizde bizimle aşık atıo yaaaaaaaaaaa:))))))))))))

len aslında sen kıskandın irna ablam bana talıptı kadınınkafasını yedın ne yapsın kopyelemek zorunda kaldı...
sen ıhanet ettın o vakıt kopye olayıda yoktur...
sadece bana aıttır oluşu ....
bu büle biline...

hem sızden eltı neyım olmaz ...valla ılk fırsatta bırbırınızı keser...kör kuyuya atar sınız...şirret gacılar...

laa duygu sımdık buldrma o yazıyı dedıkı ben oğlumu kopya edıp BÜTÜN kızlarıma vercem hepınzıı cok sevyom dedı butun derken sen ben deıl yanı anladın mı ayy anladığını sanmam ama

laa duygu saf mısn laa sankı bılıyon da konusuyn haa
nıe orda tersınden mı gıdıyo hersey ılkokul ıkı ortalama 8 yaşı uyy düşünsene yuksek okulu 8 yasında okuduğunu ayy ne zeka var sande
sen hıc okula gtmedın mı kuzm hıc bılgın yok

amerikalılar da pisman ama yakayi kurtaramiyolar naparsın -tatlicadiarzu-

nan ben seni korumaya calıstıydım....
bunlar amarıkayı bılmezler cahıller....dıye...sende hemen atlamısın bı dur bıdur durdugun yerde.....anam be deli gurbaaaaaaaaalaelaelaelaelaelaelaelaelaelae

ayyyyy gurbık boyleyseee kardesini düşünemıyorummm:)))))))))deli kzın deli kardeişiiiii........

yavyum sen üle san ...benım sevıyem dıplomalarım yeter anam be.....delikafadulden

annem bırak bunları yaaa:))))))))))))))))))olcem gulmekten..

öl bence sakıncası yok....:lepi:

duygu laa şamyel klıklı karı daha ırnam ıcın yazalı bı sayfa olmadı yamukluk ettın haa bılıyon demı ama nerden bılcen

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…